Jump to content

Βοήθεια για επιλογή led


Sriz

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για κάποια φωτιστικά led. Θα ήθελα να γίνει ένα φουλ sps ενυδρειο και με κάποια lps.λοιπον έχουμε και λέμε. Radion xr30w g3 pro (μεταχειρισμένο), ai prime 26hd.orphek atlantik V4 g2 η να πάω σε υβριδικό gessmann aurora hybrid 600mm ή pacific sun hyperion s. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες όσοι τα έχουν δουλέψει.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ φίλε θα πήγαινα (και έχω παει) σε υβριδικό. Μπορείς να βάλεις στην λίστα σου και το hybrid της ati. Αυτό έχω εγώ και ήμουν ανάμεσα στο gessmann και στο ati. Τον hyperion τον έβγαλα από την λίστα γιατί κατασκευαστικά έχω δει λάθη σε παλιότερες βερσιόν. 

Link to comment
Share on other sites

Οι διαστάσεις είναι 1,10*50*60 ύψος. Βέβαια να πω ότι δεξιά και αριστερά από τον βράχο θα έχει τις αποστάσεις του από το τζάμι. Για υβριδικό και εγώ έχω μια κλίση.για το ati δεν το έχω ψάξει αλλά κάπου διάβασα ότι δεν ντιμαρουν οι λάμπες. Ισχύει?κάπου σε μια κουβέντα που είχα μου είπαν ότι κάποια στιγμή τα led κλαταρουν (στην 5ετια περίπου) και αυτό με αποθαρρύνει λιγο το να δώσω παράδειγμα ένα χιλιάρικο και να μου κρασαρει μετά από λίγα χρόνια το ενυδρείο. Και εμένα για t5 μου πρότειναν αν θέλω να προχωρήσει παραπάνω το ενυδρείο.βεβαια και τα radion τα βρήκα σε μια τίμια τιμή και με τρώει ο ποπος μου. Αχ αυτό το YouTube με τους Αμερικανούς με έχει κάψει. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν είδα και το ati. 1*75w και 4*24.λεει ότι είναι για ενυδρεία 90*50.μετα το επόμενο φεύγει στο 1,20 το μήκος και στα λεφτα.πως το βλέπετε?λετε να με καλύψει? Όπως προανέφερα θα έχει τα κενά το ο βράχος.θα βάλω και μια φωτο το ενυδρείο πιο μετά. 

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς μπορείς να πας στο 2χ75w led+ 4x39w που είναι 90 πόντους.Βεβαια όλα αυτά ανάλογα με το πώς θα στηθεί ο βραχος. Εννοείται ότι ντιμαρεις οτιδήποτε και στις t5 και στα led.  Αν πας σε ati  πάρε την wifi έκδοση. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η ταπεινή μου άποψη και δική μου εμπειρία είναι ότι το υβριδικό φωτιστικό έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Συνδυάζει δύο τεχνολογίες με τα καλύτερα χαρακτηριστικά. 

Link to comment
Share on other sites

πριν 44 λεπτά, το μέλος Sriz έγραψε:

Ναι αυτό νομίζω και εγώ.η ati για θέμα υποστήριξης στην Ελλάδα γνωρίζει κάποιος?

Νομίζω από τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν είναι αυτή που θα βρεθεί ευκολότερα ότι χρειαστείς.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...