Jump to content

Μπολιασμα θάλασσας από γλυκο


Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά διάβασα διάφορα άρθρα και μου δημιουργήθηκε ή εξής απορία αν τα βακτήρια του αζώτου είναι ιδια ... ?? Τότε μπορούμε να μπολιασουμε το αλμυρό από στρωμένο γλυκο.

Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Τα βακτήρια έχουν κάποιες ανοχές μέσα σε φυσιολογικά όρια μεταβολών.  Δηλαδή αν γίνει σταδιακή μεταβολή (αλλαγή αλατότητας με πολύ αργό τρόπο) τότε μέχρι μιά συγκεκριμένη τιμή αλατότητας (1022 πχ) μπορούν να την αντέξουν και να "ρολάρει" το σύστημα (ενυδρείο, δεξαμενή κλπ) χωρίς θέμα. 

 

Αν ομως η μεταβολή αλατότητας είναι ακαριαία τότε πιστεύω δεν θα επιβιώσουν.

Link to comment
Share on other sites

Τα βακτήρια έχουν κάποιες ανοχές μέσα σε φυσιολογικά όρια μεταβολών.  Δηλαδή αν γίνει σταδιακή μεταβολή (αλλαγή αλατότητας με πολύ αργό τρόπο) τότε μέχρι μιά συγκεκριμένη τιμή αλατότητας (1022 πχ) μπορούν να την αντέξουν και να "ρολάρει" το σύστημα (ενυδρείο, δεξαμενή κλπ) χωρίς θέμα. 

 

Αν ομως η μεταβολή αλατότητας είναι ακαριαία τότε πιστεύω δεν θα επιβιώσουν.

 

Να είσαι σίγουρος οτι δεν θα επιβιώσουν και θα μολύνουν και το νερό .

Για τη σταδιακή μεταβολή δεν ξέρω σε πόσο βάθος χρόνου και με τι ρυθμούς θα είναι ασφαλές .

Link to comment
Share on other sites

Ναι και γω αυτο ειχα στο μυαλο μου αλλα διαβαζα εκει τα παιδια στο ΑΜΕΡΙΚΑ και δεν εβγαζα ακρη... Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια 

Edited by georgekampanis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...