Jump to content

Νεα αρχη


Recommended Posts

Καλησπερα!εχω ενα 120λιτρο ενυδρειο που μεχρι τωρα ειχε μεσα guppies αλλα προσφατα μολυνθηκαν απο την αρρωστια ich και παρολο που τους εκανα θεραπεια με φαρμακο προχθες πεθαναν.. τωρα τι μπορω να κανω για να φυγουν τα μικροβια απο το ενυδρειο ετσι ωστε να μπορεσουν να μπουν παλι μεσα ψαρια?Και μπορειτε να μου προτεινετε ψαρια που μπορω να βαλω που να μην γεννανε τουλαχιστον ευκολα και κατα προτιμηση να ειναι μεγαλα εκτος απο χρυσοψαρα?επισης επειδη θελω να βαλω ξανα ψαρια μετα τις γιορτες πως μπορω να κρατησω τη βιολογια του ενυδρειου?

Έγινε επεξεργασία - Δημητρα_60878
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα Δημητρα.

 

Σιγουρα θα σε στεναχωρισε το γεγονος πωσ προσπαθησες να τα σωσεισ κ δεν ηταν εφικτο κ λυπαμαι πολη αλλα κ αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι.Απο την λιγοστη εμπειρια μου θα σου προτεινα να κανεισ μια πληση στην γυαλα σου με ζεστο νερο κ ξυδι κ νομιζω πωσ τα μικροβια θα εξαφανιστουν πληρως.

Τωρα οσο αναφορα το γεγονοσ το πω θα κρατησεισ την βιολογια σου δεν νομιζω πωσ υπαρχει κατι,ισωσ καποισ αλλοσ εδω μεσα απο τα παιδια να γνωριζει.τωρα για ψαρια που ανεφερεσ κανε μια βολτα στα site κ θα βρεισ αυτο που θελεισ αφου εχουν κ την περιγρφη τουσ μεσα κ βλεπεισ πιο σου ταιριαζει.

Link to comment
Share on other sites

Το ιδιο επαθα κι εγω με τα χρυσοψαρα μου, οποτε εβρασα αμμο, υποστρωμα, βιολογικο, σφουγγαρια, απολλυμανα με υπερμαγγανικο καλιο τα φυτα, ετρεξα με αδειο το φιλτρο σε διαλυμα 1/19 χλωρινη/νερο το ενυδρειο για 1 ωρα και στη συνεχεια τρεισ αλλαγες νερο με φουλ αντιχλωριο. Δεν ξερω αν ακουγονται υπερβολικα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω. Οσο για τη βιολογια αν βιαζεσαι βαλε μπολι απο στρωμενο ενυδρειο ή βακτηρια. Αυτά...

Link to comment
Share on other sites

Και κατα συμπτωση εχουμε και ιδιο τιτλο στο θεμα http://www.aquazone.gr/forums/topic/102084-νέα-αρχή/

Link to comment
Share on other sites

Τι εκανες ρελικα με το ενυδρειο;

Send from the heart of the Amazonas

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...