Jump to content

Κατάλληλο φίλτρο για μονομάχο


giwrgakos28

Recommended Posts

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω μήπως μπορεί καποιος που γνωρίζει να με βοηθήσει για ένα κατάλληλο φίλτρο για μονομάχο, αρχικά το ενυδρείο τώρα το στήνω έχω βάλει χαλίκι με ένα φυτό(Cryptocoryne beckettii) μια πέτρα και ένα ακόμα πλαστικό φυτο, το ενυδρείο είναι 22 λίτρα καθαρά, απλώς γενικά έχω ακούσει πως δεν θέλει πολυ φασαρία γιατί ταράζεται το ψάρι και ούτε να υπάρχει και πολύ πίεση δεν ξέρω τι υσχιει και τι όχι άλλα γενικά ότι γνωρίζετε και μπορείτε να με βοηθήσετε με το ψαράκι σας ευχαριστώ πολύ!!?

Link to comment
Share on other sites

Για αυτά τα λίτρα μπορείς να πάρεις ένα κρεμαστό φίλτρακι 

 

Σαν αυτό:

IMG_20201214_220802.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Για μικρά ενυδρεία, θεωρώ και εγώ ιδανικά τα κρεμαστά φίλτρα. Δεν πιάνουν χώρο στο ενυδρείο, συνήθως έχουν αρκετό χώρο για υλικά και έχουν "ήρεμη" ροή. Το μειονέκτημα είναι οτι δεν πρέπει να εχεις καπάκι ή να κόψεις ενα κομμάτι από το καπάκι.

 

Link to comment
Share on other sites

Στην περίπτωση του μονομάχου όντως είναι καλύτερο το κρεμαστό φίλτρο λόγω της Χάλαρης ροής του, όμως θα πρέπει όντως να κόψεις ένα κομμάτι του καπακιού γιατί ο μονομάχος χωρίς καπάκι υπάρχει πιθανότητα να την κάνει πηδώντας έξω από το ενυδρείο

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, μόνο αν μπορείτε να μου γράψετε ένα link, μια αγγελία κάτι για να ξέρω να παραγγείλω.?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...