georgekampanis Posted June 5, 2016 #1 Share Posted June 5, 2016 Καλημέρα παιδιά διάβασα διάφορα άρθρα και μου δημιουργήθηκε ή εξής απορία αν τα βακτήρια του αζώτου είναι ιδια ... ?? Τότε μπορούμε να μπολιασουμε το αλμυρό από στρωμένο γλυκο. Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Posted June 5, 2016 #2 Share Posted June 5, 2016 Τα βακτήρια έχουν κάποιες ανοχές μέσα σε φυσιολογικά όρια μεταβολών. Δηλαδή αν γίνει σταδιακή μεταβολή (αλλαγή αλατότητας με πολύ αργό τρόπο) τότε μέχρι μιά συγκεκριμένη τιμή αλατότητας (1022 πχ) μπορούν να την αντέξουν και να "ρολάρει" το σύστημα (ενυδρείο, δεξαμενή κλπ) χωρίς θέμα. Αν ομως η μεταβολή αλατότητας είναι ακαριαία τότε πιστεύω δεν θα επιβιώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Posted June 5, 2016 #3 Share Posted June 5, 2016 Τα βακτήρια έχουν κάποιες ανοχές μέσα σε φυσιολογικά όρια μεταβολών. Δηλαδή αν γίνει σταδιακή μεταβολή (αλλαγή αλατότητας με πολύ αργό τρόπο) τότε μέχρι μιά συγκεκριμένη τιμή αλατότητας (1022 πχ) μπορούν να την αντέξουν και να "ρολάρει" το σύστημα (ενυδρείο, δεξαμενή κλπ) χωρίς θέμα. Αν ομως η μεταβολή αλατότητας είναι ακαριαία τότε πιστεύω δεν θα επιβιώσουν. Να είσαι σίγουρος οτι δεν θα επιβιώσουν και θα μολύνουν και το νερό . Για τη σταδιακή μεταβολή δεν ξέρω σε πόσο βάθος χρόνου και με τι ρυθμούς θα είναι ασφαλές . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis Posted June 5, 2016 Author #4 Share Posted June 5, 2016 (edited) Ναι και γω αυτο ειχα στο μυαλο μου αλλα διαβαζα εκει τα παιδια στο ΑΜΕΡΙΚΑ και δεν εβγαζα ακρη... Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Edited June 5, 2016 by georgekampanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts