Τι ψάρια ταιριάζουν στο ενυδρείο μου;
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Panos_nest
Καλησπέρα στην υπέροχη κοινότητα! Ήθελα να ρωτήσω μόλις μου κάνανε δώρο οι γονείς μου ένα ενυδρείο 60 λίτρων ( είμαι 17 ετών ) και μόλις το εστησα βάζοντας 3 χρυσόψαρα και μερικά διακοσμητικά. Δηλαδή απλά πράγματα. Το θέμα είναι ότι θέλω να βάλω ζωντανά φυτά μέσα αλλά έχω ακούσει ότι μόνο συγκεκριμένα είδη κάνουν επειδή τα χρυσόψαρα τρώνε τα φυτά ! Μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πώς λέγονται ; Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι το έχω ήδη γεμίσει με νερό και ψάρια καθώς και το φίλτρο έχει ήδη έτοιμο το βιολογικό υλικό. Επιπλέον ξέρει κανείς από εσάς τους ειδικούς πως μπορώ να έχω ψύξη στο ενυδρείο ; Επειδή το να βάζω κατεψυγμένα μπουκάλια δεν βοηθάει 🤣 . Σας ευχαριστώ για οποία βοήθεια !
-
By Antonis Ntomanidis
Παιδιά καλησπέρα έχω δύο χρυσόψαρα σε.ενυδρειο 120λ. Το ένα το χω 4μηνες το άλλο δύο βδομάδες αφού έχει περάσει από έλεγχο καραντίνας προχτές το παλιό τ μεγάλο άρχισε να εμφανίζει κόκκινες γραμμές στην ουρά οι οποίες τώρα υπάρχουν κ στο σώμα κόκκινα στίγματα. Ξεκίνησα θεραπεία με αλάτι κ esha 2000 .το ψάρι άρχισε να κάθεται σε μια γωνιά του βυθού σαν να ξεκουράζεται και μετά να σηκώνεται να κολυμπάει κ ξανά εκεί.χτες πήγα να πω ότι είδα βελτίωση γιατί άνοιξε τα πτερύγια μετά από δύο μέρες αλλά τ αντίθετο κολυμπάει λίγο κ μετά τ τραβάει το νερό σήμερα βγήκε από τ βυθό το πρωί και εκεί π πάω να χαρώ τν βλέπω να είναι στην επιφάνεια κ ν κολυμπάει λιγότερο σαν να ναι στα τελευταία του. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω η τι κάνω λάθος κ θέλω να μάθω εάν υπάρχει σωτηρία.. οι μετρήσεις Μ είναι αριστες με τεστ υγρά της απι. Αμμωνία κ νιτρώδη 0 νιτρικά κοντά 20 θερμοκρασία 25-27 φίλτροeheim 2213 250.
Συν αεραντλία κ καλή ανατάραξη για οξυγόνο σορι για το κατεβάτο αλλά οι παραπάνω θα με καταλάβετε
received_2595409377387775.mp4 -
By Magda Kalafati
Καλησπέρα παιδιά. Ακόμα νέα στο χόμπι και πολύ αγχωμενη. Προσπαθώ να τα κάνω όλα σωστά αλλά κάτι μου χαλάει, ακόμα μαθαίνω. Σόρρυ για την εισαγωγή. Λοιπόν. Έχω ενυδρείο 100 λίτρα από τον περασμένο Οκτώβριο. Το πρώτο μου χρυσόψαρο εχτές ήταν στον πάτο με μάζεμα πτερύγια και ανοιγοκλείνει στραβά το στόμα του λες και έπαθε εγκεφαλικό. Σήμερα κολυμπάει κυρίως ψηλά και παρατήρησα το ένα από τα βράγχια του να μην ανοιγοκλείνει. Τι στο καλό συμβαίνει; Έβαλα melafix της api είναι το μόνο που ειχαγια ώρα ανάγκης. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Στο ενυδρείο ζουν 3 χρυσόψαρα ένας πλεκοστομος και 2 apple snail. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Recommended Posts