Jump to content

ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΧΕΛΩΝΑ YELLOW BELLIED


Recommended Posts

Καλησπέρα. Ανοιξα αυτο το τοπικ γιατι εχω ενα προβλημα με το ενυδρειο της νεροχελωνας μου. Την ειχα παρει πολυ μικρη και πλεον τα δυο εσωτερικα φιλτρα που εχω σε τρεις μερες απο την αλλαγη νερου εχουν μπουκωσει και το νερο γινετε θολο γεματο ακαθαρσιες. Το νερο εχει ογκο 60 λιτρα και εχει ενα νησι με λαμπες uvb basking θερμοστατη στους 26 δυο εσωτερικα φιλτρα και τιποτα αλλο, δεν εχει χαλικι γιατι το καθαριζω σχεδον καθε τρεις μερες. Αν υπαρχει καποιο αρθρο παρακαλω να μου το επισημανετε και επισης τι μου  προτεινετε για φιλτραρισμα.επισης το ενυδρειο θα αναβαθμιστει σε 150 σε κανα δυο χρονια οποτε θελω να μου κρατησει κιολλας και για το μελλον.

 

Link to comment
Share on other sites

πριν 4 ώρες, το μέλος KOLIOS GIWRGIS έγραψε:

Καλησπέρα. Ανοιξα αυτο το τοπικ γιατι εχω ενα προβλημα με το ενυδρειο της νεροχελωνας μου. Την ειχα παρει πολυ μικρη και πλεον τα δυο εσωτερικα φιλτρα που εχω σε τρεις μερες απο την αλλαγη νερου εχουν μπουκωσει και το νερο γινετε θολο γεματο ακαθαρσιες.

 

Το ιδιο ακριβως θεμα ειχα και εγω στην αρχη και φαντασου καθαρα λιτρα ηταν 40-45....

πριν 4 ώρες, το μέλος KOLIOS GIWRGIS έγραψε:

 Αν υπαρχει καποιο αρθρο παρακαλω να μου το επισημανετε και επισης τι μου  προτεινετε για φιλτραρισμα.επισης το ενυδρειο θα αναβαθμιστει σε 150 σε κανα δυο χρονια οποτε θελω να μου κρατησει κιολλας και για το μελλον.

 

Ποσο ειναι το χελωνακι τωρα?(μηκος καβουκιου)......την αναβαθμιση ισως να την κανεις πολυ πιο νιωρις..... εγω λιγο μετα τον πρωτο χρονο πηγα κατευθιαν σε ενυδρειο μεγαλο για να μην αλλαζω ενυδρεια καθε τρεις και λιγο,....ειναι σ διαστασεις 120χ060χ055 και ''καθαρα'' λιτρα 250 με μεγαλο εξωτερικο φιλτρο και βρηκα την υγεια μου.....οσο λιγα λιτρα τοσο μεγαλυτερο παιδεμα....

Δες παρακατω την παρουσιαση μου και ενα αρθρο ''οδηγος΄΄ διαβιωσης,,,,,

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...