Jump to content

Ερωτηματολόγιο Συνθετικής Βιολογίας (iGEM Thessaly)


Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι. Στα πλαίσια μίας διεπιστημονικής ομάδας που έχουμε δημιουργήσει, φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, είμαστε στην αναζήτηση ενώς πρωτοπόρου και καινοτόμου ερευνητικού πρότζεκτ, το οποίο έχει ως στόχο να λύσει καίρια προβλήματα, τόσο της παγκόσμιας όσο και της τοπικής κοινωνίας. Με το πρότζεκτ αυτό, θα συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας iGEM , ο οποίος θα γίνει το Νοέμβρη του 2019 στη Βοστόνη.

 

Γι΄ αυτό, στα πλαίσια εύρεσης του θέματος που θα ασχοληθούμε, δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τη Συνθετική Βιολογία, καθώς και με το τι πιστεύει κανείς για την επιστήμη και την συνεισφορά της στη λύση σοβαρών προβλημάτων ανά τον κόσμο. 

 

Αν έχετε μερικά λεπτά, θα με βοηθούσε πολύ να συμπληρώσετε τη φόρμα. :) 

 

https://docs.google.com/forms/d/1eJTTdmQ6levcMMWKAufiBYLfk8h8k3UO_tIyb_c7UHI/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR0alf_FIknN81Es65zoUrZYnx1904TrqYYw6l5srLLISpSq7wMflRfmgwQ

 

ΥΓ.  Τι είναι Συνθετική Βιολογία; 
Συνθετική Βιολογία είναι μία εφαρμοσμένη επιστήμη, που συνδέει τη Μηχανική με τη Βιολογία, με στόχο τη σύνθεση και ανασύσταση οργανισμών εκ νέου, με σκοπό τη λύση παγκόσμιων προβλημάτων, όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος, η κλιματική αλλαγή, η έρευση εξατομικευμένων θεραπειών κ.α. 

 

Ευχαριστώ :D 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Done! Καλή επιτυχία! 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...