Jump to content

Καλως Σας Βρήκα !!


Dynamite

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολα τα μελη του φορουμ !! 

Ονομαζομαι Αλέξανδρος και ειμαι 23 χρονων ειμαι Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού και έχω αγάπη για τα ενυδρεία αλλα και για τους σκύλους!!

Απο μικρός μου αρεζαν τα ενυδρειο και σε παιδικη ηλικία (10-12) χρονων ο πατερας μου αποφασισε να μας κανει το χατιρι και να μας παρει ενα ενυδρειο στο σπιτι ..Ηταν μικρο 60 λιτρα οχι φυτεμενο και αυτο που θυμαμαι χαρακτηριστικα ηταν το ποσα πολλα ψαρια ειχε μεσα (λογω ελλειψης γνωσης και ενημερωσης) θυμαμαι οτι ειχαμε 1 cory 1 pleco 1 silvershark 1 pangasius 2-3 zebras 3-4 guppies και 1 gourami φυσικα ολα αυτα ηταν μια εφιαλτικη ψαροσουπα με αποτελεσμα να εχουμε θανατους κλπ κλπ ..ωσπου μια μερα μετα απο 2-3 χρονια που ειχαμε το ενυδρειο ο πατερας μου αποφασισε να το αφησει κουρασμενος απο την συντηρηση που χρειαζοταν καθως και την αποτυχια που εν μερη δεν ηταν και δικο του λαθος (ο πετσοπας ειχε βρει την κοτα με τα χρυσα αυγα) .Απο την μερα εκεινη εμενα μου ειχε μεινει ενας διαρκης καημος να ξαναστησω ενα ενυδρειο !! Οπου πριν απο 1 μηνα προμηθευτηκα ενα "παροπλισμενο) Juwel Primo 110 απο εναν ξαδερφο μου συνχομπιστα και ξεκινησα το στησιμο με αρκετο διαβασμα αλλα και λαθακια σημερα εχω ενα ωραιοτατο φυτεμενο ενυδρειο οπου φιλοξενω 2 αρσενικα Guppies και 4 θυληκα και περιπου 17-19 νεογεννητα guppaκια !! Επισης ηδη εχω ξεκινησει να στηνω ενα 20Lt ενυδρειο ως "νηπιαγωγειο" για τα μωρα guppies ! Ο κοσμος του ενυδρειου ειναι ατελειωτος και φανταστικος και δεν νομιζω ποτε να σταματησω να ασχολουμε με αυτο το θαυμασιο hobby  !! 
Ευχαριστω για την υπομονη σας με την προσωπικη μου ιστορια :):):) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σου εύχομε να μην σου πρόκυψη κάποιο πρόβλημα στα ενυδρεία σου και να πάνε όλα καλά, και αν μη γένοιτο προκύψει κάτι εδώ είναι όλοι οι παθιασμένη να βοηθήσουν.

Καλή συνέχεια, και καλός ήρθες.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες στην παρέα.

:welcome:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες στην παρέα μας λοιπόν! Ωραίες και μεθοδευμένες κινήσεις. Σου εύχομαι να τα πας υπέροχα και να δεις το ενυδρείο σου όπως επιθυμείς. Για όποια απορία εδώ είμαστε όλοι!! 

Το μόνο που θα σ έλεγα είναι μην μπεις στον κόπο να στήσεις το 20λιτρο για νηπιαγωγείο. Άσε μέσα τα μωρά και τα μεγάλα κάποια στιγμή δεν θα τα πειράζουν καθόλου. Βασικά είναι δικό σου θέμα απλά σου λέω να μην παιδεύεσαι. Αν το έχεις και φυτεμένο θα δεις πολλές γέννες και μετά δεν θα ξέρεις τι θα τα κάνεις. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες κι από εμένα φίλε μου και σου εύχομαι τα καλύτερα... Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί πετσοπαδες που ψάχνουν για θύματα και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για αυτό..

Περιμένουμε και την παρουσίαση του διαμαντιού σου... ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε. 

Άνοιξε ενα καινούριο θεμα και κάνε μας μια αναλυτική παρουσίαση.

:welcome:

Link to comment
Share on other sites

Kαλώς όρισες!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...