Δημητρης Τ Posted December 31, 2015 #1 Share Posted December 31, 2015 Καλημέρα κ χρόνια πολλά.ξέρει κάποιος ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατήσω την αρτεμια που έσκασε ;;;;έχω ακούσει για ψυγείο σ ταπερακι έξω από το ψυγείο με αερισμο .την φτιάχνω σ ένα μπουκάλι μέσα στο ενυδρείο Κ θα μου ήταν πιο εύκολο να την τοποθετώ κάπου για να χρησιμοποιήσω το μπουκάλι για την επόμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Posted December 31, 2015 #2 Share Posted December 31, 2015 Ολα εχουν να κανουν με την διατροφικη αξια.Δηλαδη,οταν ειναι νεοεκκολαφθεισα ειναι υψηλης διατροφικης αξιας επειδη εχει λεκιθικο σακο.Αν περασουν λιγες ημερες δεν εχει σακο.Αρα,ή την δινεις στα ψαρια και ειναι διατροφικα αδιαφορη ή την ταιζεις την ιδια με αλγη (πραγμα δυσκολο,η αλγη γλυκου νερου σκαει στο αλμυρο αμεσως).Για να την διατηρησεις οσο περισσοτερο γινεται με σακο μπορεις να την εκκολαψεις σε χαμηλοτερη θερμοκρασια (εγω το εχω κανει στους 21) και να διατηρηθει λιγες παραπανω ημερες μιας και θα εχει χαμηλο μεταβολισμο στο ψυγειο δεν εχω δοκιμασει αν αντεχει σε αυτη την θερμοκρασια ζωντανη.Τωρα για να την αποθηκευσεις αρκετο καιρο δεν ξερω καποιο τροπο αλλα φανταζομαι καταψηξη μετα την εκκολαψη χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ο σακος θα παραμεινει πλουσιος σε θρεπτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ Posted January 1, 2016 Author #3 Share Posted January 1, 2016 Κατανοητό ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now