trelllos Posted April 19, 2007 #1 Share Posted April 19, 2007 Είμαι στην διαδικασία ψαξίματος για οζονιστήρα, και έχω σχεδόν (ψιλο)καταλήξει. Αλλά επειδή γενικά μ’ αρέσει να ψάχνω, πήρα σε διάφορα καταστήματα τηλέφωνο. Αυτό όμως που με έβγαλε από τα ρούχα μου (οι γυναίκες χάσατε ) ήταν, όταν σε ένα κατάστημα μου έδωσαν τιμές για τους SANDER 50mg/h 100mg/h που στο internet τους βρίσκεις γύρω στα 170 € και 200€ αντίστοιχα κρατηθείτε 339€ και 405€ Ρε παιδιά είπαμε, έλεος πια. Ως πότε θα προσπαθείτε να ζείτε εις βάρος των θυμάτων?? Εντάξει, γενικά τα βρίσκουμε πιο τσιμπημένα στην ελληνική αγορά, αλλά διπλάσια τιμή, εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί. Και δεν μιλάμε για μικροποσά που τα 5 γίνονται 10. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…. Ευτυχώς που υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες. Υ.Γ. δεν θέλω να πω ποιο κατάστημα ήταν γιατί θεωρώ ότι δεν θα συμβάλει σε κάτι. Ο λόγος είναι ότι, όποιος διαβάζει εδώ, ξέρει από internet άρα ξέρει τι τιμές παίζουν στην αγορά. Αυτός ο φουκαράς που θα μπει εκεί και θα του πιουν το αίμα, προφανώς δεν θα έχει σχέση με fora και με internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaClubDesign Posted April 19, 2007 #2 Share Posted April 19, 2007 φίλε trellos μπορώ να σου δώσω SANDER 50mg/h με 197 ευρώ και τα 100mg/h με 236 ευρώ. Όσο για το internet που τους βρίσκεις γύρω στα 170 και 200 ευρώ αντίστοιχα, δεν ξέρω εάν είναι παλιά μοντέλα της Sander. φιλικά Ν.Σ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos Posted April 19, 2007 #3 Share Posted April 19, 2007 Σχεδον διπλασια τιμη,αν το αγορασεις απο το internet θα πρεπει να σκεφτεις και τα εξοδα αποστολης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azores Posted April 19, 2007 #4 Share Posted April 19, 2007 Καλησπέρα. Αν και μακριά μπορώ να σου κάνω και εγώ μια προσφορά. Ozonisator, 25mg/h 150 ευρώ με τα μεταφορικά Θεσ/νίκης - Αθήνας Ozonisator, 50mg/h 170 ευρώ με τα μεταφορικά Θεσ/νίκης - Αθήνας Ozonisator, 100mg/h 180 ευρώ με τα μεταφορικά Θεσ/νίκης - Αθήνας Μιλάω για sander και για μια μικρή καθυστέρηση 5 εργάσιμων ημερών. Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted April 20, 2007 #5 Share Posted April 20, 2007 Καλώς ήρθες Θανάση, στον θαυμαστό κόσμο μας! Ευτυχώς, που τουλάχιστον δύο ενυδρειακά καταστήματα, είναι προσγειωμένα στην πραγματικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelllos Posted April 20, 2007 Author #6 Share Posted April 20, 2007 Κύριοι AquaClubDesign, azores Σας ευχαριστώ για τις προσφορές σας. Αλλά επειδή δεν βρισκόμαστε στο topic για τα καταστήματα, θα σας παρακαλούσα οι προσφορές να γίνονται με P.M. Οι τιμές σας είναι πολύ καλές Ευχαριστώ. @strato δεν είμαστε δα και στην άκρη του κόσμου. Τα μεταφορικά από Γερμανία, δηλ από onlineshops (ενδεικτικά αναφέρω Aquaristik, mrutzek) είναι γύρω στα 20 €. Καλώς ήρθες Θανάση, στον θαυμαστό κόσμο μας! Ευτυχώς, που τουλάχιστον δύο ενυδρειακά καταστήματα, είναι προσγειωμένα στην πραγματικότητα. Έλα ντε. Αυτό είναι ενθαρρυντικό πάντως. Μπράβο στους σωστούς επαγγελματίες που σέβονται τον πελάτη, και πάνω από όλα τον εαυτό τους. Τέτοιοι επαγγελματίες προάγουν το χόμπι. Με χαρά βλέπω να αυξάνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP Posted April 20, 2007 #7 Share Posted April 20, 2007 Αυτός είναι ο σκοπός του Aquazone. Να φέρει τους χομπίστες με τους Έλληνες μαγαζάτορες πιο κοντά και να βελτιωθεί η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο τόπικ αποτελεί περίτρανη απόδειξη του παραπάνω. Ευχαριστούμε όλους όσους προσπαθούν καθημερινά να βοηθήσουν τους χομπίστες και να φέρουν το χόμπι στα επίπεδα των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών όσο δύσκολο και εάν είναι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz Posted April 20, 2007 #8 Share Posted April 20, 2007 Αυτός είναι ο σκοπός του Aquazone. Να φέρει τους χομπίστες με τους Έλληνες μαγαζάτορες πιο κοντά και να βελτιωθεί η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο τόπικ αποτελεί περίτρανη απόδειξη του παραπάνω. Ευχαριστούμε όλους όσους προσπαθούν καθημερινά να βοηθήσουν τους χομπίστες και να φέρουν το χόμπι στα επίπεδα των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών όσο δύσκολο και εάν είναι αυτό. γιαννη μου,κατι τετοιο που αναφερεις εννοειται,αφου και εμεις απο χομπιστες ξεκινησαμε .....και χομπιστες παραμενουμε.!!!αυτος ειναι και ο βασικος λογος που μας κραταει ατοφιους και σωστους (κατα την αποψη μου) στην αγορα.. επειδη αφουγκραζομαστε τις αναγκες, τιςσκεψεις και τα προβληματα του χομπιστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond Posted April 20, 2007 #9 Share Posted April 20, 2007 Παιδιά, ελάτε στην Κύπρο να δείτε τι γίνεται!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz Posted April 20, 2007 #10 Share Posted April 20, 2007 Παιδιά, ελάτε στην Κύπρο να δείτε τι γίνεται!!!! εχω γνωση........μπορει να μην γνωριζω τους εκει επαγγελματιες,αλλα εχω μια πολυ πολυ καλη φιλη,που μηνες προσπαθουσε να φτιαξει oλο το συστημα με διοξειδιο,μπουκαλα,μανομετρα και τα λοιπα...και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να τη βοηθησει κανεις........γιατι ομως..??? δεν γνωριζανε....??? τι να πω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond Posted April 20, 2007 #11 Share Posted April 20, 2007 εχω γνωση........μπορει να μην γνωριζω τους εκει επαγγελματιες,αλλα εχω μια πολυ πολυ καλη φιλη,που μηνες προσπαθουσε να φτιαξει oλο το συστημα με διοξειδιο,μπουκαλα,μανομετρα και τα λοιπα...και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να τη βοηθησει κανεις........γιατι ομως..??? δεν γνωριζανε....??? τι να πω...... ...γιατί φίλε συνήθως εδώ στην Κύπρο, ένας σε κάθε πόλη και κάπου κανένας φέρεται σαν επαγγελματίας. Οι άλλοι απλά πουλάνε. Χάλια. Για να φανταστείτε, κάποιοι από αυτούς βάζουν malawi, Tanganica, και Αμερικάνικες κιχλίδες μαζί. Πολύ συγχισμένα τα πράγματα εδώ. Εύχομαι όμως να αλλάξουν τα πράγματα, γιατί και εδώ έχει αρχίσει ο κόσμος να ασχολείται αλλά δεν βρίσκει τη σωστή στίριξη. Ας μάθουν το Aquazone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN Posted April 20, 2007 #12 Share Posted April 20, 2007 δεν είμαστε δα και στην άκρη του κόσμου. Τα μεταφορικά από Γερμανία, δηλ από onlineshops (ενδεικτικά αναφέρω Aquaristik, mrutzek) είναι γύρω στα 20 €. Και σε αυτα τα 20 ευρο, μπορεις να βαλεις και αλλα αρκετα πολλα πραγματα Τοτε τα μεταφορικα για καθε πραγμα ειναι ακομα ποιο λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted April 20, 2007 #13 Share Posted April 20, 2007 ...γιατί φίλε συνήθως εδώ στην Κύπρο, ένας σε κάθε πόλη και κάπου κανένας φέρεται σαν επαγγελματίας. Οι άλλοι απλά πουλάνε. Χάλια. Για να φανταστείτε, κάποιοι από αυτούς βάζουν malawi, Tanganica, και Αμερικάνικες κιχλίδες μαζί. Πολύ συγχισμένα τα πράγματα εδώ. Εύχομαι όμως να αλλάξουν τα πράγματα, γιατί και εδώ έχει αρχίσει ο κόσμος να ασχολείται αλλά δεν βρίσκει τη σωστή στίριξη. Ας μάθουν το Aquazone. Kαι όχι μόνο στην Κύπρο....... Στην περιφέρεια της Ελλάδας μας να δείς τι γίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Posted April 20, 2007 #14 Share Posted April 20, 2007 Η περιφέρεια είναι ένα πονεμένο θέμα. Όχι μόνο είναι πανάκριβα αλλά δεν υπάρχει και ποικιλία είσαι αναγκασμένος να αγοράσεις ένα πρωιών μιας συγκεκριμένης μάρκας. Άσε που έχουνε τρομερές ελλείψεις, επί του παρόντος σήμερα το πρωί ξύπνησα και τα σκαλάρια μου έφτιαξαν την μέρα, γέμισα αυγά . Τρέχω λοιπόν στα μαγαζιά (συγγνώμη μαγαζί ένα έχουμε εδώ) για να αγοράσω τροφή για νεογέννητα και δεν υπήρχε τίποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts