giwrgosplat Posted January 20, 2018 #1 Share Posted January 20, 2018 Κατασκεύασα ενα αυτοσχέδιο φίλτρο απο βαρέλι τροφίμωwoν 30 λίτρα.. Στη συνεχεια προστέθηκαν βάνες απο ποτιστικα συστήματα όπως και γωνιες στην έξοδο του νερου απο το βαρέλι..οι βανες ειμαι 3 μια στην είσοδο του νερου στο βαρελι μια στην εξοδο και μια στην αντλια την εξωτερική για να μην αδειαζει οτι νερο εχει μεσα..σαν βιολογια προστεθηκε 10 λιτρα ελαφροπετρα 10 λιτρα πετρες λαβα 2 λιτρα μακαρόνι και μερικα σφουγγαρια και πολυ filter wool 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat Posted January 20, 2018 Author #2 Share Posted January 20, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat Posted January 20, 2018 Author #3 Share Posted January 20, 2018 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat Posted January 20, 2018 Author #4 Share Posted January 20, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ Posted January 20, 2018 #5 Share Posted January 20, 2018 Αυτα ειναι !!!!!μπραβο γιωργο.εσωτερικα πως το διαμορφωσες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat Posted January 20, 2018 Author #6 Share Posted January 20, 2018 πριν 37 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Αυτα ειναι !!!!!μπραβο γιωργο.εσωτερικα πως το διαμορφωσες;;; Στο τελος για να νην εχει επαφη η εξοδος με τα υλικα εβαλα τον πάτο απο τελαρο κομμενο στο σχημα του βαρελιου γιατι ειναι εύκαμπτο και μπορεις να το περασεις απο το καπακι.. Και τα υπόλοιπα μεσα σε καλτσες γυναικείες σαν δυχτι και τα βαμβακια απο πανω χυμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted January 20, 2018 #7 Share Posted January 20, 2018 Πολυ ωραιο!Ποια αντλια χρησιμοποιησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ Posted January 20, 2018 #8 Share Posted January 20, 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος giwrgosplat έγραψε: Στο τελος για να νην εχει επαφη η εξοδος με τα υλικα εβαλα τον πάτο απο τελαρο κομμενο στο σχημα του βαρελιου γιατι ειναι εύκαμπτο και μπορεις να το περασεις απο το καπακι.. Και τα υπόλοιπα μεσα σε καλτσες γυναικείες σαν δυχτι και τα βαμβακια απο πανω χυμα Προστυχο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted January 21, 2018 #9 Share Posted January 21, 2018 Ωραία δουλειά ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios Posted January 21, 2018 #10 Share Posted January 21, 2018 (edited) Καλησπερα φιλε μου. Εχω καποιες ερωτησουλες. Με την στεγανωτητα του καπακιου τη εχεις βαλει? Με την υποπιεση που θα δημιουργηθεί στο βαρελι εχεις κανει κατι? Ποσο καιρο δουλευει? Με τις συγκεκριμενες βανες θα εχεις προβλημα ειναι μικρες. Η αντλια ειναι η eheim η 5000? Edited January 21, 2018 by giorgosmarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat Posted January 21, 2018 Author #11 Share Posted January 21, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος giorgosmarios έγραψε: Καλησπερα φιλε μου. Εχω καποιες ερωτησουλες. Με την στεγανωτητα του καπακιου τη εχεις βαλει? Με την υποπιεση που θα δημιουργηθεί στο βαρελι εχεις κανει κατι? Ποσο καιρο δουλευει? Με τις συγκεκριμενες βανες θα εχεις προβλημα ειναι μικρες. Η αντλια ειναι η eheim η 5000? Καλησπερα στο καπακι εβαλα φλατζα απο fluval φιλτρο και πολυ βαζελιτο δοκιμασα χωρις ρευμα μια ωρα και δεν ειχε διαρροη απο την πιεση.. Με τις βανες γιατι θα εχω θεμα πιστευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat Posted January 21, 2018 Author #12 Share Posted January 21, 2018 Η αντλια ειναι η jecod 5000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios Posted January 21, 2018 #13 Share Posted January 21, 2018 Δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο, αλλα δεν μου εχεις απαντηση στις προηγουμενες ερωτησεις μου. Ειναι μικρη η εσωτερικη τους διατομη και εχουν και στη μεση ενα σαν φρακτικο αν το δεις που μπορει αν παει κατι να την κλειση τη διατομη τελειος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios Posted January 21, 2018 #14 Share Posted January 21, 2018 Δες κι εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat Posted January 21, 2018 Author #15 Share Posted January 21, 2018 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος giorgosmarios έγραψε: Δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο, αλλα δεν μου εχεις απαντηση στις προηγουμενες ερωτησεις μου. Ειναι μικρη η εσωτερικη τους διατομη και εχουν και στη μεση ενα σαν φρακτικο αν το δεις που μπορει αν παει κατι να την κλειση τη διατομη τελειος. Δεν καταλαβαινω το υφος σου σε διαγωνισμο καλυτερου χειροποιητου εξωτερικου φιλτρου πηρα μερος και εσυ εισαι κριτής? Αμα δεν θελεις να κανεις τον εξυπνο να μην τον κανεις δεν απεφυγα καμια ερωτηση στο μονο και που δεν σου απαντησα ειναι στην υποπιεση που τωρα το ειδα μπαινει μεσα ο κουβας μονο αμα την βαλω τερμα την αντλια το θεμα σου το ειχα δει και πηρα ιδεες αμα θελεις να μου πεις κατι να προσεξω σαν παθών πες το μου καλοδεχουμενο αλλα μονο αμα θελεις να με βοηθήσεις..τον εξυπνο δεν θελω ουτε εγω να μου κανεις ευχαριστω Edited January 21, 2018 by giwrgosplat Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios Posted January 22, 2018 #16 Share Posted January 22, 2018 Οχι παληκαρα μου και συγνωμη κιολας που ασχοληθηκα μαζι σου, ισως μαθεις απο καποιον κατι οχι παντως απο εμενα. Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts