Okidoki Posted January 26, 2020 #1 Share Posted January 26, 2020 Καλημέρα συγχομπηστες! Έχω ένα φίλτρο eheim ecco pro 300 (2036) το οποίο έχει 3 πατώματα στο εσωτερικό του. Στα 2 πατώματα παίρνει βιολογικο υλικό ενώ στο τελευταίο έχει ενεργό άνθρακα. Ενώ μελετούσα τις οδηγίες για το φίλτρο έγραφε μέσα ότι καλό είναι μετά τις 2 εβδομάδες να αφαιρέσω τον ενεργό άνθρακα γιατί δεν χρησιμεύει σε κάτι! Το φίλτρο τώρα τρέχει έναν μήνα και κάτι μέρες! Θα ήθελα να μου πείτε αν όντως ισχύει ότι ο ενεργός άνθρακας τώρα δεν κανει δουλειά, και αν πρέπει να αφαιρέσω τον άνθρακα τι θα ήταν προτιμότερο να βάλω στην θέση του? Κι άλλο βιολογικο υλικό ή κάποιο είδος σφουγγάρι για καλύτερη φιλτρανση? Συγγνώμη για την έκθεση! ελπίζω να βοηθήσετε έναν νιουφι! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosA Posted January 26, 2020 #2 Share Posted January 26, 2020 Καλημέρα φίλε μου, θα πρέπει να αντικαταστήσεις τον άνθρακα και στο καλαθάκι να βάλεις βιολογικό υλικό, τα καλύτερα που ξέρω είναι το siporax ή το substrat, σίγουρα υπάρχουν και άλλα, αυτά είναι τα πιο γνωστά στην αγορά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts