Jump to content

Προπαραγγελια Stendker Οκτωβριος 2020 !!!


Zacharopoulos

Recommended Posts

Καλησπερα

Σας ενημερωνουμε οτι μολις ανοιξε η προπραγγελια μας για δισκους Stendker.

Η προπαραγγελια θα κλεισει ειτε μολις μαζευτει τετοια ποσοτητα που να μην μπορουμενα την φιλοξενησουμε (οπως μας εχετε συνηθισει) ειτε προς το τελος του μηνα ωστε να τα εχουμε αρχες Νοεμβριου !!! Εχουν ηδη μαζευτει αρκετες προπαραγγελιες απο το φυσικο μας καταστημα οποτε οποιος ενδιαφερεται καλο θα ειναι να βιαστει για να ειμαστε σιγουροι οτι θα υπαρχει ο χωρος για να παραγγειλουμε τα ειδη και στην ποσοτητα που τον ενδιαφερει !!

Σε αυτην την παραγγελια θα εχετε την δυνατοτητα να παραγγειλετε τα καινουρια μπρελοκ του Stendker (βλεπε φωτο) στην τιμη των 12,00€ καθως και πλακες κατεψυγμενου 500gr κατοπην συνεννοησης !!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οταν εμεις λεμε Stendker δεν εννοουμε "Τυπου Stendker" ή απο Stendker γεννητορες , ποσο μαλλον 2ης - 3ης γενιας που δεν εχουν καν τα χαρακτηριστικα του Stendker!! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ STENDKER ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ STENDKER οπως μπορειτε να δειτε και στο Site Του!!!

Οι τιμες αυτες ισχυουν μονο για την προπαραγγελια
Θυμηθειτε οτι μονο το καταστημα μας κραταει τα ψαρια της προπαραγγελιας αρκετο καιρο ωστε να σιγουρετουμε για την υγεια και την μορφολογια τους πρωτου τα παραλαβουν οι ενδιαφερομενοι , και σας καλυπτει σε οποιοδηποτε προβλημα προκυψει με τα ψαρια που θα παραληφθουν (πχ μορφολογικα προβληματα-δυσμορφιες , προβλημα στην αναπτυξη κτλπ)

Η διαδικασια ειναι απλη. Μας ενημερωνετε στο preorder@fish-petplanet.com για το ειδος , το μεγεθος και την ποσοτητα που σας ενδιαφερει , σας απανταμε με το συνολικο κοστος ( το οποιο μπορειτε να υπολογισετε και εσεις ) και μας εξοφλειτε το ποσο ωστε να ξεκινησει η διαδικασια. Οταν παραλαβουμε και αφου σιγουρευτουμε για την υγεια των δισκων , σας ενημερωνουμε και ερχεστε να παραλαβετε ( ή αποστελουμε ) την παραγγελια σας.

Σημειωση: Για το μεγεθος 5 cm δεν μπορουμε να υποσχεθουμε την παραδοση των δισκων αν η ποσοτητα δεν ειναι 5 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του , και αντιστοιχα για το μεγεθος 6,5 cm αν η ποσοτητα δεν ειναι 3 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του.

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

 

Stendker Preorder List 2020.xls

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπερα

 

Σας ενημερωνουμε οτι η Προπαραγγελια θα κλεισει την Δευτερα το βραδυ καθως μαζευτηκε ηδη πολυ μεγαλος αριθμος Δισκων και δεν θα ειμαστε σε θεση να φιλοξενησουμε αλλους !!

Ευχαριστουμε πολυ για ακομα μια φορα.

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Σας ενημερωνουμε οτι η παραγγελια εχει κλεισει και ειναι ηδη στα χερια του προμηθευτη μας!

Σας ευχαριστουμε για ακομα μια φορα για την στηριξη σας.

 

Ημερομηνια παραλαβης: Πεμπτη 19/11/2020

 

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι η ημερομηνια παραλαβης αλλαξε εκτακτως απο την αεροπορικη εταιρια για την αλλη πεμπτη 25/11/2020

 

Ευχαριστουμε πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Σας ενημερωνουμε οτι εχουμε παραλαβει σε αψογη κατασταση οπως παντα την παραγγελια μας απο τον εκτροφεα δισκων Stendker !!
 
Ειναι ηδη διαθεσιμα στο καταστημα μας και μπορειτε να μας επισκεφθειτε για να τα δειτε απο κοντα.
 
Τιμες και ο αντιστοιχος καταλογος με τα ειδη και τα μεγεθη τους θα ανακοινωθουν τις επομενες ημερες.
 
Σας ευχαριστουμε πολυ για την υποστηριξη και την εμπιστοσυνη σας
 
Κωστας Ζαχαροπουλος
 
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...