Jump to content

Αναγνωριση Ανεμωνη?


Recommended Posts

Μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ανεμωνη και ποια? Ευχαριστω!!

 

εχεις καλυτερη φωτο?

 

Link to comment
Share on other sites

Για yuma μοιαζει μαλλον.

Έγινε επεξεργασία - niknik
Link to comment
Share on other sites

Εχει και στομα στη μεση,το ψαξα λιγο εχεις δικιο ειναι Yuma. Θα εχω θεμα με τους αστεριτες? Πρεπει να την ταισω?

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν έχεις κανένα θέμα. Οι αστερίνες κυρίως σε σκληρά sps κοράλλια πάνε.    Αυτό και φωτοσυνθέτει αλλά και μπορεί να φάει απο το στόμα που βλέπεις.  Αν θες να το ταίσεις και να πειραματιστείς κλείσε όλες τις ροές (κυκλοφοριτές,φίλτρα κλπ) να ηρεμίσει το νερό. Μόλις ηρεμήσει ρίξτου λίγο νωπή τροφή όπως μύδι,γαρίδα,ψάρι. Θα κόψεις την τροφή σε τέτοιο μέγεθος, έτσι ώστε να είναι μικρότερη απο το στόμα του. Αφου το κάνεις αυτό τοποθετείς την τροφή δίπλα στο στόμα του και παρατήρησε αν θα φάει.  Συνήθως διπλώνουν λιγάκι (αν πρόκειται για μανιτάρι) και πάει η τροφή στο στόμα του.  Επειδή έχει και πλοκαμάκια ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσει και αυτά.  Το κάνεις και βλέπεις.  

Έχε κατά νου οτι δεν είναι απαραίτητο οτι θα το φάει. Π.χ αμα κάτι δεν του αρέσει (κακοσυντηριμένη τροφή) δεν θα την φάει. Οπώτε το κομμάτι ενδέχεται να μείνει στο ενυδρείο και να σαπίσει. Πρέπει να το αφαιρέσεις αν δεν καταναλωθει. 

 

Οι γαρίδες,καβουρια, σαλιγκάρια, ερημίτες, θα προσπαθίσουν να κλέψουν την τροφή απο το μανιτάρι. Πρεπει να είσαι απο πάνω να τα διώχνεις για να προλάβει να το φάει.     

 

Υ.Γ Ελα στην θέση της γαρίδας..... Σκεψου να γυρνάς απο την δουλειά πεινασμένος, και να τρώει η γυναίκα στο σπίτι σουβλάκια!!  Ε....ενα κρεατάκι,μια πατάτα θα την κλεψεις....δεν υπάρχει περίπτωση!! :P 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Είναι μανιτάρι hair mushroom http://www.seascapestudio.net/reference/corals/rhodactis_sp_pale_orange.jpg εύκολο κοραλι.έχει στόμα στο κέντρο του και δεν χρειάζεται να το ταισεις τρώει απ τισ στήλες του νερού και πολλαπλασιάζεται εύκολα εχω και εγώ είναι όμορφο κοραλι αλλα πρόσεχε γιατί μπορεί να ποιασει όλο το ενυδρείο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...