Jump to content

Μια βοηθεια!


Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ένα ενυδρείο 80λιτρων κι είμαι τελείως ασχετη! Έτσι αφού έφτιαξα το νερό πήγα σε ένα κατάστημα να προμηθευτώ ψαρια ήθελα να βάλω αγγελοψαρα και αυτά ζήτησα και ρώτησα εκεί τι άλλο θα μπορούσα να βάλω μαζί ο κύριος εκεί μάλλον δεν τα ήξερε και καλά τα πράγματα και μου είπε για τ τιγράκια αλλά τα έχω καμία βδομάδα και βλέπω ότι τα τιγράκια κυνηγάνε συνέχεια τα αγγελοψαρα και είναι και στο φαΐ πολύ επιθετικά και δεν προλαβαίνουν να φάνε τα αγγελοψαρα! Όποτε λέω ας μπω να διαβάσω! Και από ουι διαβάζω εδώ μέσα είναι τελείως λάθος ο συνδυασμός που μου έδωσαν στο κατάστημα που πήγα! Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Μου αρέσουν τα αγγελοψαρα αλλά είναι πολύ ήσυχα και θα ήθελα λίγη κίνηση μέσα στο ενυδρείο! Συγνώμη για το τεράστιο κείμενο μου! Και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα Ιωάννα και καλή αρχή. 

 

Πρώτα απο όλα μήν απογοητεύεσαι. Όλοι κάναμε λάθη στο ξεκίνημα. 

Δυστυχώς θα πρέπει να σου πώ ότι τα είδη που σου έδωσαν είναι ασύμβατα μεταξύ τους, καθώς τα τιγράκια τσιμπάνε πτερύγια, κτλ., και φυσικά τα σκαλάρια χρειάζονται παραπάνω λίτρα. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις και να αλλάξεις ψαροσύνθεση έτσι ώστε καί τα ψαράκια σου να είναι χαρούμενα, να μήν έχεις προβλήματα και να το ευχαριστηθείς το ενυδρείο σου. 

 

Θα σου πρότεινα να δείς για ζωοτόκα που είναι μια καλή κατηγορία για ξεκίνημα. 

 

Επίσης ρίξε μια ματιά στα παρακ@τω λίνκ μιας και μπορεί επίσης το ενυδρείο σου να μήν έχει στρώσει και να κινδυνεύουν τα ψαρ@κια σου άμεσα. Για ότι χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις! Είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα με ζώοτοκα αλλά ήθελα κάτι πιο μεγάλο γιατί ήταν αρκετά μικρά αυτά που μου είχαν δώσει! Θέλω να δώσω κάπου τα αγγελοψαρα τα λυπάμαι τα καημένα! Έχουν ήδη αρχίσει να τα ενοχλούν πολύ... αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα πάρει είμαι θεσσαλονικη! Έχω ξεκινήσει να διαβάζω... θα αφήσω προς το παρόν τα τιγράκια απλά πρέπει άμεσα να φύγουν τα αγγελοψαρα είναι κρίμα! Βάζω φωτογραφία με τα αγγελοψαρα για όποιον ενδιαφέρεται με χαρά να τα δωσω! 

8E8D9255-4EB6-44AE-B107-16BF907A17CE.jpeg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...