Jump to content

Με αφορμή την Επιβράβευση μελών


Χρήστος

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα εδώ (και όποιος άλλος θέλει) να ευχαριστήσω και εγώ σαν Χρήστος και σαν χομπιστας τα μέλη που βραβεύτηκαν  ξεχωριστά.

 

Την Ναταλία @natateo για την πραγματικά αφιλοκερδή της προσφορά στα μέλη αλλά και προσωπικά, όποτε την ζήτησα βοήθεια χωρίς δεύτερη σκέψη με την πρόσφερε και με το παραπάνω. θα μπορούσα να έγραφα και άλλα πολλά, αλλά  η ουσία θα παρέμενε η ίδια.

 

Τον Θοδωρή @Sturm που αν και τον είδα μια φορά μπορώ να πω πως είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος πέρα απο την προσφορά του στο φόρουμ είναι ίσος το μασκοτ :)  στις συναντήσεις.  Μου έχει  δημιουργηθεί η εντύπωση πως μηνιαίες συναντήσεις του ΑΖ χωρίς τον Θοδωρή δεν νοούνται  ?.

 

Τον Αλέξανδρο @timor που αν και γράφει λίγο στο φόρουμ μπορώ να πως πως έγραψε πολλά πίσω απο το φόρουμ όχι μόνο στα προφίλ των θαλασσινών αλλά και σε άλλα πολλά στο παρασκήνιο του φόρουμ.

 

Όλους σας ευχαριστούμε παιδιά που κάνετε το ΑΖ πιο πλούσιο ο κάθε ένας με τον τρόπο του.

  • Like 5
  • love 2
Link to comment
Share on other sites

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς εκ μέρους μου για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια ο καθένας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο!

 

Τα καλύτερα έρχονται!

  • Like 3
  • love 2
Link to comment
Share on other sites

Παιδια μολις το ειδα. Να στε καλα ρε παλιοπαιδα με συγκινησατε! Κι οχι τιποτα αλλο, ειμαι και ευπαθης ομαδα!!!!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστουμε πολυ και τρεις για τον κοπο αλλα και τον χρονο που διαθετετε να ομορφονεται το χομπι αλλα και την παρεα μας !!! :D

  • love 1
Link to comment
Share on other sites

Κι εγω με την σειρα μου να πω μπραβο στα δυο παιδια, την Ναταλια και τον Αλεξανδρο που αν και δεν τα γνωριζω, αναγνωριζω την προσφορα τους. Και φυσικα σε ολον τον κοσμο του ΑΖ! 

 

Link to comment
Share on other sites

Επισης να πω ενα ευχαριστω στην μαμα μου που την κανω περηφανη, να σαι καλα μαμα! Και την σπονδυλικη μου στηλη που με στηριζει τοσα χρονια!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...