KostasGr Posted August 7, 2017 #1 Share Posted August 7, 2017 (edited) Μιας κι έχω μια δισκοπάθεια τις τελευταίες εβδομάδες κι επειδή δεν βρήκα άλλο αντίστοιχο θέμα εδώ, είπα να κάνω μια δημοσίευση για τις δισκο-παραλαγές του Γερμανου εκτροφέα. Βάσει της λίστας που υπάρχει στο σύνδεσμο στο site του Stendker, οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι οι εξής: Stendker Tefe Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Alenquer Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Blue Diamond I Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Brilliant Turquoise Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Checkerboard Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Dark Angel Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) German Wonder Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Kobalt Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Leopard Snake Skin Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Marlboro Red Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Pigeon Blood Blue Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Pigeon Blood Silver Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Pigeon Blood Red Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Pigeon Blood Snake Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Pigeon Blood Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Red Scribbelt Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Red Turquoise Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Santarem Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Snake Skin Blue Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Snake Skin Red Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Solid Turquoise Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Solid Fire Red Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Solid Snake Skin Ενδεικτικές φωτογραφίες Φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, από 5cm μέχρι το μέγιστο (Jumbo) Edited August 7, 2017 by kkgr 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta Posted August 7, 2017 #2 Share Posted August 7, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas Posted August 7, 2017 #3 Share Posted August 7, 2017 Τελεια... Και εχει και τα τελευταια ειδη που εχει βγαλει!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Posted August 8, 2017 #4 Share Posted August 8, 2017 Η δισκοπάθεια είναι μεταδοτική γιατρε μου;;;;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr Posted August 8, 2017 Author #5 Share Posted August 8, 2017 Αν ρωτάς εμένα έτσι φαίνεται... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios Posted August 15, 2017 #6 Share Posted August 15, 2017 Παμε για μεσογειακο δλδ;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ Posted November 1, 2017 #7 Share Posted November 1, 2017 Εχει παρει κανεις βρε παιδια τον red turquoise;;;η εστω εχει δει απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 Posted November 1, 2017 #8 Share Posted November 1, 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Εχει παρει κανεις βρε παιδια τον red turquoise;;;η εστω εχει δει απο κοντα. Δημήτρη Εγώ τον έχω πάρει και είναι ίσως το Ποιο όμορφο ψάρι που έχω μέχρις στιγμής μαζί με τον yellow melon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles Posted November 1, 2017 #9 Share Posted November 1, 2017 πριν 18 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Εχει παρει κανεις βρε παιδια τον red turquoise;;;η εστω εχει δει απο κοντα. Ειναι κουκλια απο κοντα... στην φωτο χανουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 Posted November 1, 2017 #10 Share Posted November 1, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 Posted November 1, 2017 #11 Share Posted November 1, 2017 Εδώ δύο φωτογραφίες εάν και δεν το έχω με τις φωτογραφίες είναι περίπου 7 εκατοστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS Posted November 1, 2017 #12 Share Posted November 1, 2017 (edited) On 8/8/2017 at 8:40 ΠΜ, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Η δισκοπάθεια είναι μεταδοτική γιατρε μου;;;;; Οταν στήσουμε το μεγαλύτερο.θα το νιοώσεις,έτοιμος είσαι βλέπω!! Σε χλωρό κλαδί δε σε αφήνω,ε;;; Πολύ όμορφα ψάρια,ενα είδος σε κοπάδι θα δείξει υπέροχα. @kadmos τι λες; Edited November 1, 2017 by DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Posted November 1, 2017 #13 Share Posted November 1, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Οταν στήσουμε το μεγαλύτερο.θα το νιοώσεις,έτοιμος είσαι βλέπω!! Σε χλωρό κλαδί δε σε αφήνω,ε;;; Πολύ όμορφα ψάρια,ενα είδος σε κοπάδι θα δείξει υπέροχα. @kadmos τι λες; Α παπαπααα τι είσαι εσύ βρε παιδι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ Posted November 1, 2017 #14 Share Posted November 1, 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος Irakles έγραψε: Ειναι κουκλια απο κοντα... στην φωτο χανουν... Του stendker ειναι τα ψαρια;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 Posted November 1, 2017 #15 Share Posted November 1, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Του stendker ειναι τα ψαρια;;; Ποια ψάρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles Posted November 1, 2017 #16 Share Posted November 1, 2017 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Του stendker ειναι τα ψαρια;;; ποια ψαρια φιλε μου??? αυτα που ειναι στο θεμα εδω στην αρχη ναι ειναο stenker το λεει ο τιτλος. Edited November 1, 2017 by Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ Posted November 1, 2017 #17 Share Posted November 1, 2017 Αυτο λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ Posted November 1, 2017 #18 Share Posted November 1, 2017 Εχει δει κανεις του stendker απο κοντα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles Posted November 1, 2017 #19 Share Posted November 1, 2017 ναι και αν τα ψαρια ειναι σε ωραιο περιβάλλον και σωστο τα χρωματα ειναι ακομα καλυτερα απο τις φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 Posted November 1, 2017 #20 Share Posted November 1, 2017 πριν 50 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Εχει δει κανεις του stendker απο κοντα;; Φίλε μου έχει κάπως πέσει η ποιότητα των ψαριών του τώρα πρόσφατα που είδα σε γνωστό μαγαζί τις Αθήνας δεν ήταν τίποτε ιδιαίτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan Posted November 1, 2017 #21 Share Posted November 1, 2017 ΑΝ σας βάλω φωτογραφία πως ήταν κάποτε τα Red Turquoise... θα καταλάβετε. Ο εκτροφέας που έχω δει καλά ψάρια αυτής της χρωματικής ποικιλίας, τα τελευταία χρόνια... είναι ο Piwowarski.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan Posted November 1, 2017 #22 Share Posted November 1, 2017 Πάρτε και το link... http://www.diskuszucht-piwowarski.de/Rottuerkis.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles Posted November 1, 2017 #23 Share Posted November 1, 2017 ωραια καθαρα και εντονα χρώματα και ωραιο σχήμα.... σημερα ειχα μια κουβεντα με ενα κυριο και μου πρότεινε τους δισκους Μαλαισίας σε σχέση με στενκερ... εχουμε καποια προσωπική άποψη??? Αλήθεια υπαρχει διαφορα σε ανάπτυξη αναλογα τον εκτροφεα ( δηλαδή ρου ενος να φτανει τους 15 ποντους ενω του αλλου 20 πόντους μεγεθος)... εννοείται οτι συγκρινουμε όμοια είδη και σε ίδιες συνθήκες. παιζει να ισχύει κατι τετοιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan Posted November 1, 2017 #24 Share Posted November 1, 2017 Τα συγκεκριμένα ψάρια ΑΝ τα μεγαλώσεις σωστά... θα πιάσουν τα 18-20 εκ. συνολικά. Κρίση από συζήτηση... ΔΕΝ μπορώ να κάνω... μόνο όταν βλέπω, βγάζω συμπέρασμα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 Posted November 1, 2017 #25 Share Posted November 1, 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Irakles έγραψε: ωραια καθαρα και εντονα χρώματα και ωραιο σχήμα.... σημερα ειχα μια κουβεντα με ενα κυριο και μου πρότεινε τους δισκους Μαλαισίας σε σχέση με στενκερ... εχουμε καποια προσωπική άποψη??? Αλήθεια υπαρχει διαφορα σε ανάπτυξη αναλογα τον εκτροφεα ( δηλαδή ρου ενος να φτανει τους 15 ποντους ενω του αλλου 20 πόντους μεγεθος)... εννοείται οτι συγκρινουμε όμοια είδη και σε ίδιες συνθήκες. παιζει να ισχύει κατι τετοιο??? Εγώ μέχρις στιγμής προτιμώ Μαλαισία οπτικά μου φαίνονται καλύτεροι στο θέμα μορφολογίας από τούς stendker χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο να πάρω stendker εφόσον βρω κάτι που να αξίζει. Ωραία ψάρια Μαλαισίας είναι του εκτροφέα ονοματη ΤΟΝΙ εάν τον λέω σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts