SOTIRIS Posted May 1, 2018 #1 Share Posted May 1, 2018 ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danaesip Posted May 1, 2018 #2 Share Posted May 1, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος SOTIRIS έγραψε: ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. Καλή πρωτομαγιά και καλες βουτιές στην θάλασσα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 Posted May 1, 2018 #3 Share Posted May 1, 2018 Καλή πρωτομαγιά και καλό μήνα σε όλους!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik Posted May 1, 2018 #4 Share Posted May 1, 2018 Καλή Πρωτομαγιά σε όλους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios Posted May 1, 2018 #5 Share Posted May 1, 2018 Καλο μηνα παιδες. Με γνωση και συνεση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma Posted May 1, 2018 #6 Share Posted May 1, 2018 Καλό μήνα σε όλους... Made by thalassoxyla.art 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts Posted May 1, 2018 #7 Share Posted May 1, 2018 Καλή πρωτομαγιά με τα καλύτερα χρώματα #carnivorous_plants 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki Posted May 1, 2018 #8 Share Posted May 1, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Καλή πρωτομαγιά με τα καλύτερα χρώματα #carnivorous_plants Σαρκοφαγο δεν ειναι αυτο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma Posted May 1, 2018 #9 Share Posted May 1, 2018 πριν 44 λεπτά, το μέλος Coco2410 έγραψε: Σαρκοφαγο δεν ειναι αυτο? Ναι και μάλλον είναι Διωναία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki Posted May 1, 2018 #10 Share Posted May 1, 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος Chocolate_Puma έγραψε: Ναι και μάλλον είναι Διωναία... Οτι πρεπει για το καλοκαιρι με τοσες μυγες και κουνουπια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts Posted May 1, 2018 #11 Share Posted May 1, 2018 Ειναι διωναια παιδια ναιι.. το εχω 6 χρονιαα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki Posted May 2, 2018 #12 Share Posted May 2, 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Ειναι διωναια παιδια ναιι.. το εχω 6 χρονιαα.. Αληθεια τι το ταΐζεις ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts Posted May 2, 2018 #13 Share Posted May 2, 2018 Τρωει μονο του μυγακια μυγες κουουπια και γενικα ότι χωράει στο στόμα του.. Δεν επεμβαινω ουτε λιγο.. εγω απλά το θαυμάζω.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki Posted May 2, 2018 #14 Share Posted May 2, 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος panos nts έγραψε: Τρωει μονο του μυγακια μυγες κουουπια και γενικα ότι χωράει στο στόμα του.. Δεν επεμβαινω ουτε λιγο.. εγω απλά το θαυμάζω.. Σοβαρα? Προφανως οτι πηγαινει κοντα του εξαφανιζεται... καλα ε τελειο! Θελει ιδιαιτερη φροντιδα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma Posted May 2, 2018 #15 Share Posted May 2, 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος Coco2410 έγραψε: Σοβαρα? Προφανως οτι πηγαινει κοντα του εξαφανιζεται... καλα ε τελειο! Θελει ιδιαιτερη φροντιδα ? http://www.valentine.gr/dionaea_gr.php 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts Posted May 2, 2018 #16 Share Posted May 2, 2018 Ειναι ευκολο να τα συντηρεις απλά θέλει λίγο ιδιαιτερες συνθηκες.. Το άρθρο ναι είναι πάρα πολύ καλό.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki Posted May 2, 2018 #17 Share Posted May 2, 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος Chocolate_Puma έγραψε: http://www.valentine.gr/dionaea_gr.php Ουφ..Αγχωθηκα ! Too much informations for me 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki Posted May 2, 2018 #18 Share Posted May 2, 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος panos nts έγραψε: Ειναι ευκολο να τα συντηρεις απλά θέλει λίγο ιδιαιτερες συνθηκες.. Το άρθρο ναι είναι πάρα πολύ καλό.. Λιγο ιδιαιτερες συνθηκες ?Το λες εσυ που το συντηρεις(και μπραβο σου) 6 χρονια! Εγω καταρχην νομιζω οτι θα το σαπισω απο το πολυ ποτισμα και θα του κλεισω τις λιγες παγιδες απο την μη καλη διαχειρηση του φαγητου του γιατι η αληθεια ειναι πως θα ειναι μεγαλο δελεαρ για μενα να το ριξω μια λιχουδιτσα ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts Posted May 2, 2018 #19 Share Posted May 2, 2018 Κοιτα γενικα θελει προσπαθεια να το σαπισεις να σου πω την αλήθεια..αλλα ακομα και ετσι σου λεω ειναι απ τα πιο περιεργα και ομορφα μαζι.. ειναι εξωτικα φυτα ( μου αρεσουν τα πιο πειραγμενα χαχα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki Posted May 2, 2018 #20 Share Posted May 2, 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος panos nts έγραψε: Κοιτα γενικα θελει προσπαθεια να το σαπισεις να σου πω την αλήθεια..αλλα ακομα και ετσι σου λεω ειναι απ τα πιο περιεργα και ομορφα μαζι.. ειναι εξωτικα φυτα ( μου αρεσουν τα πιο πειραγμενα χαχα ) Κι εμενα γι'αυτο μου κινησε την περιεργεια..θα το ψαξω καλυτερα και αν ειναι θα το παραγγειλω και βλεπουμε ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts