vakal 4 Posted January 4 #1 Share Posted January 4 Το ενυδρειο τρεχει 2 μηνες .Μεσα στην δεξαμενη εχω αγγελοψαρα, γκουραμια (δεν υπαρχει καθολου επιθετικοτητα), ancistru, γατοψαρακια 2cm και apple snail. Μου τρωνε το κερατοφυλλο, την limnophila,την vallisneria nana. Συνδιαζω τροφη tetra PRO energy με tetraPhyll. Το νερο εχει: NO3: 50 ,NO2:0 και pH:7,2 Το ενυδρειο εχει πολυ καλο φωτισμο. Τα εσωτερικα φιλτρα και η αεραντλια ( την λειτουργω μονο νυχτα) μου παραγουν αρκετο Ο2. Το μυαλο μου παει σε ελλειψη CO2,καθως εχω αρκετο Ο2 .Αξιζει να σημειωθει οτι εχω πολλα ψαρια για τα λιτρα μου οποτε το λογικο ειναι να εχω και αρκετο CO2. Τι μπορει να φταιει;; Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια! Link to post Share on other sites
vakal 4 Posted January 4 Author #2 Share Posted January 4 πριν 1 λεπτό, το μέλος vakal έγραψε: Το ενυδρειο τρεχει 2 μηνες .Μεσα στην δεξαμενη εχω αγγελοψαρα, γκουραμια (δεν υπαρχει καθολου επιθετικοτητα), ancistru, γατοψαρακια 2cm και apple snail. Μου τρωνε το κερατοφυλλο, την limnophila,την vallisneria nana. Συνδιαζω τροφη tetra PRO energy με tetraPhyll. Το νερο εχει: NO3: 50 ,NO2:0 και pH:7,2 Το ενυδρειο εχει πολυ καλο φωτισμο. Τα εσωτερικα φιλτρα και η αεραντλια ( την λειτουργω μονο νυχτα) μου παραγουν αρκετο Ο2. Το μυαλο μου παει σε ελλειψη CO2,καθως εχω αρκετο Ο2 .Αξιζει να σημειωθει οτι εχω πολλα ψαρια για τα λιτρα μου οποτε το λογικο ειναι να εχω και αρκετο CO2. Τι μπορει να φταιει;; Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια! Ξεχασα να αναφερω οτι βαζω και λιπασμα Link to post Share on other sites
Georgis 182 Posted January 5 #3 Share Posted January 5 τα apple snail τι τα ταιζεις ? 1 Link to post Share on other sites
vakal 4 Posted January 7 Author #4 Share Posted January 7 On 5/1/2021 at 1:53 ΜΜ, το μέλος Georgis έγραψε: τα apple snail τι τα ταιζεις ? tetra PRO energy Link to post Share on other sites
Recommended Posts