Jump to content

Ζωντανά φυτά


Papas278

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα.... εχω ενα ενυδρείο 59×42×29 θα ηθελα να βάλω φυτα μέσα αλλα δεν εχω ιδεα περι του αθληματος θα ηθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε 

20200302_202419.jpg

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα.κι εγω καινουριος στο αθλημα.μαθαινω σιγα σιγα κι εγω ρωτωντας.απ οτι βλεπω δεν εχεις υποστρωμα οποτε καλυτερα ξεχνα τα φυτα με ριζα.εγω στο δικο μου εβαλα καποιες anubia,καποια ειδη microsorum pteropus τα οποια τα πηρα ολα δεμενα πανω σε πετρα λαβας και αρκετα μεγαλα σε μεγεθος.ολα απο misirlis aquarioum.ειναι στη κρητη,παραγγελνεις σημερα μεχρι το μεσημερι και την επομενη σου ερχονται στη πορτα σου με speedex.μη φοβηθεις την αποσταση ερχονται ολα σε αψογη κατασταση.υπολογισε καθε φυτο  να σου κοστισει 10 ευρο  περιπου.ειναι ομως φυτα που δε χρειαζονται πολυ φως η προσθηκη co2.ta exv kana 2 μηνες και ειναι σε πολυ καλη κατασταση.μιλα με το μαγαζι ειναι πολυ ωραιοι τυποι να ου ποθν και για ο μεγεθος των φυτων που θα σου στειλουν αν το αποφασισεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

κοιτα μονο αν τα ψαρακια σου θα τσιμπολογανε τα φυτα.αν και νομιζω οτι οι ανουμπιες δεν εχουν προβλημα για τα υπολοιπα δε ξερω.

Link to comment
Share on other sites

Anubia barteri, microsorum pteropus και valisneria, είναι φυτά τα οποία θεωρητικά πάντα, μπορούν να αντέξουν με τα χρυσόψαρα.:)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αυτο,που βλεπω , ειναι.... οτι τα ψαρια ειναι στην επιφανεια του νερου. Νομιζω οτι πρωτα πρεπει να μετρησεις την αμμωνια (ΝΗ3/4) και μετα να σκεφτεις για τα φυτα.Γινεται βεβαια και ταυτοχρονα. :)

Το ενυδρειο πόσο τρεχει;

:welcome:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...