dpap Posted March 6, 2017 #1 Share Posted March 6, 2017 Για πάμε , μετά από κάνα 2μηνο ... Γενική κατηγορία ενυδρείου Αφρική Μαλάουι και λίιιιγο ΤανγκανίκαΓενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 151 Χ 50 X 60 Συνολικά Λίτρα: 450 Sump (λίτρα):Οργανισμοί Φυτά: - Ψάρια aulonocara baenschi benga , και 2 αρσενικά άλλου είδους Άλλα είδη: Μια μοναχική Καλβίνα από το προηγούμενο setup.Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Μπλέ χαρτόνι Πέτρες: Μαύρες με λευκά νερά Ξύλα: - Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: - Βυθός: Άμμος μπεζΦωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Εργοστασιακός φωτισμός , μόνο το ένα σετ Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Εσωτερικό του Rio και ένα Fluval 305 Θέρμανση/ Ψύξη: Εργοστασιακός θερμαντήρας Λίπανση: - Παροχή CO2: - Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: - Διατροφή: Διάφορες tetra και tropicalΠαράμετροι pH: - Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 25 Φωσφορικά (PΟ4): - Μέση Θερμοκρασία (°C): 25Συντήρηση Αλλαγές νερού: 1 φορά στις 3 εβδομάδες το 1/3 Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: - Άλλες ρουτίνες συντήρησης: -Φωτογραφίες: Βίντεο: - 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted March 6, 2017 #2 Share Posted March 6, 2017 Αντε και παμε, χωρις φωτο που παμε; χαχαχαGreetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted March 7, 2017 Author #3 Share Posted March 7, 2017 Ντεν εχει Αλμπουμ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Posted March 7, 2017 #4 Share Posted March 7, 2017 Πολυ ομορφο εγινε φιλε! Λες και χαζευεις τη λιμνη με μασκα! Βεβαια οταν αντικριζεις την καλβινα σκαλωνεις λιγο.. Το μπλε φοντο τελικα στα malawi ταιριαζει πολυ και μου αρεσει που φαινεται ο κυματισμος της επιφανειας στην πλατη. Την αλγη στην πλατη σκοπευεις να την αφησεις? Προσωπικα την αφαιρω γιατι δειχνει περισσοτερο βαθος,τουλαχιστον στο δικο μου ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Posted March 7, 2017 #5 Share Posted March 7, 2017 Πολύ ωραίο @dpap. Τελικά το μπλε φόντο δείχνει πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted March 7, 2017 Author #6 Share Posted March 7, 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος argy1 έγραψε: Πολυ ομορφο εγινε φιλε! Λες και χαζευεις τη λιμνη με μασκα! Βεβαια οταν αντικριζεις την καλβινα σκαλωνεις λιγο.. Το μπλε φοντο τελικα στα malawi ταιριαζει πολυ και μου αρεσει που φαινεται ο κυματισμος της επιφανειας στην πλατη. Την αλγη στην πλατη σκοπευεις να την αφησεις? Προσωπικα την αφαιρω γιατι δειχνει περισσοτερο βαθος,τουλαχιστον στο δικο μου ενυδρειο. Η καλβίνα έχει επιζήσει μεταφορά από Γερμανία και παραμονή σε μικρό ενυδρείο 4 εβδομάδες. Είναι guest star. Την άλγη λέω να την αφήσω. πριν 7 λεπτά, το μέλος kadmos έγραψε: Πολύ ωραίο @dpap. Τελικά το μπλε φόντο δείχνει πολύ όμορφο! Το φόντο όντως είναι πετυχημένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Posted March 7, 2017 #7 Share Posted March 7, 2017 μιλάμε το ξέσκισες το ενυδρείο......................................., μέχρι να το ανοίξεις όσο για το ενυδρείο, ή το ενυδρείο είναι μεγάλο η ο διακοσμητής μικρούτσικος Δεν ξέρω πολλά από αφρικανικα αλλά θα μου καθόταν ποιο καλά με λίγο παραπάνω πέτρες. Προσωπικά θα έβαζα λίγες όπως έβαλες αριστερά και δεξιά θα κάλυπτα το φίλτρο με πέτρες γιατί με χαλάει την αισθητική. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted March 7, 2017 Author #8 Share Posted March 7, 2017 Χρήστο , το ενυδρείο ειναι μεγαααααλο χαχα. Θα μπουν μερικά ψαράκια ακόμα τα οποία κινούνται έξω από τις πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted March 7, 2017 #9 Share Posted March 7, 2017 Ρε παιδια, μονο εγω δεν βλεπω φωτο; Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Posted March 7, 2017 #10 Share Posted March 7, 2017 Γιά κοίτα τώρα https://www.aquazone.gr/forums/gallery/album/362-aulonocara-rio-400/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Posted March 7, 2017 #11 Share Posted March 7, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος Sturm έγραψε: Ρε παιδια, μονο εγω δεν βλεπω φωτο; Greetings from the dark side! Μπαινεις ακομα απο tapatalk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted March 7, 2017 #12 Share Posted March 7, 2017 Ναι!Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south Posted March 7, 2017 #13 Share Posted March 7, 2017 (edited) Το μπλε φόντο τελικά είναι άπαικτο... θα το προτιμούσα με περισσότερες πέτρες αλλά και έτσι μου αρέσει! Μπράβο να το χαίρεσαι! Edited March 7, 2017 by south 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Posted March 7, 2017 #14 Share Posted March 7, 2017 Πολύ καλό το μπλε φόντο, με απίστευτα "νερά"!!! Ακόμη μου αρέσει που εχεις δώσει πολύ χώρο για κολύμπι με τον μινιμαλ διάκοσμο. Νεραααα νερααααα νερααααα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted March 7, 2017 Author #15 Share Posted March 7, 2017 Ευχαριστώ παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav Posted March 7, 2017 #16 Share Posted March 7, 2017 Πολυ ομορφο το ενυδρειο το ιδιο και το μπλε φοντο(ουτως 'η αλλως το προτιμω απο το μαυρο),η αλγη μου φαινεται δεν ταιριαζει θα μου πεις περι ορεξεως ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted March 7, 2017 Author #17 Share Posted March 7, 2017 Η άλγη δεν ταιριάζει στην πλάτη Σταύρο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp Posted March 7, 2017 #18 Share Posted March 7, 2017 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φιλαράκι!!! Η μπλε πλάτη είναι πολύ ωραία και η άλγη που έχει πιάσει πάνω του πάει πολύ. Δημιουργεί μια ωραία διχρωμία σε συνδυασμό με το μπλε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ Posted March 7, 2017 #19 Share Posted March 7, 2017 Μπραβο σου κ να χαιρεσαι την ενυδρειαρα σου.εμενα μου αρεσουν πολυ οι πετρες ετσι.ερωτηση:οι αλλαγες νερού ειναι αραιες η οχι ;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias Posted March 7, 2017 #20 Share Posted March 7, 2017 Πολυ ωραιο! Το χρωμα της πλάτης ειναι πολυ ωραιο και οι πέτρες πολυ ωραίες! Μπραβο κι απο μενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS Posted March 7, 2017 #21 Share Posted March 7, 2017 Μπράβο Δημήτρη πολύ ωραίο το ενυδρείο, και η aulonocara baenschi benga είναι απίστευτο ψάρι. Η άλγη δεν φαίνεται άσχημη και εμένα δεν με χαλά. Εξάλλου τι σόι αφρικανικό ενυδρείο θα ήταν χωρίς άλγη? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted March 7, 2017 Author #22 Share Posted March 7, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Μπραβο σου κ να χαιρεσαι την ενυδρειαρα σου.εμενα μου αρεσουν πολυ οι πετρες ετσι.ερωτηση:οι αλλαγες νερού ειναι αραιες η οχι ;;; Οι πετρες ηταν μεγαλη επιτυχία χαχα! Οι αλλαγες ειναι στο περιπου ανα 3 εβδομάδες, μπορει να κανω και στις 2 , αναλογα με το feeling Μία ώρα πριν, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Μπράβο Δημήτρη πολύ ωραίο το ενυδρείο, και η aulonocara baenschi benga είναι απίστευτο ψάρι. Η άλγη δεν φαίνεται άσχημη και εμένα δεν με χαλά. Εξάλλου τι σόι αφρικανικό ενυδρείο θα ήταν χωρίς άλγη? Ευχαριστώ Σωτήρη , η αλγη μου αρεσει και μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS Posted March 7, 2017 #23 Share Posted March 7, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος dpap έγραψε: Οι πετρες ηταν μεγαλη επιτυχία χαχα! Οι αλλαγες ειναι στο περιπου ανα 3 εβδομάδες, μπορει να κανω και στις 2 , αναλογα με το feeling Ευχαριστώ Σωτήρη , η αλγη μου αρεσει και μενα Και να μη σου πω ότι θα γίνει ομορφότερο όταν <<βάψουν>> καφεπράσινες και οι πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted March 7, 2017 #24 Share Posted March 7, 2017 Δημητρη επιτελους τις ειδα! Σου ειπα οτι η τελυταια μου αγαπη στον χωρο του ενυδρειου ειναι οι αυλονακαρες; μπραβο φιλαρακι απιθανα ψαρια και πολυ ομορφο ενυδρειο! Θα ηθελα ισως περισσοτερες πετρες δεξια κι αριστερα να ακουμπανε στο τζαμι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted March 7, 2017 Author #25 Share Posted March 7, 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Και να μη σου πω ότι θα γίνει ομορφότερο όταν <<βάψουν>> καφεπράσινες και οι πέτρες. Αυτό περιμένουμε πριν 4 λεπτά, το μέλος Sturm έγραψε: Δημητρη επιτελους τις ειδα! Σου ειπα οτι η τελυταια μου αγαπη στον χωρο του ενυδρειου ειναι οι αυλονακαρες; μπραβο φιλαρακι απιθανα ψαρια και πολυ ομορφο ενυδρειο! Θα ηθελα ισως περισσοτερες πετρες δεξια κι αριστερα να ακουμπανε στο τζαμι! Θοδωρή , μάλλον έτσι θα γίνει. Πριν λίγο γύρισα από ένα "μαγαζί" σχεδόν απολειστικά για μαλαουι. Εβαλα τα "" γιατί είναι ένας τύπος που έχει κάνει το ισόγειο του σπιτιού του μονάδα και μαγαζί και έχει μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποικιλία από ψάρια. Είναι ανοιχτός μόνο Δευτέρα , Τρίτη και Πέμπτη 17:30 με 19:30. Απίστευτες γνώσεις , απίστευτα ψάρια , καθαριότητα που να σε κάνει να ντρέπεσαι. Μας μιλούσε μιαμιση ώρα και τελικά φύγαμε χωρίς ψάρια. Δεν έχω ξαναμπει σε τέτοιο "μαγαζί" ο τύπος είναι τρελαμμένος μέχρι εκεί που δεν παει.... Τα ψαράκια που έχει εδώ , είναι τα μισά από αυτά που είδα στον χώρο του. http://www.zierfisch-huus.ch/malawibuntbarsche.html Μακάρι να μπορούσα να τραβήξω 1000 φωτογραφίες και να τις μοιραστώ μαζί σας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts