AgiosSostis 2 Posted January 1 #1 Share Posted January 1 καλησπερα και καλη χρονια με υγεια και δυναμη για αρχη να σας πω οτι ειμαι αρχαριος με τα ενυδρεια εχω δυο ανουμπιες οπου τις πηρα πριν απο 20 μερες η μια φαινεται καλα ( ετσι λεω εγω) η αλλη μας εμεινε η ριζα και η ερωτηση ειναι: αυτη με τη ριζα εχει ελπιδα η πρεπει να την βγαλω απο το ενυδρειο (Δεν εχω τιποτα μεσα εκ τος απο τα δυο φυτα και προσφατα και μοςς) Link to post Share on other sites
natateo 3,184 Posted January 1 #2 Share Posted January 1 Απο την στιγμη, που δεν υπαρχουν ψαρια στο ενυδριο, τα φυτα λιμοκτονουν.... Link to post Share on other sites
AgiosSostis 2 Posted January 1 Author #3 Share Posted January 1 και εγω νομιζα οτι πρωτα θα επρεπε να αναπτυξω τα φυτα και κυριως το μοςς και μετα να βαλω αλλη ζωη μεσα (αρα μεγα λαθος εκανα) ευχαριστω Link to post Share on other sites
marinos 1,306 Posted January 1 #4 Share Posted January 1 Καλησπέρα . Το κύκλο του αζώτου πρέπει να ολοκληρώσεις . Όχι την ανάπτυξη των φυτών . Διάβασε αν θέλεις το παρακάτω και θα καταλάβεις . 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts