yannis94 Posted March 21, 2016 #1 Share Posted March 21, 2016 Καλημερα παιδια! που μπορω να βρω λαμπα τ8 arcadia marine white σε ποιο καταστημα γνωριζει κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 Posted March 22, 2016 #2 Share Posted March 22, 2016 Καλημερα γιαννη Μπες στην κατηγορια των καταστηματων,δες ποια σε βολευουν σαν αποσταση και παρε τηλ να ρωτησεις αυτα που ειναι κοντα σου. Ολο και καποιος θα εχει http://www.aquazone.gr/forums/forum/292-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ Αν δεν γινομαι αδιακριτος,επετρεψε μου να ρωτησω τι φωτιζεις με αυτη τη λαμπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 Posted March 22, 2016 Author #3 Share Posted March 22, 2016 εχω ενα 60λιτρο ενυδρειο. θελω να αλλαξω την λαμπα π εχω τωρα. εχω ενα star polyps, eyphilia, kenya tree, zoanthus και μανιταρι. εχω την δυνατοτητα για μια τ8 και εχω κανει μια πατεντα και εχω βαλει ενα φωτιστικο της ακουελ με μια λευκη και μια μπλε που εχει και φωτιζει αρκετο μερος του ενυδρειο. εχεις καποια συμβουλη να μ δωσεις; ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 Posted March 22, 2016 #4 Share Posted March 22, 2016 Ρε γιαννη μου εχω να σου πω καποιες ιδεες αλλα το θεμα ειναι πως φοβαμαι πως θα σε βαλουν σε εξοδα. Αν και με το κοστος αγορας μιας arcadia που δεν ειναι και φθηνη(εχω αρκετο καιρο να αγορασω βεβαια και δεν γνωριζω αν εχει πεσει κατω απο τα 30 ευρω) ισως με μερικα ακομα να μπορεις να παρεις ενα φωτιστικο led. Eιναι πολλα τα παιδια που εχουν ακολουθησει αυτο το δρομο και ειναι πολυ ευχαριστημενα. Δεν θες και κατι πολυ high tech/end γιατι δοξα τω Θεο τα ζωντανα τα οποια φιλοξενεις ειναι απο τα ευκολα. Να σου πω την αληθεια νομιζα πως θελεις να φωτισεις το σαμπ και ειπα μηπως πηγαινες σε κατι πιο απλο. Αν ομως σε εχει βολεψει και δεν θες να μπαινεις σε εξτρα εξοδα,απλα παρε τηλ τα καταστηματα και θα τη βρεις τη λαμπα φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 Posted March 22, 2016 Author #5 Share Posted March 22, 2016 ενα φωτιστικο λεντ που μ προτινεις ποσο κοστιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 Posted March 22, 2016 #6 Share Posted March 22, 2016 Εχεις διαφορες επιλογες γιαννη. Βεβαια δεν γνωριζω ποσο θες να τρεξεις/ψαξεις να το βρεις γιατι θελει μελετη για να δεις τι θα σου κανει. Αν μπεις στο ebay και κανεις αναζητηση με βαση τα φωτιστικα led για ενυδρεια θα βρεις παρα πολλες περιπτωσεις. Μπορεις να παρεις και 2-3 να βαλεις μαζι για να φωτισεις τα συγκεκριμενα λιτρα και τα συγκεκριμενα κοραλια. Μπορεις να παρεις δυο τρια των 20-30 ευρω μπορεις και να παρεις και ενα των 70-80. Το κοστος εχει πολυ μεγαλα περιθωρια και για περισσοτερα χρηματα αλλα και ισως για λιγοτερα απο αυτα που ανεφερα παραπανω. Αν δεν θες να μπλεξεις(καρτες,ψαξιμο κτλ) μπορεις να ριξεις και μια ματια σε μερικα καταστηματα να δεις τι εχουν ηδη εδω μηπως και σου κανει κατι.Ισως ομως να μπορεις να βρεις κατι στο ebay φθηνοτερο. Μπες εδω και αν σου κανει κατι πες μας να το συζητησουμε http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xled+light+aquarium.TRS0&_nkw=led+light+aquarium&_sacat=0 Μπορει και καποιο παιδι που χρησιμοποιει ηδη κατι σε αντιστοιχα λιτρα να εχει να σου προτεινει κατι. Και παλι σου ξαναλεω φιλε μου οτι μπορεις να κανεις και τη δουλεια σου με τη λαμπα που αναζητας. Προσωπικα σου λεω να το σκεφτεις γιατι με την τ8 δεν παιρνεις ιδανικο φως αλλα και επειδη αισθητικα ισως να ειναι καλυτερα με καποιες ωραιες κατασκευες. Φυσικα ειναι ενυδρειο σου και αν οτι κανεις σου αρεσει,τοτε αρεσει κ σ'εμας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 Posted March 22, 2016 Author #7 Share Posted March 22, 2016 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! θα το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 Posted March 22, 2016 Author #8 Share Posted March 22, 2016 αυτο ειναι το ενυδρειο οποιος βλεπει το θεμακαι θελει ας βοηθησει ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 Posted March 22, 2016 Author #9 Share Posted March 22, 2016 αυτο ειναι το ενυδρειο οποιος βλεπει το θεμακαι θελει ας βοηθησει ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 Posted March 22, 2016 Author #10 Share Posted March 22, 2016 αυτο ειναι το ενυδρειο οποιος βλεπει το θεμακαι θελει ας βοηθησει ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 Posted March 22, 2016 Author #11 Share Posted March 22, 2016 δεν ανεβαινει η φωτο λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 Posted March 22, 2016 #12 Share Posted March 22, 2016 Ποσα watt λαμπα ψαχνεις;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 Posted March 22, 2016 Author #13 Share Posted March 22, 2016 58 λιτρα ενυδρειο εχω αρα γυρω στα 50 λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 Posted March 22, 2016 #14 Share Posted March 22, 2016 Oι διαστασεις και τα βαττ ειναι στανταρ στις Τ5 24W=56εκ. 39w=86εκ. Οι ΑΤΙ ειναι καταπληκτικες λαμπες και ξεκινουν απο 14ευρω! Ανοιξε ενα θεμα περι φωτισμου να ακουσεις γνωμες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts