Jump to content

Φίλτρο τέλος..


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά μόλις είχα στρώσει το ενυδρείο με Αφρικανές κανω τς μετρήσεις μου ήταν μια χαρά και βάζω μια ρίζα η οποΙα θολώνει το νερό φεύγω για2 μερεσ Και όταν γυρνάω βλέπω το νερό θολό ακόμα,  το πάνω μεροσ Του νερού περίεργο μάλλον απο την ακινησία και το φίλτρο σταματημένο και τα 2 από τα 5 zebra snails νεκρά ... το φίλτρο τελικά χάλασε και αύριο μου έρχεται το καινούργιο επιδει είναι ποιο μεγάλο θα προσθέσω και άλλο μακαρόνι  και θα αλλάξω και το σφουγγαράκι θα βάλω πόιο μεγάλο ... με το νερό τι να κάνω να βγάλω το 1/3 να το ανανεώσω και να ρίξω βακτήρια πάλι ;;;

Link to comment
Share on other sites

Εννοειται πως κανεις αλλαγη τουλαχιστον 50% και ξαναριχνεις βακτηρια να το βοηθησεις!

Την ριζα γιατι την εβαλες;

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Για να το κάνω ποιο όμορφο αλλά μου το θόλωσε αρκετά ...ωραία κάνω μια μεγάλη αλλαγή νερού και ξανά ρίχνω βακτήρια και κάνω μετρήσεις μετά ..

Link to comment
Share on other sites

Παιδία όλα πάνε καλά τελικά ... μετά από τρεις μέρες χωρίς φίλτρο στην περίοδο στρωσιμοτος σήμερα έκανα μετρήσεις και ήταν οκ ... το φίλτρο φοβερο πολύ καλό για τα 120λιτρα μου sun sun hw 302 .... τελικά έκανα μια γενναία αλλαγή νερού και ξανά έριξα βακτήρια  για να το βοηθήσω και ευτυχώς οι μετρισεις. Βγήκαν οκ..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...