Jump to content

KOKORAS

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas
 1. Μεγάλες απώλειες θερμοκρασίας θα έχεις για να σπάσει δεν σπάει, οπως δεν σπάει και η μπαλκονόπορτα σου.
 2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από εμένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. Πραξιτέλους απέναντι και λίγο πιο πάνω από τον Κατουμά προς Κωλοκοτρώνη. Δεν θυμάμαι πως λέγεται, έχω πάρει από εκεί ηλεκτρονικά διπλά Κινέζικα προς 7,5 ευρώ και τα μονά προς 3.5 ευρώ και λειτουργούν απρόσκοπτα από τον Μάρτη.
 4. Για τις διαστάσεις και τό πάχος κρυσταλου που γράφεις δεν χρειάζονται κόντρες. Για περισότερη ασφάλεια χαμήλωσε το ύψος κατά 5 εκατοστά και είσαι ακόμα πιο σίγουρος.
 5. Όπως σου είπαν και οι προλαλλήσαντες. Ξεκίνα εσύ τη διαδικασία και εδώ είμαστε.
 6. Το χρησημοποιώ σε ένα 96λιτρο στο γραφείο για γεννήστρα. Κάνω καθημερινά μετρήσεις και το ΝΟ3 δεν έχει ανέβει πάνω από 5 ποτέ. Να σημειώσω ότι αλλαγή νερού δεν έκανα για 22 μέρες. Φιλοξενείται ένα ζευγάρι ενήλικα σκαλάρια και καμια 30ρια μωρά22-23 ημερών που έχουν πάρει πλέον το κανονικό τους σχήμα και φαίνονται εδώ και 5 μέρες και τα χρώματα τους. Επίσης ταίζω 2 φορές την ημέρα αρτέμιες και φιλαράκια για τα ενηλικα χωρίς καθόλου φειδώ. Αυτά από εμένα για να βγάλεις και συμπεράσματα. Εάν δεν σε αποσχολεί το θέμα αισθητική προχώρα άφοβα.
 7. Με ενδιαφέρει και εμένα η κατασκευή!! Περιμένω νέα σας.
 8. Αφού ασχολείσαι με τέτοιες κατασκευές, δεν δοκιμάζεις να κάνεις το καπάκι από αυτό το υλικό και να μς πεις τις εντυπώσεις σου? Απλά μια ιδέα σου είπα δεν ξέρω το αποτέλεσμα ποιο θα είναι επίσης δεν ξέρω εάν είναι και εφικτό.
 9. Δεν τίθεται θέμα δεοντολογίας filoxenos όταν κάποιος ξέρει κάτι που το χρειαζεται κάποιος άλλος και και το προσφέρει!!! Θα ήταν αντιδεοντολογικό εάν γινότανε προσπάθεια "προσυλιτισμού" εάν κολάει ο χαρακτηρισμός της πράξης η οτιδήποτε άλλη "αθέμιτη" πράξη. Θα μπορούσε να ήταν κάποιο link σε ξένο forum όπως συχνά επισκεπτόμαστε τέτοια sites, είτε για πληροφορίες (προφιλ ψαριών, αγορές, DIY κατασκευές). Είναι αντιδεοντολογικό? Η μετάδοση της όποιας γνώσης υπάρχει σε κάποιο αντικείμενο filoxenos δεν πρέπει να "κόβεται" από διάφορα μικρό "κόμπλεξ". Εγώ προσωπικά αντλώ πληροφορίες από διάφορα site συζητήσεων και προσπαθώ να δίνω πληροφορίες μόνο για ότι είμαι σίγουρος και πάλι σε όσα site επισκέπτωμαι. Αυτή είναι η άποψι μου. Εάν είμαι λάθος υπάρχουν οι αρμόδιοι admin & mod να με συμβουλεύσουν και να επιπλήξουν πάντα σε θέματα δεοντολογίας όπως ανέφερες παραπάνω. Για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τα ενυδρεία μας δέχομαι την συμβουλή και τα σχόλια είτε καλά είτε κακά από όλα τα μέλη μας. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω.
 10. Πάχος τζαμιών: http://www.fnzas.org.nz/articles/technical/glass_complete Διάφορες άλλες πληροφορίες: http://www.greekaquarist.com/vb/showthread...%E1%EC%E9%F9%ED http://www.greekaquarist.com/vb/showthread...%E1%EC%E9%F9%ED
 11. Φίλε μου salami επειδή μιλάμε για χρυσόψαρα πριν αγοράσεις το καινούργιο τους σπίτι σκέψου καλύτερα για ένα σπίτι 100 λίτρων τουλάχιστον, εάν θέλεις όντως τα ψαράικια σουνα περνάνε καλύτερα και όχι να νομίζεις ότι θα περνάε καλυτερα. Όπως έχεις διαβάσει και εδώ μέσα τα ψάρια κρύοτ νερού μεγαλώνουν πολύ καθώς επισης είναι και πιο βρώμικα από τα τροπικά. Οπότε το μεγάλο ενυδρείο είναι μονόδρομος. Ακόμα και αυτό το ενυδρείο που ανέφερες ( 30χ30χ32 ) έστω και για ένα ψάρι είναι πολύ μικρό. Φαντάσου πόσο καλά μπορείς να ζείσης εσύ σε 30 τ.μ. σπίτι και πόσο σε 100 τ.μ.
 12. Εάν κάποιος έχει ένα θηλυκό αυτής της ράτσας υπάρχει ένας γαμπρός μπου την περιμένει με ανοιχτές φτερουγες.
 13. Άρα λοιπόν δεν ονομάζεται ενυδρείο, αλλά στέρνα όπως το λένε και στο χωριό μου έστω μια δεξαμενή που φιλοξενεί κάποια ψάρια Φιλικά Νίκος
 14. Εάν το ενυδρείο είναι φυτεμένο και με νορμάλ ιχθυοφόρτιση δεν χρειάζεται σκούπα συχνά γιατί ότι παραμένει στο υπόστρωμα γίνεται λίπασμα. Τουλάχιστον κοντά στις ρίζες εγώ δεν βάζω καθόλου σκούπα. Σε πιο ανοιχτή επιφάνεια περνάω κοντά την σωλήνα που κάνω αλλαγή νερου και ότι πάρει, αλλά και αυτό κάθε 3 μήνες και άν το θυμηθώ.
×
×
 • Create New...