Jump to content

Γνώμες για Juwel Rio 120 led


ktulu

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα απόψεις και γνώμες για το Juwel Rio 120 LED. Το προορίζω για φυτεμένο, με έυκολης εως μέτριας δυσκολίας φυτά, χωρίς χρήση CO2. Η ερώτηση αρκετά απλή. Θα καταφέρουν τα φυτά να έχουν ανάπτυξη με τις LED και μόνο με υγρό άνθρακα;

 

Έχω ακούσει διάφορες απόψεις και διαφωνίες για τα LED όπως πχ η απουσία του κόκκινου στο φάσμα. Έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο ενυδρείο για φυτά χωρίς CO2?

 

Eυχαριστώ προκαταβολικά

 

Link to comment
Share on other sites

εχω το rio 125 led  εδώ και 6 μήνες και ειναι καποια δύσκολα φυτά που δεν τα βοηθάει ιδιαίτερα το εργοστασιακό λεντ αλλά το αποτέλεσμα ειναι πάνω-κατω αυτο που σου δείχνω. εσύ με αυτά που λες πιστεύω δεν θα εχεις πρόβλημα και θα καις και πολύ λίγο ρεύμα.

IMG_20181001_183219.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

εχω μπολικη παροχή co2 και επιπλέον μια Τ5 arcadia plant pro που αναβει για 3 ωρες (τα λεντ 8 ωρες). και πάλι δεν μου πιανουν ολα τα φυτά που θελω αλλά επειδή ειμαι νεος στα λεντ δεν εχω εντοπισει ακριβώς το προβλημα. Οταν ειχα μονο Τ5 παντως ημουν καλύτερα.  γενικά πιστευω πως το co2 θα σε περιορίσει περισσότερο απο τα λεντ οπότε μη σκας για αρχη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...