Jump to content

Χελωνάκια ψάχνουν νέο σπίτι


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Αν και νέος χρήστης παρακολουθώ και διαβάζω χρόνια, δυστυχώς (θα καταλάβετε γιατί) αναγκάστηκα να κάνω προφίλ.

 

Πριν μερικά χρόνια είχα αναλάβει τον καθαρισμό / τάισμα σε δύο χελωνάκια που ζούσαν στο γραφείο που δούλευα. Δεν είχα καμία ιδέα από νεροχελώνες. Έψαξα, έμαθα και ασχολήθηκα με αγορά ενυδρείου / φίλτρων / λαμπών / κτλ. μόνος μου. Όταν ήρθε ο καιρός να φύγω από εκεί, και επειδή δεν φαινόταν κανένας πρόθυμος να τις αναλάβει αποφάσισα και τις πήρα σπίτι. Το πρόβλημα μου είναι πως πλέον λόγω χώρου δε μπορώ να τις κρατήσω άλλο.

 

Πρόκειται για 2 χελώνες red-eared slider, μια αρσενική και θηλυκή και λογικά διανύουν το 4ο ή 5ο έτος της ηλικίας τους. Είναι αρκετά ζωηρές, πολύ φιλικές και πάρα πολύ περίεργες. Αγαπημένο τους χόμπι είναι να κάθονται στον βράχο και να παρακολουθούν ποιος περνάει και που πάει. Δε φοβούνται τους ανθρώπους και μόλις καταλάβουν ότι έρχεται η ώρα για φαΐ σηκώνουν κύμα από το πλατσούρισμα. Επισυνάπτω δύο φωτογραφίες με τις διαστάσεις τους, ίσως βοηθήσει κάποιους

 

Προς τους mods: Δεν ήθελα να τις βάλω αγγελία στο offers γιατί προφανώς δε ζητάω χρήματα για τα ζωντανά και θα ήθελα να βρεθεί κάποιος που να ασχοληθεί όσο δε μπορώ εγώ. Δε θέλω απλά να τις δώσω για να φύγουν, θέλω να τις δώσω κάπου να είμαι ήσυχος ότι έκανα καλά.

20201227_131416.jpg

20201227_131527.jpg

Έγινε επεξεργασία - george91
  • Like 2
  • love 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ακόμα διαθέσιμα, δίνεται το ενυδρείο τους και φίλτρο για όποιον ενδιαφέρεται!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Σε περίπτωση που ίσως ενδιαφέρει κάποιον καινούριο χρήστη, είναι διαθέσιμες ακόμη ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...