Plousia Nikolaou 0 Posted September 18, 2020 #1 Share Posted September 18, 2020 Καλημέρα ! Είμαι νέα στο αθλήματα με ελάχιστες γνώσεις ! Πήρα ένα ενυδρείο 60 λίτρων κ θέλω να πάρω μια βάση όχι όμως ακριβή! Υπάρχει κάποιο τραπεζακι η’ κάτι άλλο από πρακτικερ η’ ικεα κτλ που να το έχετε χρησιμοποιήσει κ να αντέχει; Ευχαριστώ Link to post Share on other sites
NikosPapak13 95 Posted September 18, 2020 #2 Share Posted September 18, 2020 (edited) 3 hours ago, Plousia Nikolaou said: Καλημέρα ! Είμαι νέα στο αθλήματα με ελάχιστες γνώσεις ! Πήρα ένα ενυδρείο 60 λίτρων κ θέλω να πάρω μια βάση όχι όμως ακριβή! Υπάρχει κάποιο τραπεζακι η’ κάτι άλλο από πρακτικερ η’ ικεα κτλ που να το έχετε χρησιμοποιήσει κ να αντέχει; Ευχαριστώ μπορεις να παρεις αλφα μπλοκ και να το ντυσεις με ενα ωραιο τραπεζομαντιλο Edited September 18, 2020 by NikosPapak13 Link to post Share on other sites
rastaman 2,520 Posted September 18, 2020 #3 Share Posted September 18, 2020 @Plousia Nikolaou Καλησπερα και καλως ηρθες!! Εχεις δει κατι που να σε βολευει ή να σου αρεσει?? Link to post Share on other sites
corto maltese 1,277 Posted September 18, 2020 #4 Share Posted September 18, 2020 Αναφορικα για επιπλο-βαση απο ΙΚΕΑ, σου προτεινω να διαβασεις το παρακατω ''θεμα'' .... Link to post Share on other sites
Recommended Posts