Petros PTsa 0 Posted September 25, 2020 #1 Share Posted September 25, 2020 Καλησπερα σας,ασχολουμαι εδω και περιπου ενα χρονο με ενυδρειο γλυκου νερου(ενυδρειο 240 λιτρα). Εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρα το οποιο καθεται και θελω να ξεκινησω να ασχολουμαι με θαλασσινο νερο. Ο προβληματισμος μου ειναι ποιος ειναι ο καταλληλος εξοπλισμος για ενα 60λιτρο ενυδρειο?Τι θα πρεπει να προσεξω? Ευχαριστω πολυ! Link to post Share on other sites
natateo 2,993 Posted September 26, 2020 #2 Share Posted September 26, 2020 πριν 16 ώρες, το μέλος Petros PTsa έγραψε: Καλησπερα σας,ασχολουμαι εδω και περιπου ενα χρονο με ενυδρειο γλυκου νερου(ενυδρειο 240 λιτρα). Εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρα το οποιο καθεται και θελω να ξεκινησω να ασχολουμαι με θαλασσινο νερο. Ο προβληματισμος μου ειναι ποιος ειναι ο καταλληλος εξοπλισμος για ενα 60λιτρο ενυδρειο?Τι θα πρεπει να προσεξω? Ευχαριστω πολυ! ο καταλληλος εξοπλισμος παντα εξαρταται απο τα ζωντανα, που θα ηθελεις να φιλοξενήσεις. Γραψε τι θελεις ακριβως να κανεις; Να εχεις μονο ψαρια; μαλακά κοραλια; lps; sps; Ριξε μια ματια εδω- https://www.aquazone.gr/forums/forum/28-γενικά-περί-θαλασσινού/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts