Jump to content

nikoskon

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  683
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

2 Neutral

Σχετικά με το μέλος nikoskon

 • Γενέθλια 05/07/1982

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  100lt Κοινωνικό Φυτεμένο
 • Τοποθεσία
  Ελλάδα
 • Interests
  Φωτογραφία
  Κλασσική κιθάρα
  Ενυδρεία
  Ταξίδια

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 1. Android Apl Για Το Aquazone

  Για όσους δεν το γνωρίζουν το στο φόρουμ μας μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση και μέσω της γνωστής εφαρμογής Tapatalk. Βέβαια είναι επί πληρωμή η εφαρμογή αλλά ΟΚ, στο Android μεν εύκολα μπορεί να την βρει κανείς και χωρίς πληρωμή και στο iOS δε, ενίοτε βγαίνει και δωρεάν για λόγους promo. Ωστόσο μια dedicated εφαρμογή δεν είναι κακή ιδέα αρκεί να είναι crossplatform με ίδια εμφάνιση/λειτουργίες κλπ, σε πολλά mobile OS's. Καλημέρα!
 2. Μαζικος Θανατος Δισκων

  Το ενδεχόμενο να είχε θέμα το ίδιο το νερό αλλαγής; Τραγικό το όλο σκηνικό αλλά πιστεύω πως είναι από αυτές τις καταστάσεις που σε κάνουν να θες να συνεχίσεις με περισσότερο πείσμα! Καλή δύναμη! Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. "ΠΕΤΑΓΜΑ"...Μουσικός διαγωνισμός Mh

  Συγχαρητήρια και από εμένα... Keep going...
 4. Ολλανδικό κατάστημα ενυδρείων

  Δεν έχω λόγια...
 5. κατασκευή σάμπ

  Απ'ό,τι βλέπω το έπιπλο δεν είναι έπιπλο ενυδρείου. Είναι σίγουρα ασφαλές;
 6. ψάρια εκτος ενυδρείου (ψαρεμα)

  Γιατί;! Να σημειωθεί πως στο ζαρκάδι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης θηρεύεται κανονικά. Στην Ελλάδα βάσει νόμου απαγορεύεται, αλλά επιτρέπεται το κυνήγι του μόνο σε συγκεκριμένες ελεγχόμενες περιοχές. Αυτό το γράφω σε περίπτωση που κάποιο το θεωρεί παράνομο κυνήγι.
 7. ψάρια εκτος ενυδρείου (ψαρεμα)

  stormtrooper πρέπει να είσαι μεγάλος ΨΑΡΑΣ! Χρήστος θα συμφωνήσω μαζί σου για τις μεγάλες συγκινήσεις. Ένα κυνήγι μιας μέρας εφόσον γίνει με τα κατάλληλα άτομα, μπορεί να αποτελέσει εμπειρία ζωής.
 8. ψάρια εκτος ενυδρείου (ψαρεμα)

  2. Εξαρτάται από το πως επιλέγεις να κυνηγήσεις και από το αν αντί για κρέας αρέσκεσαι στο να τρως σκάγια με κρέας! 3. Δεν είναι απόλυτο αυτό. Λίγες φορές τραυματίζεις ένα ψάρι το οποίο το χάνεις και ξεψυχάει κάπου χωρίς να μπορείς να το μαζέψεις; 4. Ούτε όταν είσαι για κυνήγι πίνεις και καπνίζεις. Και υπάρχουν πολλά θηράματα που απαιτούν ακινησία ακόμα και αναπνοή να μην παίρνεις. Γενικά δεν είναι ωραίο να μπαίνεις στην σύγκριση ψαρέματος και κυνηγιού στην ξηρά. Και τα δύο είναι πανέμορφα αρκεί να ξέρεις να τα κάνεις σωστά σεβόμενος τον εαυτό σου αλλά και φυσικά, το ίδιο το θήραμα, είτε είναι ζαργάνα είτε ζαρκάδι.
 9. ψάρια εκτος ενυδρείου (ψαρεμα)

  Θεωρείς άνανδρο κάτι που γινόταν επί αιώνες απλά με άλλα μέσα αντί για δίκαννα; Τότε και το ψάρεμα χωρίς ψαροτούφεκο γιατί δεν είναι άνανδρο την στιγμή που κάθεσαι αραχτός στην ακτή και την στήνεις στα ψάρια κοροϊδεύοντας τα με το δόλωμα; Η εξαπάτηση είναι είναι στοιχείο ανδρείας; Άλλωστε το κυνήγι (όπως και το ψάρεμα,ψαροτούφκο κλπ) όταν γίνεται εντός νομοθετικών πλαισίων, δεν ζημιώνει κανέναν. Ας μην υπερβάλλουμε.
 10. Raven's Pico Vivarium.

  Πανέμορφο! Μόνο τα υγρά τζάμια να μπορούσες να αποφύγεις και θα ήταν super! Τί ζώο είν' τούτο;!
 11. ψάρια εκτος ενυδρείου (ψαρεμα)

  Βλέπω έχουμε καλούς ψαράδες στο ΑΖ! Εμένα πρώτη μου σοβαρή επαφή με το ψάρεμα ήταν στο... ...στρατό. Όσο υπηρετούσα στην Κάρπαθο, σε κάθε έξοδο μου πήγαινα για spinning μαζί με έναν γιατρό σμηνίτη. Αυτός μου έδειξε τον συγκεκριμένο τρόπο ψαρέματος και με έκανε να το λατρέψω. Στην Κάρπαθο υπηρετούσα μήνα Δεκέμβριο και φαντάζεστε τί καιρό είχε. Κρύο, αέρα, βροχές. Spinning με κόντρα άνεμο και τα σχετικά. Το ψαροτούφεκο δε με εντυπωσιάζει και τόσο αλλά σίγουρα θέλει και αυτό το μεράκι του.
 12. Μεταφορα φίλτρου

  +10³ Παλαιότερα δε, αφήναμε ένα δάκτυλο νερό στον πάτο του φίλτρου για την διατήρηση της υγρασίας. Αλλά στην ουσία και αυτό περιττό είναι.
 13. Rineloricaria L010a

  Τα συγχαρητήριά μου Δημήτρη! Perfecto!
 14. κατασκευή σάμπ

  1. Αυτή την στιγμή το sump του φίλου μας στην καλύτρη να φτάσει σε λίτρα το 15% του κύριου ενυδρείου. Επομένως δεν θα μπορεί να κάνει αλλαγές μεγαλύτερου εύρους. Δώρο άδωρο ως εδώ το sump. 2. Το ίδιο και με την ποσότητα βιολογικών υλικών. Χωρίς να το έχω υπολογίσει, από το σχέδιο σου, με 2 διαμερίσματα, η ποσότητα βιολογικών υλικών θα είναι παρεμφερής με την τυπική χωρητικότητα 2 φίλτρων ροής 1000lt/h. 3. Όσο για την τοποθέτηση εξοπλισμού, αφήνω στην άκρη θερμοστάστη και λάμπα UV γιατί στο εμπόριο υπάρχουν εξωτερικά φίλτρα με ενσωματωμένους θερμοστάτες και λάμπες UV.Αλλά αυτό έρχεται τελεταίο. Πρώτα πρέπει να διασφαλίσουμε πως το sump μας θα φιλτράρει σωστά και θα έχει τα λίτρα και τις προδιαγραφές να το κάνει αυτό. Αν το πετύχουμε αυτό, τότε θα βρεθεί και χώρος για να διώξουμε τον εξοπλισμό από το κύριο ενυδρείο και να το βάλουμε στο sump. (Εγώ σε πέτυχα Γιώργο προς το τέλος της συνάντησης αλλά μόλις έφευγα, δε σε βρήκα! Εξανεμίστηκες! )
×