Romylos 0 Posted January 13 #1 Share Posted January 13 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το σκιμμερ αυτό Deltec mce 600 αλλά έχω ένα θέμα και θέλω να μου πείτε αν μπορεί να μπει. Δηλαδή έχω ύψος περίπου 11/12 cm από την Επιφάνια του νερού. Και παχω για να πχιαση 2,5 με 3cm.! Ευχαριστώ για το χρόνο σας : ) Link to post Share on other sites
submarine1981 1,031 Posted January 13 #2 Share Posted January 13 Καλησπερα , Αν εισαι 12 cm εισαι πάρα πολυ οριακά. Με μια εξάτμιση νερου μπορεί να σου ρουφήξει αερα. Δεν γινεται να το φέρεις στους 10 cm τουλάχιστον σε υψος? Διαφορετικά αν κάνεις πατέντα και μακρύνεις σε cm την σωλήνα που ρουφάει. Link to post Share on other sites
Romylos 0 Posted January 13 Author #3 Share Posted January 13 πριν 2 ώρες, το μέλος submarine1981 έγραψε: Καλησπερα , Αν εισαι 12 cm εισαι πάρα πολυ οριακά. Με μια εξάτμιση νερου μπορεί να σου ρουφήξει αερα. Δεν γινεται να το φέρεις στους 10 cm τουλάχιστον σε υψος? Διαφορετικά αν κάνεις πατέντα και μακρύνεις σε cm την σωλήνα που ρουφάει. Αν μακρινό των σωλήνα που ρουφάει δεν θα έχει πρόβλημα? Link to post Share on other sites
submarine1981 1,031 Posted January 13 #4 Share Posted January 13 Αν τον μακρύνεις κατα 1-2 cm πιστεύω πως οχι. Δεν νομιζω να το επηρεάσει τοσο για 2 cm. Αλλά κάνε μια ερώτηση και στο κατάστημα που θα απευθυνθείς να δουμε τι θα σου πει. Link to post Share on other sites
Recommended Posts