Jump to content

tassosi

Μέλος του Aquazone
 • Δημοσιευσεις

  7
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος tassosi

 • Γενέθλια 21/03/1978

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. tassosi

  Pws Anevazw Fotos?

  Παιδιά, ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Καταρχήν οφείλω να παραδεκτώ πως δεν είναι ακόμα έτσι όπως το θέλω! Σχετικά με το καράβι σκέφτομαι να το αφαιρέσω (αν και έχει γίνει η φωλιά του πλέκο) αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως θα ήταν ομορφότερο εάν του πρόσθετα java moss να απλωθεί πάνω του. Δεν θα ήταν ωραίο? Τι λέτε?
 2. tassosi

  Pws Anevazw Fotos?

  mariosfa, σε ευχαριστώ πολύ!
 3. tassosi

  Pws Anevazw Fotos?

  Βρέ παιδιά, πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες? Τι είναι το URL που μου ζητάει συνέχεια?
 4. tassosi

  Ένας ακόμα νέος!

  Φίλε ΝAVY, σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Σχετικά με την αντλία θα το κοιτάξω. Το βιολογικό SUB START PRO, τι μορφή έχει (τι είναι)? Συγνώμη εάν σε κουράζω!
 5. tassosi

  Ένας ακόμα νέος!

  Φίλε Νίκο Ψάλτη (με το ωραίο χαμόγελο στη φωτό), σε ευχαριστώ πολύ! Αν μπορέσω θα έρθω και στη συνάντηση στις 14/06 αν και μένω λίγο μακριά (Λαγονήσι).
 6. tassosi

  Ένας ακόμα νέος!

  Φίλε NAVY, σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Για τους παγκάσιους, δυστυχώς, το γνωρίζω αλλά είναι από τα ψάρια που μου αρέσουν υπερβολικά! Αν γινόταν θα είχα ένα ενυδρείο μόνο με δαύτους! Μέχρι στιγμής η συμπεριφορά τους είναι φυσιολογική! Αν κάποια στιγμή στο μέλλον, δω ότι «ζορίζονται» θα τους δωρίσω. Σχετικά με το φίλτρο, τα σφουγγάρια τα έχω κρατήσει. Στο κάτω μέρος έχω προσθέσει καμιά δεκαπενταριά πλαστικές μπαλίτσες (ακτινωτές σαν αχινοί) και στο πάνω μέρος, των σφουγγαριών, ένα λεπτό κομμάτι υαλοβάμβακα φίλτρου, για εξτρά φιλτράρισμα και για συχνότερο καθάρισμα! Εάν σε μπέρδεψα, με την σειρά από πάνω προς τα κάτω, έχω τον υαλοβάμβακα, το σφουγγάρι και τέλος τις μπαλίτσες. Τις μπάλες αυτές τις βρήκα σε «μεγάλο» κατάστημα, στο κέντρο της Αθήνας, που ασχολείται αποκλειστικά με ενυδρεία (τις χρησιμοποιούσε κι αυτό σε όλα του τα ενυδρεία) και μου είπαν ότι δημιουργούν το δικό τους βιολογικό καθαρισμό.
 7. tassosi

  Ένας ακόμα νέος!

  Καλώς σα βρήκα! Αν και δεν σας βρήκα τώρα, αφού επισκεπτόμουν αρκετές φορές το site κατά τον τελευταίο μήνα, αντλώντας χρήσιμες πληροφορίες. Τελικά, βλέποντας την καλή παρέα που φτιάξατε θέλησα να σας επιβαρύνω με την παρουσία μου …αλλά και με τις απορίες μου! Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το χόμπι αλλά… ξώφαλτσα (αρχικά με γυάλες, μικρά ενυδριάκια, με αποκορύφωμα το ενυδρείο, από το carefurre – 100x30x40, που τρέχω τα τελευταία 2+ χρόνια). Tα «εγκλήματα» που έχω διαπράξει, λόγο έλλειψης γνώσεων, είναι αρκετά αλλά με την πάροδο του χρόνου μια κάποια μικρή εμπειρία έχω αποκτήσει! Συνεχίζει όμως να είναι μικρή εμπειρία, αφού την αποκτώ σιγά σιγά… παθαίνοντας (αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις)! Αυτή τη στιγμή στο ενυδρείο μου έχω: 2 αγγελόψαρα (περίπου 5εκ.), 3 παγκάσιους (7εκ. 5εκ. και 3εκ.), έναν πλέκο (5εκ.), 3 τέτρα (red phantom) και 4 redeye ή κάπως έτσι (2 ασημί και 2 κίτρινα). Αυτοί είναι οι μόνιμοι κάτοικοι του ενυδρείου μου τον τελευταίο 1.5 χρόνο, ευτυχώς χωρίς καμία απώλεια. Το τελευταίο 1 μήνα φιλοξενώ, λόγο ατυχήματος φιλικού ενυδρείου 2 mollies και 2 guppies (τα οποία γεννήσανε και δεν έμεινε… βράγχιο - ρουθούνι). Το ενυδρείο είναι αυτούσιο (με τον εξοπλισμό δηλ. που περιείχε κατά την αγορά του) και το μόνο που έχω προσθέσει είναι μια αεραντλία για την οξυγόνωση του νερού… και επειδή μου αρέσουν οι μπουρμπουλήθρες που κάνει! Δεν γνωρίζω καθόλου από εξοπλισμό αλλά το ότι δεν έχω απώλειες δεν σημαίνει κάτι? Αρκετά σας κούρασα για αρχή! Χαιρετώ σας!
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης