Jump to content

Αρτεμια


Δημητρης Τ
 Share

Recommended Posts

Καλημέρα κ χρόνια πολλά.ξέρει κάποιος ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατήσω την αρτεμια που έσκασε ;;;;έχω ακούσει για ψυγείο σ ταπερακι έξω από το ψυγείο με αερισμο .την φτιάχνω σ ένα μπουκάλι μέσα στο ενυδρείο Κ θα μου ήταν πιο εύκολο να την τοποθετώ κάπου για να χρησιμοποιήσω το μπουκάλι για την επόμενη.

Link to comment
Share on other sites

Ολα εχουν να κανουν με την διατροφικη αξια.Δηλαδη,οταν ειναι νεοεκκολαφθεισα ειναι υψηλης διατροφικης αξιας επειδη εχει λεκιθικο σακο.Αν περασουν λιγες ημερες δεν εχει σακο.Αρα,ή την δινεις στα ψαρια και ειναι διατροφικα αδιαφορη ή την ταιζεις την ιδια με αλγη (πραγμα δυσκολο,η αλγη γλυκου νερου σκαει στο αλμυρο αμεσως).Για να την διατηρησεις οσο περισσοτερο γινεται με σακο μπορεις να την εκκολαψεις σε χαμηλοτερη θερμοκρασια (εγω το εχω κανει στους 21) και να διατηρηθει λιγες παραπανω ημερες μιας και θα εχει χαμηλο μεταβολισμο στο ψυγειο δεν εχω δοκιμασει αν αντεχει σε αυτη την θερμοκρασια ζωντανη.Τωρα για να την αποθηκευσεις αρκετο καιρο δεν ξερω καποιο τροπο αλλα φανταζομαι καταψηξη μετα την εκκολαψη χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ο σακος θα παραμεινει πλουσιος σε θρεπτικα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...