Jump to content

Εξόγκωμα στο πλαϊνό του ψαριού


Recommended Posts

Καλησπέρα, έχει πάνω από μήνα το συγκεκριμένο ψάρι στη φωτογραφία έχει βγάλει ένα εξόγκωμα, σαν φούσκα, που στο τελείωμα της έχει μια μεμβράνη πολύ λεπτή. Νομίζω αυτή η φούσκα σκάει (το εξόγκωμα συνεχίζει να υπάρχει) και μετά ξαναφουσκώνει,. Βλέπω ότι και στο στόμα του έχει μία μικρή φουσκίτσα. Κατά τα άλλα το ψάρι είναι δραστήριο, τρώει κανονικά και κινείται όπως πριν μαζί με τα υπόλοιπα. Τι να υποθέσω; ότι έχει κάποια αρρώστια που μπορεί να κολλήσουν και τ' άλλα; να το βγάλω; έχετε καμιά γνώμη; 

f2.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  1. Καταρχας τι ειδος ειναι το ψαρι ;
  2. Ποιο απο τα 3 ;
  3. Μπορει να εχουν χτυπηθει μεταξυ τους.
  4. Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο;
  5. Υπαρχουν αλλα ψαρια εκτος απο αυτα της  φωτογραφιας;
  6. Τι φυλο ειναι τα ψαρια;
Έγινε επεξεργασία - Kleis Gry
Link to comment
Share on other sites

Μόλυ είναι το ψάρι. Βλέποντας πως και τα υπόλοιπα ψάρια δεν είναι στα καλύτερα τους μιας και είναι μαζεμένα όλα σε ένα σημείο κάτι δεν πάει καθόλου καλά. 

Κατα τ άλλα απάντησε σε ότι γνωρίζεις από τις ερωτήσεις 4 και 5 από πάνω και εγώ να προσθέσω αν το ενυδρείο είναι στρωμένο και αν έχεις κάποια μέτρηση.

Link to comment
Share on other sites

Το ψάρι είναι μολυ και η ομάδα τους θα έλεγα εδώ και δύο χρόνια γεννήθηκαν στο ενυδρείο το οποίο είναι 60 λίτρα. Επίσης υπάρχουν και 4 γατόψαρα panda 2 ancistrus alpino. Το ενυδρείο τρέχει από το Μάρτιο του 2009. Υπάρχουν στιγμές που η ομάδα των μολυ "κάθεται" στο ενυδρείο, αλλά και "τρέχουν" άλλες φορές. Δηλαδή δεν είναι πάγια η κατάσταση όπως φαίνεται στη φώτο. Μετρήσεις όχι δεν κάνω γενικά, δηλαδή εδώ και 11 χρόνια που το έχω δεν μέτρησα ποτέ. Κάνω τις αλλαγές μου, το φίλτρο και ότι φάρμακο χρειάζεται πχ. αντιχλώριο ή βακτήρια μετά τις αλλαγές.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι με ογκο.

Σβησε τα φωτα στο δωματιο και βγαλε φωτο μονο αυτο το ψαρι, που εχει ογκο.

Μπορει να εχει μια βακτηριακη μολυνση, μπορει και καποιο παρασιτο να υπαρχει.

Link to comment
Share on other sites

Ισως ειναι στρες. Εχεις βαλει πολλα ψαρια στο ενυδρειο

Link to comment
Share on other sites

Πίστευα ότι δεν ήταν απαραίτητο να εξηγήσω το ποιο ψάρι έχει το εξόγκωμα. Όπως είναι η φώτο κοιτάζοντας από αριστερά προς τα δεξιά είναι το τρίτο ψάρι(κίτρινου χρώματος), θα έλεγα ότι κάνει μπαμ η φούσκα του. Έχω να προσθέσω ψάρι στο ενυδρείο σίγουρα για δύο χρόνια. Απλά θεώρησα μήπως κάποιος γνώριζε από τα μέλη. Πάντως όπως είχα γράψει και πριν το ψάρι συμπεριφέρεται κανονικά σαν τα άλλα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...