Jump to content

Μονώσεις ταρατσών: πρόβλημα με υγρασία


Recommended Posts

Έχω κάποια πρόβλημα με υγρασία στην ταράτσα μου. Φώναξα κάποιον μάστορα και μου ανάφερε ότι ο προηγούμενος δεν γύρισε το ασφαλτωμένο προς πάνω στα πλάγια της ταράτσας και δεν έκανε καλή δουλεία στις υδρορροές, Την λύση μου πρότεινε να βάλει καινούργιο ασφαλτωμένο πάνω στα πλακάκια. Το κόστος είναι 3000, το μέγεθος της ταράτσας είναι περίπου 250τμ. Σας παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας.

Link to comment
Share on other sites

Εγω προσφατα εκανα μονωση στην ταρατσα και στα ακρα δεν προσεξα αν γυρισαν το ασφαλτοπανο. Σιγουρα παντως η κολλα σβηνει προς τα πανω σιγα σιγα. Τωρα αν εχεις γενικοτερο θεμα δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα αν η υγρασια ειναι γυρω απο τα λουκια πολυ πιθανο να φταινε τα καπελα απο τα λουκια οπως τα λενε. Το σπιτι και κατεπεκταση τα,λουκια ειναι παλια?. Αν ναι ψαξε να βρεις λουκα να σου πει αν φταιει αυτο. Σε φιλο μου που ειχε σαπισει το καπελο το αλλαξε τρωγοντας γυρω γυρω τη μονωση στο σημειο. Του πηρε 40 ευρω στο συνολο εδω στην λαρισα. Τι ακριβως προβλημα εχεις?

Link to comment
Share on other sites

θεωρώ 3000 για ασφαλτόπανο είναι πολλά και πεταμένα λεφτά. Και αυτό γιατί φθείρεται γρήγορα και δεν είναι μόνιμη λύση. Θα σου πρότεινα να βρεις από που προέρχεται η υγρασία αρχικά και μετά να δεις τί λύσεις υπάρχουν. Μπορείς να μονώσεις και μόνος σου (δοκιμαστικά με μονωτικό το οποίο απλώνεται σαν το χρώμα). Η καλύτερη λύση και μόνιμη είναι διόρθωση των ρύσεων της ταράτσας και μετά πλάκα πεζοδρομίου. Μεγαλύτερο κόστος βέβαια αλλά και μόνιμη λύση (ίσως κάποια στιγμή να χρειαστεί αλλαγή αρμού αλλά μετά από πολλά πολλά χρόνια)!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...