bill28 Posted April 30, 2007 #1 Share Posted April 30, 2007 Ειμαι παντρεμενος με ενα παιδακι (αγορι) τον Αγγελο μου! Εχω το εξης προβλημα,η γυναικα δεν ειναι και τοσο φαν με τα ενυδρεια καθολου θα ελεγα! Με αποτελεσμα αμα εχει και λιγο τα νευρα της να τσαντιζεται ακομα και που τα κοιταω Μεχρι ενυδρειο της αγορασα να την γλυκανω και μου λεει με υφος δεν ηξερες πως να φερεις και αλλο ενυδρειο στο σπιτι και μου λες βλακειες! Οχι πως ειχε αδικο παντως Περιμενω εμπειριες δικες σας και λυσεις που πετυχαν (εκτος απο το να την χωρισω ) Ειδικα απο τις γυναικες του aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz Posted April 30, 2007 #2 Share Posted April 30, 2007 λιγο η πολυ δυστυχως ετσι ειναι οι περισσοτερες,με καποιες βεβαια εξαιρεσεις παντα.... συνηθως τσατιζονται βλεποντας ολα αυτα τα κλωδια,τα νερα,και εγω δεν ξερω τι αλλο,που χρησιμοποιουμε στο ενυδρειο μας που τυχαινεινα βρισκεται στο σαλονι....και αυτο τις κανει να γονονται πολλες φορες εκτος ελεγχου.... καποιος φιλος ειχε πει καποτε''για να την ηρεμησεις,δωστης την πιστωτικη σου''... καλη λυση,αλλα οχι οριστικη........τι να λεμε τωρα......χεχεχεχε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC Posted April 30, 2007 #3 Share Posted April 30, 2007 Μεχρι ενυδρειο της αγορασα να την γλυκανω και μου λεει με υφος δεν ηξερες πως να φερεις και αλλο ενυδρειο στο σπιτι και μου λες βλακειες!Οχι πως ειχε αδικο παντως Σε παραδέχομαι πάντως γιατί είσαι ειλικρινής Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 Posted April 30, 2007 Author #4 Share Posted April 30, 2007 Αστα στις αλλαγες νερου! Μην σου τρεξει νερο Μην κανεις φασαρια Παλι θα κανεις αλλαγη Ειμαι τοσο καλα εκπαιδευμενος που σου κανω αλλαγη τσακ μπαμ αθορυβα και πανω απο ολα καθαρα! Παλι καλα που αρεσουν στο γιο μου! Ευτυχως που γεννησε ενα ψαρι και παει και τα κοιταζει λεγοντας προσεχε μην παθουν τιποτα (μητρικο ενστικτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl Posted April 30, 2007 #5 Share Posted April 30, 2007 Ευτυχως που γεννησε ενα ψαρι και παει και τα κοιταζει λεγοντας προσεχε μην παθουν τιποτα (μητρικο ενστικτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN Posted April 30, 2007 #6 Share Posted April 30, 2007 Σαν γυναικα, που εχει ενα μεγαλο ενυδρειο, θα σας πω, αν ο αντρας μου εχει φτιαξει ενα τετιο ενυδρειο που εχω εγω και του εδεινε τοσο χρωνο και χριμα, το λιγοτερα τι θα εκανα - ειναι να τον ειχα ''σκοτωσει" καποια μερα πανω στα νευρα μου Λογο που ζω εγω ακομα - ειναι η μεγαλη υπομονη του αντρα μου με το ενυδρειο μου... αλλα αν ηξερε πρην οτι θα κανω το σπιτι - ενυδρειο, δεν θα με ειχε παντρευτει... Το λει και ολος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicky Posted April 30, 2007 #7 Share Posted April 30, 2007 Τώρα εγώ τι να πω... Το πρώτο μου ενυδρείο το απέκτησα πριν 20 χρόνια και τα πρώτα ψάρια μου τα αγόρασε ο σύζυγός μου Μιας και ζητέίται μία λύση, ένα έχω να πω: Οι φίλες της μπορεί να είναι κρυφός σύμμαχός σου. Μέχρι τώρα όσες φίλες μου έχουν δει τα ενυδρεία μας τα θαυμάζουν και ζητούν πληροφορίες για να αποκτήσουν κι εκείνες. Δεν θα έβλαπτε βέβαια και μία οικογενειακή επίσκεψη σε pet shop, όπου ο γιος θα "παρακαλέσει" τη μαμά για συγκεκριμένα ψαράκια. Τι θα κάνει, μάνα είναι, θα λιγύσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopa56 Posted April 30, 2007 #8 Share Posted April 30, 2007 Με αποτελεσμα αμα εχει και λιγο τα νευρα της να τσαντιζεται ακομα και που τα κοιταω Μήπως κοιτάζεις περισσότερο το ενυδρείο απ' οτι τη γυναίκα σου; Έχε υπ΄ οψιν σου οτι όλες θέλουν την προσοχή μας, ότι μπαίνει ανάμεσα είναι εχθρός τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos Posted April 30, 2007 #9 Share Posted April 30, 2007 Μετα απο ενα μεγαλο καυγα πριν τρια χρονια πεταξε τη γλαστρα επανω στο ενυδρειο απο τα νευρα της και το εσπασε,ενυδρειο240λιτρα με Δισκους.Ευτυχως στο ιδιο δωματιο υπαρχει και αλλο ενυδρειο... και τα μαζεψα με τις χουφτες.Αφιερωνα περισοτερο χρονο και χρηματα στα ψαρια μου απο οτι σε εκεινη,ετσι δικαιολογηθηκε για την απαραδεκτη αυτη πραξη.Στη συνεχεια χωρισαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
segusm Posted April 30, 2007 #10 Share Posted April 30, 2007 Και το πρόβλημα έληξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsap Posted May 1, 2007 #11 Share Posted May 1, 2007 Είμαι 23 χρονών και ανύπαντρος.Αλλά πολύ συντομα θα κρεμαστώ.Μια συμβουλή από την αρχή για να μην έχω πρόβλημα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl Posted May 1, 2007 #12 Share Posted May 1, 2007 (edited) Είμαι 23 χρονών και ανύπαντρος.Αλλά πολύ συντομα θα κρεμαστώ.Μια συμβουλή από την αρχή για να μην έχω πρόβλημα: Μηπως να εψαχνες μια γυναικα απο το aquazone????????? :hysterical Για καλο και για κακο... Edited May 1, 2007 by lmaikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos Posted May 1, 2007 #13 Share Posted May 1, 2007 Μηπως να εψαχνες μια γυναικα απο το aquazone????????? :hysterical Για καλο και για κακο... Πολυ σωστο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 Posted May 1, 2007 Author #14 Share Posted May 1, 2007 Kαλημερα και καλο μηνα! Εχω δοκιμασει να την παω σε pet shop και το αποτελεσμα! Ανελαβε τις αγορες και τι πηρε? Με γεμισε με γκαμπυ!εβλεπες ενα ενυδρειο με δισκους και γκαμπυ που ηταν και πολυ επικινδυνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosP Posted May 1, 2007 #15 Share Posted May 1, 2007 (edited) Φίλε μου οι λύσεις είναι 2 και δοκιμασμένες . 1.Σίγουρα σε ένα ζευγάρι ο καθένας έχει κάποια hobby ή ασχολίες. Άρχισε να γρινιάζεις και εσύ για κάτι που κάνει και εκείνη πχ. πάλι ξόδεψες λεφτά για μανικιούρ , πετικιούρ , πάλι πας κωμοτήριο, πάλι αγόρασες ρούχα και άλλα τέτοια κουλά . Άμα λέμε γκρίνια εννοούμε γκρίνια έτσι. Θα στη λέει για το ενυδρείο θα της την λες για όλα όσα κάνει . Μετά από κάποιο καιρό θα έχεις δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα για διαπραγμάτευση και θα δεχθεί το ενυδρείο 2. Εξαγοράζεις ότι έχεις ενυδρείο κάνοντας κάποιο χατήρι ( μέθοδος ΚΛΑΖ) πχ. κάποιο δώρο όπως 1 μέρα σε spa, ένα μπουκάλι στον Βέρτη κτλ. Βέβαια με τον δεύτερο τρόπο το ενυδρείο για γλυκό νερό που έχεις θα σου κοστίση όσο ένα reef αλλά έτσι είναι η ζωή Διαλέγεις και παίρνεις Φιλικά Χρήστος Edited May 1, 2007 by ChristosP Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaropouli Posted May 1, 2007 #16 Share Posted May 1, 2007 Κατά την γνώμη μου, το θέμα δεν έχει να κάνει με το φύλο. Κάθε άνθρωπος έχει τα ενδιαφέροντα του και όλα τα χομπύ τρώνε χρόνο και χρήμα (τα ενυδρεία ίσως λίγο παραπάνω κ απ' τα δύο). Καλό θα ήταν πριν κάποιοι "νοικοκυρευτούν" να έχουν διαθέσιμο χρόνο και χρήμα για τον/την σύζυγο και το σπίτι (άσχετα με το χόμπυ). Αλλιώς υπάρχουν και στο aquazone 'λεύτεροι, εμείς μπρίκια κολλάμε εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav Posted May 2, 2007 #17 Share Posted May 2, 2007 Είμαι 23 χρονών και ανύπαντρος.Αλλά πολύ συντομα θα κρεμαστώ.Μια συμβουλή από την αρχή για να μην έχω πρόβλημα: Να μην παντρευτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso Posted May 3, 2007 #18 Share Posted May 3, 2007 Είμαι 23 χρονών και ανύπαντρος.Αλλά πολύ συντομα θα κρεμαστώ.Μια συμβουλή από την αρχή για να μην έχω πρόβλημα: Προγαμιαίο συμβόλαιο του Αφέντη Σήμερον, την ....... και ώρα ..... οι ................. και ................. που στο εξής θα αποκαλούνται «Αφέντης» και «Γυναίκα», συμφωνούν και αποδέχονται τους κάτωθι όρους, προκειμένου να προχωρήσουν ομαλά, στην τελετή του αρραβώνα τους. Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι κάτωθι όροι θα τηρούνται απαρεγκλίτως, από τα συμβαλλόμενα μέρη, και οποιαδήποτε παρέκκλιση θα δίνει αυτομάτως το ηθικό και πρακτικό δικαίωμα στον «Αφέντη» να διαλύσει τον αρραβώνα του. Άρθρον 1ο Το σπίτι διοικείται από τον «Αφέντη» και η «Γυναίκα» οφείλει να εφαρμόζει και να υποστηρίζει άνευ οιασδήποτε αντιρρήσεως, τις αποφάσεις και θέσεις αυτού. Άρθρον 2ο Οποιουδήποτε αιτήματος της «Γυναίκας» θα προηγείται έγγραφο request (θα εφοδιαστεί με έντυπα request ανάλογα των περιπτώσεων). Ο «Αφέντης» οφείλει να απαντά εντός τριών (3) μηνών το πολύ Άρθρον 3ο Η γκρίνια α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι. Η «Γυναίκα» οφείλει, τουλάχιστον όσες ώρες βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του «Αφέντη», να είναι γλυκιά, χαμογελαστή και πρόσχαρη, πειθαρχώντας σε κάθε του απόφαση. Άρθρον 4ο Η «Γυναίκα» οφείλει να κρατάει το νοικοκυριό σε άριστη κατάσταση χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο της, ακόμα και σε βάρος της αναπαύσεώς της - και με τα μέσα που της παραχωρεί ο «Αφέντης» - προκειμένου να προσφέρει περιβάλλον καθαρό και όμορφο στον «Αφέντη». Άρθρον 5ο Οφείλει επίσης να προσφέρει φαγητό ημέρας στον «Αφέντη», σύμφωνα με τις οδηγίες και απαιτήσεις αυτού. Άρθρον 6ο Η «Γυναίκα» οφείλει να παραδίδει στον «Αφέντη» όλα τα χρήματα που βγάζει από τη δουλειά της, έχει δε το δικαίωμα να προτείνει άπαξ του τρόπου επένδυσης. Ο «Αφέντης» αποφασίζει σε διάστημα τριών (3) μηνών από την κοινοποίηση του αιτήματος της «Γυναίκας». Α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι ρητά και κατηγορηματικά στη «Γυναίκα» να κρίνει και κυρίως να επικρίνει τις επιλογές του «Αφέντη». Άρθρον 7ο Χειροδικία προς συμμόρφωση της «Γυναίκας» επιτρέπεται μόνον σε ειδικές περιπτώσεις και αφού γίνει προσπάθεια, από τον «Αφέντη», για χειραγώγηση με λεκτικό τρόπο. Οι ειδικές περιπτώσεις θα κρίνονται και θα αξιολογούνται πάντα κατά την κρίση του «Αφέντη». Άρθρον 8ο Η «Γυναίκα» τεκνοποιεί μόνο άρρενες. Ο τόπος και ο χρόνος εγκυμοσύνης αποτελεί θέμα το οποίο έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του «Αφέντη». Τα ονόματα των τέκνων επιλέγονται από τον «Αφέντη» κατά την απόλυτο κρίση αυτού. Η διαπαιδαγώγηση των τέκνων θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του «Αφέντη». Άρθρον 9ο Κατά παράβαση του άνω άρθρου και προκειμένου να δοθεί και το όνομα ............... επιτρέπεται η τεκνοποίηση θηλαίος άπαξ. Άρθρον 10ο Ο «Αφέντης» έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διατηρήσει ποικιλία στην ερωτική του ζωή συνευρισκόμενος κατά την απόλυτο κρίση αυτού, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με οποιανδήποτε ερωτική σύντροφο επιλέξει κατά προτίμηση. Άρθρον 11ο Η «Γυναίκα» οφείλει να είναι μ ο ν ο γ α μ ι κ ή εκπληρώνοντας όλες τις ερωτικές επιθυμίες του «Αφέντη» ακόμα και αν αυτές ξεπερνάν τα όρια του βίτσιου, δείχνοντας προθυμία και ευχαρίστηση. Άρθρον 12ο Απαγορεύεται ρητά τόσο η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων όσο και η ακρόαση μουσικών ακουσμάτων μη εγκεκριμένων από τον «Αφέντη». Άρθρον 13ο Ο «Αφέντης» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει μ ο ν ο μ ε ρ ώ ς το παρόν συμφωνητικό, οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί απαραίτητο από αυτόν. Άρθρον 14ο Η απόλυτη παραδοχή όλων των ως άνω όρων και από τους δύο συμβαλλομένους, αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για την συνέχιση της διαδικασίας αρραβωνίσματος των. Προγαμιαίο συμβόλαιο του Αφέντη Σήμερον, την ....... και ώρα ..... οι ................. και ................. που στο εξής θα αποκαλούνται «Αφέντης» και «Γυναίκα», συμφωνούν και αποδέχονται τους κάτωθι όρους, προκειμένου να προχωρήσουν ομαλά, στην τελετή του αρραβώνα τους. Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι κάτωθι όροι θα τηρούνται απαρεγκλίτως, από τα συμβαλλόμενα μέρη, και οποιαδήποτε παρέκκλιση θα δίνει αυτομάτως το ηθικό και πρακτικό δικαίωμα στον «Αφέντη» να διαλύσει τον αρραβώνα του. Άρθρον 1ο Το σπίτι διοικείται από τον «Αφέντη» και η «Γυναίκα» οφείλει να εφαρμόζει και να υποστηρίζει άνευ οιασδήποτε αντιρρήσεως, τις αποφάσεις και θέσεις αυτού. Άρθρον 2ο Οποιουδήποτε αιτήματος της «Γυναίκας» θα προηγείται έγγραφο request (θα εφοδιαστεί με έντυπα request ανάλογα των περιπτώσεων). Ο «Αφέντης» οφείλει να απαντά εντός τριών (3) μηνών το πολύ Άρθρον 3ο Η γκρίνια α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι. Η «Γυναίκα» οφείλει, τουλάχιστον όσες ώρες βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του «Αφέντη», να είναι γλυκιά, χαμογελαστή και πρόσχαρη, πειθαρχώντας σε κάθε του απόφαση. Άρθρον 4ο Η «Γυναίκα» οφείλει να κρατάει το νοικοκυριό σε άριστη κατάσταση χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο της, ακόμα και σε βάρος της αναπαύσεώς της - και με τα μέσα που της παραχωρεί ο «Αφέντης» - προκειμένου να προσφέρει περιβάλλον καθαρό και όμορφο στον «Αφέντη». Άρθρον 5ο Οφείλει επίσης να προσφέρει φαγητό ημέρας στον «Αφέντη», σύμφωνα με τις οδηγίες και απαιτήσεις αυτού. Άρθρον 6ο Η «Γυναίκα» οφείλει να παραδίδει στον «Αφέντη» όλα τα χρήματα που βγάζει από τη δουλειά