Jump to content

Προπαραγγελια Stendker Οκτωβριος 2018 !!!


Zacharopoulos

Recommended Posts

Καλησπερα

Ειμαστε ετοιμοι για την προπαραγγελια μας απο Stendker

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οταν εμεις λεμε Stendker δεν εννοουμε "Τυπου Stendker" ή απο Stendker γεννητορες , ποσο μαλλον 2ης - 3ης γενιας που δεν εχουν καν τα χαρακτηριστικα του Stendker!! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ STENDKER ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ STENDKER οπως μπορειτε να δειτε και στο Site Του!!!

Οι τιμες αυτες ισχυουν μονο για την προπαραγγελια
Θυμηθειτε οτι μονο το καταστημα μας κραταει τα ψαρια της προπαραγγελιας αρκετο καιρο ωστε να σιγουρετουμε για την υγεια τους πρωτου τα παραλαβουν οι ενδιαφερομενοι , και σας καλυπτει σε οποιοδηποτε προβλημα προκυψει με τα ψαρια που θα παραληφθουν (πχ μορφολογικα προβληματα-δυσμορφιες , προβλημα στην αναπτυξη κτλπ)

Η διαδικασια ειναι απλη. Μας ενημερωνετε στο preorder@fish-petplanet.com για το ειδος , το μεγεθος και την ποσοτητα που σας ενδιαφερει , σας απανταμε με το συνολικο κοστος ( το οποιο μπορειτε να υπολογισετε και εσεις ) και μας εξοφλειτε το ποσο ωστε να ξεκινησει η διαδικασια. Οταν παραλαβουμε και αφου σιγουρευτουμε για την υγεια των δισκων , σας ενημερωνουμε και ερχεστε να παραλαβετε ( ή αποστελουμε ) την παραγγελια σας.

Η συγκεκριμενη παραγγελια θα κλεισει το Σαββατο 06/10/2018 (χειροτερο σεναριο) καθως θα πρεπει να τα παραλαβουμε την επομενη εβδομαδα !! Οσοι ενδιαφερεστε μην το αφησετε για τελευταια στιγμη καθως δεν υπαρχει η δυνατοτητα καθυστερησης !!!

Σημειωση: Για το μεγεθος 5 cm δεν μπορουμε να υποσχεθουμε την παραδοση των δισκων αν η ποσοτητα δεν ειναι 5 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του , και αντιστοιχα για το μεγεθος 6,5 cm αν η ποσοτητα δεν ειναι 3 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του.

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

 

Stendker Preorder List 2018B.xls

ΥΓ στον συννημενο τιμοκαταλογο δεν θα βρειτε ιδιαιτερες αλλαγες σε σχεση με τον προηγουμενο , παρα μονο εχουν αλλαξει οι διαθεσιμοτητες σε καποια Strains Και εχουν προστεθει τα δυο καινουρια Red και White Leopard

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Ο συγκεκριμενος εκτροφεας ασχολειται ΜΟΝΟ με την αναπαραγωγη δισκων....

Για οτιδηποτε αλλο θελησετε μπορειτε να μας στειλετε ενα Email Με ειδη και ποσοτητες που σας ενδιαφερουν και θα χαρουμε να σας εξυπηρετησουμε

 

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπερα

 

Οπως ειχαμε ενημερωσει η προπαραγγελια θα κλεισει αυριο αργα το απογευμα.

 

Για οσους συμπληρωσουν η στειλουν τις παραγγελιες τους τελευταια στιγμη , η μονη δυνατοτητα για εξοφληση της προπαραγγελιας θα ειναι Δευτερα μεχρι το μεσημερι.

 

Ευχαριστουμε πολυ

Link to comment
Share on other sites

Λογο τεχνικου προβληματος με τα Email μας τα οποια μολις αρχισαν να δουλευουν , η παραγγελια δεν εχει αποσταλλει ακομα στον προμηθευτη. Αυτο σημαινει οτι αυριο που θα μαθουμε ποτε θα αποσταλλει η παραγγελια απο τον προμηθευτη προς εμας , θα σας ενημερωσουμε και για το ποτε θα κλεισει.

Αν , οπως ηταν το αρχικο σεναριο , αποσταλλει σε εμας την ΠΕΜΠΤΗ , τοτε αυστηρα αυριο μεχρι τις 14:00 θα εχουν κλεισει ολες οι προπαραγγελιες

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Σας ενημερωνουμε οτι η ημερομηνια παραλαβης εχει αλλαξει , οποτε η προπραγγελια θα μεινει ανοιχτη μεχρι 14/10/2018

 

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Να σας ενημερωσουμε οτι η προπαραγγελια μολις εκλεισε !!

Ευχαριστουμε παρα πολυ για την συμμετοχη σας!! Ξεπερασε καθε προηγουμενο και γι αυτο τον λογο πολυ συντομα θα ξανανοιξει καινουρια καθως δεν εφτασαν τα ενυδρεια μας να φιλοξενησουμε τα δικα σας ζωντανα και ταυτοχρονα να κρατησουμε δικο μας στοκ!!! Εν αναμονη της επιβεβαιωσης απο τον Stendker για την ημερομηνια παραλαβης !!!

 

Με εκτιμηση

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Μολις επιβεβαιωθηκε η ημερομηνια αφιξης , η οποια ειναι η Πεμπτη 25/10/2018 !! Μολις παραλαβουμε και επιβεβαιωσουμε την κατασταση των ζωντανων θα επικοινωνησουμε μαζι σας για αποστολες και παραλαβες. Ισως απο το Σαββατο κιολας να ξεκινησουμε αν ολα ειναι οπως πρεπει , αλλιως απο Δευτερα !!!

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...