Jump to content

Εξόρμηση Σε Ρέμα


Recommended Posts

Λοιπον καθώς ειναι Πάσχα θα βρεθώ στο "χωριό" μου λιγο εξω απο την Πατρα. Υπαρχει ενα ρέμα κοντα στο σπιτι πολυ ρηχό με μικρη ροή σχεδόν στάσιμο δηλαδη, με βατράχια, γυρινους κλπ. και εννοειται ΠΟΛΛΑ έντομα. Ελπίζω να εχει γυρινους αυτη την εποχή γιατι θελω να παω να παρω τρεις τέσσερις να τους βαλω σε ενα μικρό ενυδρειακι παλιό 5-10 λίτρα. Η ερωτηση μου ειναι αν εχετε κατα νου καποιον αλλο τροπο που μπορω να επωφεληθώ απο την εξόρμηση στο ρέμα; Ειτε σε σχεση με τα ενυδρεία μου και πραγματα για τα ψάρια ειτε γενικότερες φυσιοδιφιες, αν μπορω να ψάξω κατι ενδιαφέρον. Τα λεγόμενα midge fly (chironomids των οποίων λαρβες ειναι τα bloodworms) υπαρχουν στη χώρα μας και μπορει να υπαρχουν εκει; Ξερω απο μπλογκς και τετοια οτι στις αμερικανικές λιμνουλες υπαρχουν, δεν εχω ακούσει τιποτα για εδω ωστόσο.

Link to comment
Share on other sites

Τα μονα που μπορεις να παρεις απο εκει ειναι καμια πετρα η κανενα ξυλο.

Τα υπολοιπα αστα στη φυση,αν τα βαλεις στο ενυδρειο σου μπορει να σου μεταφερουν διαφορα που μπορει να ειναι θανατηφορα για ψαρια σου.Το ιδιο και για τις λαρβες που ρωτας.

Link to comment
Share on other sites

Καλα εννοειται οτι τιποτα δεν θα βαλω απευθείας. Για τις λαρβες σκεφτόμουν να κανω καλλιέργεια βασικα για την πλακα της καλλιέργειας αυτης καθαυτης και λιγότερο για να δωσω σαν φαί (και μιλαω για το bloodworm που ειναι τοσο περιζητητο, ελεγα μηπως εχει εκει). Κανα αλλο ενδιαφέρον critter;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...