της, έχει δε το δικαίωμα να προτείνει άπαξ του τρόπου επένδυσης. Ο «Αφέντης» αποφασίζει σε διάστημα τριών (3) μηνών από την κοινοποίηση του αιτήματος της «Γυναίκας». Α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι ρητά και κατηγορηματικά στη «Γυναίκα» να κρίνει και κυρίως να επικρίνει τις επιλογές του «Αφέντη». Άρθρον 7ο Χειροδικία προς συμμόρφωση της «Γυναίκας» επιτρέπεται μόνον σε ειδικές περιπτώσεις και αφού γίνει προσπάθεια, από τον «Αφέντη», για χειραγώγηση με λεκτικό τρόπο. Οι ειδικές περιπτώσεις θα κρίνονται και θα αξιολογούνται πάντα κατά την κρίση του «Αφέντη». Άρθρον 8ο Η «Γυναίκα» τεκνοποιεί μόνο άρρενες. Ο τόπος και ο χρόνος εγκυμοσύνης αποτελεί θέμα το οποίο έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του «Αφέντη». Τα ονόματα των τέκνων επιλέγονται από τον «Αφέντη» κατά την απόλυτο κρίση αυτού. Η διαπαιδαγώγηση των τέκνων θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του «Αφέντη». Άρθρον 9ο Κατά παράβαση του άνω άρθρου και προκειμένου να δοθεί και το όνομα ............... επιτρέπεται η τεκνοποίηση θηλαίος άπαξ. Άρθρον 10ο Ο «Αφέντης» έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διατηρήσει ποικιλία στην ερωτική του ζωή συνευρισκόμενος κατά την απόλυτο κρίση αυτού, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με οποιανδήποτε ερωτική σύντροφο επιλέξει κατά προτίμηση. Άρθρον 11ο Η «Γυναίκα» οφείλει να είναι μ ο ν ο γ α μ ι κ ή εκπληρώνοντας όλες τις ερωτικές επιθυμίες του «Αφέντη» ακόμα και αν αυτές ξεπερνάν τα όρια του βίτσιου, δείχνοντας προθυμία και ευχαρίστηση. Άρθρον 12ο Απαγορεύεται ρητά τόσο η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων όσο και η ακρόαση μουσικών ακουσμάτων μη εγκεκριμένων από τον «Αφέντη». Άρθρον 13ο Ο «Αφέντης» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει μ ο ν ο μ ε ρ ώ ς το παρόν συμφωνητικό, οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί απαραίτητο από αυτόν. Άρθρον 14ο..........(εδώ προσθέτουμε ότι αφορά περί ενυδρείων).............................................................................................................. Άρθρον 15ο Η απόλυτη παραδοχή όλων των ως άνω όρων και από τους δύο συμβαλλομένους, αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για την συνέχιση της διαδικασίας αρραβωνίσματος των. Οι συμβαλλόμενοι ..................... ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy Posted May 3, 2007 #19 Share Posted May 3, 2007 πσίτ!! παλικάρι εσύ με το προγαμιαίο συμβόλαιο κάνε μια αλλαγή τώρα στα γρήγορα. Αλλά να προσέχεις να μαζέψεις να νερά μετά!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netspy Posted May 3, 2007 #20 Share Posted May 3, 2007 Κατά την γνώμη μου, το θέμα δεν έχει να κάνει με το φύλο. Κάθε άνθρωπος έχει τα ενδιαφέροντα του και όλα τα χομπύ τρώνε χρόνο και χρήμα (τα ενυδρεία ίσως λίγο παραπάνω κ απ' τα δύο). Συμφωνώ και ιδού η απόδειξη, Μαθηματική, εκθετική ενυδρειακή συνάρτηση: Το 1 ενυδρείο τρώει t χρόνο με χαλαρά t>2 ώρες/βδομάδα και πολυ $---> Ε(1)=t+$ Τα 2 ενυδρεία τρώνε t^2 χρόνο & $^2---> Ε(2)=t^2+$^2 Παρομοίως---> Ε(3)=t^3+$^3 ... Ε(ν)=t^ν+$^ν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts