Jump to content

πολυ λαθος συμπεριφορα απο χομπιστα,λυπαμαι.


Recommended Posts

θελω να εκφερω το παραπονο μου σχετικα με τη συμπεριφορα μελους,

 

πριν λιγες ωρες και εχοντας επικοινωνησει για μια αγγελια πωλησης με μελος απο εδω,κανονισαμε να βρεθουμε να παραλαβω εναντι μικροποσου καποια ποσοτητα φυτων.

 

οταν πηγα σπιτι μου και ειδα την ποσοτητα οτι δε συμβαδιζε με τα λεγομενα του πωλητη αλλα και φυσικα με τη τιμη η οποια ηταν μεγαλυτερη απο αυτη μαγαζιων ,ειπα να του στειλω ενα μυνημα και να του πω τη γνωμη μου για αυτο που αγορασα,δλδ οτι ηταν παρα πολυ λιγο ,αυτο και τπτ αλλο,ουτε να του το παω πισω ουτε να μου επιστρεψει χρηματα κτλ.

 

η απαντηση του ηταν φυσεως αδιαφορης και μου αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο αν νιωθω ριγμενος να παω και να μου δωσει κ αλλο

(δεν υπηρχε περιπτωση για τετοιες γυφτιες να κανω κ να παω να παρω).

οταν πολυ απλα πηγα να του απαντησω παρατηρησα πολυ απλα οτι με εκανε block! :bow: λεω οκ...θα του στειλω ενα σμς με το τηλ που μου ειχε δωσει σε προηγουμενο μηνυμα οχι απλα για να παρω κ αλλο απλα να του εκφερω παραιτερω τη γνωμη μου

γελωντας,βλεπω πως ειχε σβησει και το σχετικο μυνημα με το τηλ του...λεω παει,θα φοβηθηκε το παιδι μη το κυνηγησω για την λιγη μοςς!!

 

την αγγελια του την ειχε βαλει και σε αλλο φορουμ ομως οποτε εσπευσα να του στειλω την απαντηση μου εκει 

η απαντηση του ηταν ειρωνικη εως προσβλητικη παροτι του λινκαρα τιμες μαγαζιων για να δειξω οτι η τιμη του δεν εστεκε ενω με αμφισβητουσε...μου λεει γιατι δε το πηρες τοτε απο μαγαζια αλλα απο εμενα?θεος,,,

παω να του απαντησω πως προτιμησα εσενα το χομπιστα για κατι τοσο μικρο κ οχι πχ ενα μαγαζι και οτι επειδη εχω ξαναπαρει απο αλλους χομπιστες παρομοιο φυτο δινουν παντα διπλη(και τριπλη) ποσοτητα οποτε υπεθεσα το ιδιο και απο αυτον, αλλα και παλι χωρις να ζητησω τπτ...ελα ντε ομως που με εκανε και εκει παλι μπλοκ πριν προλαβω να απαντησω....

 

λυπαμαι πολυ γιατι αυτη η συμπεριφορα δεν αρμοζει σε χομπιστα..και λυπαμαι ιδιαιτερα την παυση διαλογου που επιθυμουσε ενω αφηνε αιχμες προς απαντηση..

αλλα παιδια εδω μου εχουν χαρισει/πουλησει απιστευτα πραματα και εχω να λεω για τον καθε εναν ξεχωριστα απο ενα καλο λογο...t

 

δε ξερω φιλε μου αν μπορεις να δεις το ποστ γιατι με εχεις κανει μπλοκ,ουτε ξερω και εγω αν θα δω τη πιθανη απαντηση σου(που σιγουρα θα ειναι διαστρεβλωμενη,τα μυνηματα σου εχουν γινει snapshot :bling: )και δε με ενδιαφερει να το δεις κιολας!!!

ο λογος που το εγραψα ειναι πως μεταξυ συνχομπιστων πρεπει να υπαρχει ειλικρινια επικοινωνια αλλα και σεβασμος!

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε μου. Στο παρελθόν εχουν ανοιχτεί παρόμοια θέματα, δεν είσαι ο πρώτος. Το να αγοράσεις απο κάποιον χομπίστα ενέχει πολλες φορες ενα ρίσκο. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις απο μέλος του φόρουμ, παίρνεις και το ρίσκο, τόσο απλα. Βέβαια δεν ειναι όλοι το ίδιο έτσι! Την επόμενη φορά ψάξ' το λίγο παραπάνω ή εν πάσει περιπτώσει να είσαι περισσότερο προσεκτικός. Χομπίστας που έκανε εγγραφή στο φόρουμ πριν 2-3 μέρες και βάζει αγγελία, ειναι περισσότερο επικίνδυνο να σου "τη φορέσει", χωρίς πάλι αυτο να ειναι και απόλυτο. Δε ξέρω απο ποτε ειναι μέλος αυτός στον οποιο αναφερεσαι αλλά αυτο που σου προανέφερα ειναι σχεδόν "κανόνας".

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,

Οπως λες,δεν ειναι και απολυτο να ειναι νεο μελος και να φερθει ετσι "περιεργα" γτ οι δημοσιευσεις που εχει καθε αλλο παρα προσφατο μελος αποδεικνυουν.τωρα απο κει και περα,ειμαι και εγω φυσικα λαθος που δεν τσεκαρα καλυτερα αυτο που πηρα.το παιδι μπορει να ειναι γαμωτα ατομα κ φιλος με καποιους απο εςας απο εδω κτλ και δεν εχω λογο να μη δε το πιςτευω αυτο,απλα με στενοχωρησε ο τροπος αντιμετωπισης του στην επικοινωνια που ηταν απαραδεκτος με τα μπλοκ κτλ

Ουτε εχθροι ημασταν ουτε με ειχε ξαναδει και του εκανα κατι για να φερθει ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Για την συναλλαγη φταις εσυ 100% αφου πηγες και τα παρελαβες και ο ιδιος επρεπε να δεις την ποσοτητα,γουρουνι στο σακι?

Καλο θα ειναι αφου ειναι μελος του φορουμ και εχει βημα για να απαντησει να δωσεις το ονομα του για να προσεχουν και οι υπολοιποι οχι τοσο για την ποσοτητα αλλα για την συμπεριφορα.

Σιγουρα σαν φορουμ δεν εχει καμια σχεση αλλα δεν χρειαζεται κανεις να κανει "αταξιες" μεσω αυτου που μας εμπνεει μια σιγουρια.

Link to comment
Share on other sites

Καλά, δε θα ήταν και ότι καλύτερο να δώσει όνομα και να αρχίσει εδω μέσα κανα ξεκατίνιασμα τωρα. Αν ο ίδιος θέλει να πάρει θέση, ας το κάνει ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδια,δεν ειμαστε λαικο δικαστηριο εδω και καλο ειναι να μη δωθει κανενα ονομα,θα αρχισει διαμαχη μετα!

Καλο ειναι,πριν αγορασουμε αυτο που θελουμε να το ελεγξουμε για να δουμε αν ειναι το σωστο,αν δουλευει κτλ.

Δυστυχως,αυτα γινονται συχνα με τις αγγελιες και θα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι στις συναλαγιες μας.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ναι οπως εγραψα με θεωρω υπευθυνο.δεν υπαρχει λογος ουτε για ονοματα ουτε ξεκατινιασματα κτλ.απλα το εγραψα γιατι ηθελα να περασω ενα μυνημα επειδη μου κακοφανηκε ο τροπος επικοινωνιας ασχετου συναλλαγης,με πειραξε που δεν αφησε να γινει διαλογος,πολιτισμενα.that's all και δε κρατω κακιες ειδικα για τετοια θεματα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οταν λοιπον αγοραζουμε κατι... το κοιταμε στη σακουλιτσα πριν το παρουμε. Επισης οταν αγορασεις κατι απο καποιον αλλο χωρις αποδειξη προφανως, κακως εισερχεσαι σε διαδικασιες οπως αυτη εδω. Γιατι δυσκολα θα βγει ακρη μεσα απο συζητησεις που εκανες εσυ φιλε μου με τον χ,ψ και τελικα δικιο δεν θα βρεθει. Δεν ειναι μαγαζι που πας βλεπεις αγοραζεις. Ουτε ειναι μια λαμπα που αναβει δεν αναβει. Οταν προκειται για κατι ζωντανο η για ποσοτητα κλπ ειναι εντελως λαθος να διαμαρτυρεσαι απο τη σιτμγη που δεν το ειδες εξαρχης. Η συμπεριφορα απο κει και περα ειναι θεμα προσωπικο. Μπορει κι ο αλλος να μη γουσταρει βρε αδερφε να σου μιλαει.. Γουρουνι στο σακι δε παιρνει κανενας.... ειδικα στις μερες μας. Τελος... απο τη στιγμη που κανεις αυτη τη κινηση η δινεις το ονομα του και τον καλεις να πεις την αποψη του και αυτος η δεν το κανεις καθολου. Φιλικα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κοιτάξτε, καλο ειναι να ακούγονται αυτα για να μας θυμίζουν πως ο κόσμος του χόμπι δεν ειναι τόσο ρόδινος όσο πιστεύουμε. Πρεπει να θυμόμαστε που και που οτι πρεπει να είμαστε πιο πονηρεμένοι. Το παλικάρι δεν άνοιξε το θέμα για να εκθέσει τον χομπίστα-πωλητή αλλα γιατι ένιωσε το άδικο και ήθελε να το βγάλει απο μέσα του σε παιδιά που κανουν το ίδιο πράγμα με εκείνον ώστε να προσέχουν να μη την πατήσουν μεθαύριο κι εκείνοι. Κι εγω το ίδιο θα έκανα να σας πω την αλήθεια. Όπως ανοίγουμε θέματα για να ευχαριστήσουμε κάποιον που μας πούλησε κάτι σε καλη τιμή ή σε καλή κατάσταση ή σε καλή ποσότητα ή ηταν πολυ εξυπηρετικός τέλος πάντων, έτσι ανοίγουμε και θέματα για το αντίθετο, που ειναι το κακό;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

διαφωνω φιλε mfJones που λες στο οτι ο αλλος πρεπει να σταματησει να μιλαει επειδη ετσι ειναι πχ στο χαρακτηρα του αφου ομως εκανε τη δουλεια του κτλ.

την κινηση την εκανα για να πω γενικευμενα οτι χρειαζεται σεβασμος μεταξυ μας και αλληλεγγυη.ονομα δε χρειαζεται,αν ηθελα να τον εκθεσω θα το εκανα απο την αρχη αλλα δεν υπαρχει λογος-εξαλλου πολυ πιθανο να ειναι οπως ξαναγραψα φιλος με αρκετους απο εσας και αυτοματα εγω επειδη ειμαι 8 μηνες εδω να θεωρηθω λεμε πχ,λαθος απο εσας...αν θελει και πιστευει πως τον εχω αδικησει με αυτα που εγραψα εδω,ας μου στειλει ενα μυνημα εδω η να τα πουμε απο κοντα στην επομενη συναντηση,τοσο απλα,καρδιες δε χαλαμε για τετοια θεματα ωστε να χρηζουν περισσοτερης σημασιας,εκανα το παραπονο μου και οκ δε ζητω κατι αλλο,πως να το πω δλδ και αν το θεμα μου θιγει γενικα η και τον ιδιο,ας σβηστει παρακαλω

Έγινε επεξεργασία - Marko Ramius
Link to comment
Share on other sites

διαφωνω φιλε mfJones που λες στο οτι ο αλλος πρεπει να σταματησει να μιλαει επειδη ετσι ειναι πχ στο χαρακτηρα του αφου ομως εκανε τη δουλεια του κτλ.

την κινηση την εκανα για να πω γενικευμενα οτι χρειαζεται σεβασμος μεταξυ μας και αλληλεγγυη.ονομα δε χρειαζεται,αν ηθελα να τον εκθεσω θα το εκανα απο την αρχη αλλα δεν υπαρχει λογος-εξαλλου πολυ πιθανο να ειναι οπως ξαναγραψα φιλος με αρκετους απο εσας και αυτοματα εγω επειδη ειμαι 8 μηνες εδω να θεωρηθω λεμε πχ,λαθος απο εσας...αν θελει και πιστευει πως τον εχω αδικησει με αυτα που εγραψα εδω,ας μου στειλει ενα μυνημα εδω η να τα πουμε απο κοντα στην επομενη συναντηση,τοσο απλα,καρδιες δε χαλαμε για τετοια θεματα ωστε να χρηζουν περισσοτερης σημασιας,εκανα το παραπονο μου και οκ δε ζητω κατι αλλο,πως να το πω δλδ

Καλά κάνεις αλάνι μου και ξηγιέσαι και πολυ σωστά. Ούτε άσχημα μιλάς, ούτε κακία βγάζεις, ούτε τίποτα. Εμένα πάντως καλό μου έκανε που τα διάβασα όλα αυτα.
Link to comment
Share on other sites

Σαν συντονιστής, δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα έγραψε παραπάνω ο rastafarian λίγο παραπάνω.

Σαν μέλος της ενυδριακής μας παρέας και ως χομπιστας φίλε Marko Ramius κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση και απογοήτευση σου! Λίγο ντροπή ρε παιδιά, χόμπι κάνουμε! Ούτε μαγαζί έχουμε για να κόβουμε αποδείξεις και να πρέπει να ζυγιζουμε αυτό που παίρνουμε από συνχομπίστα (σικ!). Πιστεύω πως όταν κάνουμε χόμπι, πρέπει να είμαστε large! Η ευχαρίστηση του να δίνεις και να μοιράζεσαι κάτι που αγαπάς με κάποιον που έχει την ίδια αγάπη με σένα, είναι μοναδική! Ιδίως όταν πρόκειται για κάτι τόσο μικρής αξίας. Το να πουλάει κάποιος φυτά, δεν το κατακρίνω, αλλά δε μου αρέσει κιόλας. Ίσως επειδή έζησα παλιότερες εποχές, που το χόμπι είχε άλλη δυναμική. Στο χώρο του φυτεμένου ενυδρείου μπήκα εξαιτίας ενυδρειόφιλων, που από άλλες πόλεις της Ελλάδας μου έστειλαν τόσο μεγάλες ποσότητες φυτών που αναγκαστικά τα μοίρασα σε 2-3 άλλους φίλους. Και φυσικά δωρεάν, με μόνο κόστος από μέρους μου τα έξοδα αποστολής! Αυτούς έχω σαν παράδειγμα και το ίδιο ακριβώς έκανα και εγώ όταν πριν από κάποια χρόνια είχα ένα παραγωγικό φυτεμένο ενυδρείο!

Και μιλάω για τα φυτά και όχι για εξοπλισμό ή κάτι άλλο. Ακόμα και ψαράκια που έχω δώσει, ή τα έδωσα δωρεάν ή έναντι ενδεικτικής τιμής...

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Τι ποσοτητα έλεγε στην αγγελια και τι ποσοτητα πηρες?

Εγω  οταν στελνω γαριδες ή φυτα παντα στέλνω παραπάνω απο τι εχω πει..

Στις αγγελιες των φυτων καλο ειναι να γραφεται ποσα stems και ποσο υψος εχουν , ωστε να ξερει ο αλλος τι αγοραζει.

Link to comment
Share on other sites

Τι ποσοτητα έλεγε στην αγγελια και τι ποσοτητα πηρες?

Εγω οταν στελνω γαριδες ή φυτα παντα στέλνω παραπάνω απο τι εχω πει..

Στις αγγελιες των φυτων καλο ειναι να γραφεται ποσα stems και ποσο υψος εχουν , ωστε να ξερει ο αλλος τι αγοραζει.

μακάρι να ηταν όλοι σαν εσένα και σαν κάτι αλλα παιδιά εδώ μέσα αλλα δεν..... Υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν να βγάλουν μεροκάματο. Τεσπα....

Αυτο που κάνεις με τις γαρίδες και τα φυτα, μήπως το κάνεις και με δανεικά χρηματα;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τι ποσοτητα έλεγε στην αγγελια και τι ποσοτητα πηρες?

Εγω οταν στελνω γαριδες ή φυτα παντα στέλνω παραπάνω απο τι εχω πει..

Στις αγγελιες των φυτων καλο ειναι να γραφεται ποσα stems και ποσο υψος εχουν , ωστε να ξερει ο αλλος τι αγοραζει.

Ελεγε ταδε εκατοστα το καθε κομματι,εγω πηρα 2 που στο συνολο ηταν λιγοτερα απο ενα κομματι και σε τιμη ακριβοτερη απο 2 μαγαζια που εχω τσεκαρει.με λιγα λογια απο μαγαζι θα ειχα παρει 4πλη ποσοτητα με τα ιδια λεφτα, μιας και εχω ηδη αγορασει απο μαγαζια 3 ποικιλιες αυτου του φυτου και ξερω πανω κατω τι παιζει...την πατησα οκ,δεν με ενοχλησε αυτο,η ποσοτητα,αλλα ο τροπος. Έγινε επεξεργασία - Marko Ramius
Link to comment
Share on other sites

Φιλέ, κράτα αυτούς που σέβεσαι και εκτιμάς και μη χολοσκάς για τους υπόλοιπους!

Πάντως, γνωρίζω κάποιους που ενώ δώσανε πολλά και με την καρδιά τους, τέτοιες συμπεριφορές, αλλά και η αχαριστία μερικών τους απομάκρυνε από τα ενυδρειακά fora.

Link to comment
Share on other sites

Ελεγε ταδε εκατοστα το καθε κομματι,εγω πηρα 2 που στο συνολο ηταν λιγοτερα απο ενα κομματι και σε τιμη ακριβοτερη απο 2 μαγαζια που εχω τσεκαρει.με λιγα λογια απο μαγαζι θα ειχα παρει 4πλη ποσοτητα με τα ιδια λεφτα, μιας και εχω ηδη αγορασει απο μαγαζια 3 ποικιλιες αυτου του φυτου και ξερω πανω κατω τι παιζει...την πατησα οκ,δεν με ενοχλησε αυτο,η ποσοτητα,αλλα ο τροπος.

 

Ναι δεν εχεις και αδικο...

Γιαυτο και θέλεις λιγο να το ψαχνεις πριν αγορασεις απο ¨χομπιστες¨

Ειπαμε ναι να πουλησεις φυτα, να βγαλεις κατι για τον κοπο ειδικα αν ειναι και δυσκολα δυσευρετα φυτα, αλλα οχι να πουλας και πιο ακριβα απο τα μαγαζια... :)

Δεν ξερω για εσας , εγω ομως ειμαι πολυ επιλεκτικος στο που στελνω τα ζωντανα .....

Αν δεν μου δειξει ο αλλος σε τι ενυδρειο πανε με τις παραμετρους κτλ  , και να μπορεσει να κανει αναπαραγωγη ειδικα στις γαριδες δεν προκειται να τις παρει...

Εκτος απο αυτο , ισχυει γενικα οτι αν ο αλλος δεν το πληρωσει , δεν προκειται να ασχοληθει και σοβαρα οποτε και θελει προσοχη που στελνουμε.

Link to comment
Share on other sites

Και ετσι θα κανω οπως πολυ σωστα λες.

Οσο και για την αχαριστια που αναφερεις πχ και εγω σε φορουμ αλλου θεματος (μηχανες kawasaki) βοηθαγα μελη,ετρεχα να τους φτιαξω τις μηχανες χωρις να παιρνω ευρω,πουλαγα σε χαμηλοτατες τιμες ανταλλακτικα μου η χαριζα εξοπλιςμο και επειδη ουτε σχεδον ευχαριστω δεν ακουγα,απομακρυνθηκα τελειως,γιατι οπως εγραψα και πιο πανω στην αρχη,δεν υπηρχε σεβασμος και αλληλεγυη,πραματα βασικα μεταξυ ατομων που αγαπανε το ιδιο πραμα

Έγινε επεξεργασία - Marko Ramius
Link to comment
Share on other sites

Μη χολοσκας φιλε. Παντα θα βρισκετε καποιος να μας στεναχωρησει με τον α η β τροπο. Ας εισαι εσυ καλα!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φίλε Marko οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα....

Σαν συντονιστής, δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα έγραψε παραπάνω ο rastafarian λίγο παραπάνω.

Σαν μέλος της ενυδριακής μας παρέας και ως χομπιστας φίλε Marko Ramius κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση και απογοήτευση σου! Λίγο ντροπή ρε παιδιά, χόμπι κάνουμε! Ούτε μαγαζί έχουμε για να κόβουμε αποδείξεις και να πρέπει να ζυγιζουμε αυτό που παίρνουμε από συνχομπίστα (σικ!). Πιστεύω πως όταν κάνουμε χόμπι, πρέπει να είμαστε large! Η ευχαρίστηση του να δίνεις και να μοιράζεσαι κάτι που αγαπάς με κάποιον που έχει την ίδια αγάπη με σένα, είναι μοναδική! Ιδίως όταν πρόκειται για κάτι τόσο μικρής αξίας. Το να πουλάει κάποιος φυτά, δεν το κατακρίνω, αλλά δε μου αρέσει κιόλας. Ίσως επειδή έζησα παλιότερες εποχές, που το χόμπι είχε άλλη δυναμική. Στο χώρο του φυτεμένου ενυδρείου μπήκα εξαιτίας ενυδρειόφιλων, που από άλλες πόλεις της Ελλάδας μου έστειλαν τόσο μεγάλες ποσότητες φυτών που αναγκαστικά τα μοίρασα σε 2-3 άλλους φίλους. Και φυσικά δωρεάν, με μόνο κόστος από μέρους μου τα έξοδα αποστολής! Αυτούς έχω σαν παράδειγμα και το ίδιο ακριβώς έκανα και εγώ όταν πριν από κάποια χρόνια είχα ένα παραγωγικό φυτεμένο ενυδρείο!

Και μιλάω για τα φυτά και όχι για εξοπλισμό ή κάτι άλλο. Ακόμα και ψαράκια που έχω δώσει, ή τα έδωσα δωρεάν ή έναντι ενδεικτικής τιμής...

Πριν αρκετά χρόνια, αρχές 2009, ο παραπάνω κύριος είχε χαρίσει και σ' εμένα κρυπτοκορίνες χωρίς καν να με γνωρίζει. Στο χόμπυ αυτό οι καλές στιγμές είναι οι περισσότερες και πρέπει να τις μοιραζόμαστε!

Γειά σου φίλε Θοδωρή!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω πως τα καλά που μας προσφέρει το χόμπι και τα οποία αφορούν βοήθειες, ανταλλαγές κλπ ειναι πολύ περισσότερα από τις άσχημες στιγμές

 

Γενικά όμως θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι σε κάθε αγγελία.

Δυστυχώς κυκλοφορούν και αετονύχιδες οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν χαρτζιλίκι εις βάρος άλλων. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να προσέχουμε τι αγοράζουμε και στο τέλος να τους απομονώσουμε

 

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω πως τα καλά που μας προσφέρει το χόμπι και τα οποία αφορούν βοήθειες, ανταλλαγές κλπ ειναι πολύ περισσότερα από τις άσχημες στιγμές

Γενικά όμως θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι σε κάθε αγγελία.

Δυστυχώς κυκλοφορούν και αετονύχιδες οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν χαρτζιλίκι εις βάρος άλλων. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να προσέχουμε τι αγοράζουμε και στο τέλος να τους απομονώσουμε

Θα συμφωνήσω αλλα ειναι δίκιο μαχαίρι εδω. Λες να τους απομονωσουμε (και θα συμφωνήσω) αλλα αυτο προϋποθέτει την ανακοίνωση του ονόματος. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε το γνωστο ξεκατίνιασμα και λαϊκό δικαστήριο σε ενα χώρο που προορίζεται για άλλο σκοπο και όχι για αγοραπωλησίες. Δε ξέρεις τελικά τι ειναι σωστο να γίνει και τι όχι. Πρεπει να γνωρίζουμε ποιος έχει άλλους σκοπούς (κερδοσκοπικούς) για να προστατευτούμε αλλα απο την άλλη θα αλλάξει και το ύφος του φόρουμ γιατι φαντάσου τι θα γίνει εδω μέσα σε μια τέτοια περίπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω αλλα ειναι δίκιο μαχαίρι εδω. Λες να τους απομονωσουμε (και θα συμφωνήσω) αλλα αυτο προϋποθέτει την ανακοίνωση του ονόματος. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε το γνωστο ξεκατίνιασμα και λαϊκό δικαστήριο σε ενα χώρο που προορίζεται για άλλο σκοπο και όχι για αγοραπωλησίες. Δε ξέρεις τελικά τι ειναι σωστο να γίνει και τι όχι. Πρεπει να γνωρίζουμε ποιος έχει άλλους σκοπούς (κερδοσκοπικούς) για να προστατευτούμε αλλα απο την άλλη θα αλλάξει και το ύφος του φόρουμ γιατι φαντάσου τι θα γίνει εδω μέσα σε μια τέτοια περίπτωση.

 

Εγώ πάντως δεν μιλησα για ξεκατίνιασμα - Ούτε εγώ ειμαι υπερ των λαικών δικαστηριών

Με τον καιρό, οι συνήθεις ύποπτοι γίνονται γνωστοί στο ευρύ κοινό

 

Υπάρχουν και τα πμ για να ενημερώσεις κάποιους φίλους για το Χ πρόβλημα που αντιμετώπισες

Και σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης πχ facebook υπάρχει δυνατότητα να σχολιάσεις κάτω απο κάθε αγγελία

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ανουσια συζητηση και φιλοσοφια χωρις καν να ξερουμε το ονομα του αλλου ανθρωπου που εμπλεκεται σε ολη αυτη την ιστορια.... απλα ανουσια. Εγω μαζι σας, αλλα ολα αυτα ειναι 0 απο τη στιγμη που δεν ακουμε και τον αλλο και δεν μπορουμε να ξερουμε τι ακριβως εγινε.

Link to comment
Share on other sites

πιστευεις δλδ πως εγω δεν ειχα τι να κανω και αρχισα εδω να γραφω ασυναρτησιες?μαλιστα.

 

ανουσια μπορει να ειναι για σενα,για μενα οχι γιατι δε γουσταρω τετοιες συμπεριφορες εις βαρος μου.

 

στο ξαναγραφω λοιπον αφου με αμφησβητεις η δε καταλαβες.επισης επειδη βλεπω πως το ατομο αυτο διαβαζει συνεχως το θεμα,αν θελει ας σας μιλησει και αυτος.εγω ονομα δεν δινω δε θα μπω σε τετοια διαδικασια αλλα ουτε και διαλογο θα κανω πλεον μαζι του απο εδω(οπως δεν εκανε και εκεινος μαζι μου στα πμ),μονο απο κοντα αν επιθυμει,και ναι πλεον αν ειναι σωστος,να μου δωσει σωστο φυτο και οχι διαλυμενο και σε σωστη ποσοτητα γιατι το αλλο εγινε λιπασμα σε γλαστρα της κοπελας μου,

 

-αυτο που παρελαβα ηταν πολυ ακριβοτερο και πολυ λιγοτερο απο τα λεγομενα της αγγελιας του.σε μαγαζια ειναι φτηνοτερο και περισσοτερο.

 

-οταν δε τον ρωτησα τιμη βλεποντας κατι τοσο λιγο,μου ειπε την ιδια,ντραπηκα να του πω οτιδηποτε γιατι δε περιμενα ναι,τετοιου τυπου αισχροκερδια και εφυγα

 

-οταν εφτασα σπιτι μου και ανοιξα τη σακουλα,(κατι που δεν μπηκα στο κοπο να γραψω παραπανω)το φυτο ειχε ηδη υποστει πολυ ''χερι'' και μου διαλυθηκε τοσο ασχημα σε εκατονταδες κομματια που πλεον ηταν αδυνατο να χρησιμοποιηθει οποτε και το πεταξα γιατι μου ηταν αχρηστο.

 

-στην ελεγχομενη αγανακτηση μου για ολη την φαση,αναγκαστικα να του στειλω πμ και να του κανω γνωστη τη θεση μου οτι περιμενα περισσοτερη ποσοτητα για τα λεφτα που πηρε,η απαντηση ηταν αδιαφορη και αρχιζε να με κανει μπλοκ απο δω κ απο εκει σαν 10 χρονο παιδι ενω ειναι 50 χρονων ανθρωπος χωρις να μπορεσω να του εξηγησω πως εχουν τα πραματα μεσω πολιτισμενου διαλογου.ελεγε ειρωνικα οτι γουσταρε κ μετα επεφτε μπλοκ.

 

Έγινε επεξεργασία - Marko Ramius
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...