KOSTAS80 Posted November 23, 2019 #1 Share Posted November 23, 2019 Καλησπερα παιδια. Εχω σκασει τωρα ενα δυωρο. Αλλαζα νερο πριν απο λιγο και οπως μετραγα με το θερμομετρο μου επεσε απο ουτε μισο μετρο υψος. Οντας υπερβολικος ανησυχω μηπως εχει σπασει και τρεχει υδραργυρο. Καπου διαβασα οτι ειναι ολα οινοπνευματος. Εχω ενα SERA PRECISION THERMOMETER 150 MM. Να το πεταξω;; Εσεις τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS80 Posted November 23, 2019 Author #2 Share Posted November 23, 2019 Να προσθεσω οτι δεν φαινεται καθολου να εχει σπασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer Posted November 23, 2019 #3 Share Posted November 23, 2019 Καλησπέρα, Διάβασα στην περιγραφη ενυδρειομάγαζου που το εμπορεύεται ότι δεν περιέχει υδράργυρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr Posted November 24, 2019 #4 Share Posted November 24, 2019 Καλησπερα παιδια. Εχω σκασει τωρα ενα δυωρο. Αλλαζα νερο πριν απο λιγο και οπως μετραγα με το θερμομετρο μου επεσε απο ουτε μισο μετρο υψος. Οντας υπερβολικος ανησυχω μηπως εχει σπασει και τρεχει υδραργυρο. Καπου διαβασα οτι ειναι ολα οινοπνευματος. Εχω ενα SERA PRECISION THERMOMETER 150 MM. Να το πεταξω;; Εσεις τι λετε;Ή έχει σπάσει και το πετάς ή όχι και το κρατάς, δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icharito Posted November 25, 2019 #5 Share Posted November 25, 2019 Πάνω σε τι έπεσε? Εγώ θα το πετούσα και θα έπαιρνα ένα άλλο. Με ένα ευρώ βρίσκεις καινούριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts