haf 16 Posted January 31 #1 Share Posted January 31 Καλησπέρα, μετά από χρόνια απουσίας από το θαλλασινο σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το Jewel 180 που έχω με γλυκό νερό και να το χρησιμοποιήσω σαν FOWLRΔεν θέλω sub η οποιαδήποτε άλλη μετατροπή, δεν έχω χώρο. Λέω να αξιοποιήσω το ενσωματωμένο φιλτροκουτο για άνθρακα και αντιφωσφορο και απλά να προσθέσω και μια Jebao που είχα κρατήσει από το παλιότερο θαλασσινού. Είναι εφικτό να συντηρηθεί αξιόλογα με τον υφιστάμενο φωτισμό και εξοπλισμό? Link to post Share on other sites
submarine1981 1,064 Posted January 31 #2 Share Posted January 31 Αν το κανεις μονο fish only ναι γινεται. Απλα να υπολογιζεις οτι θα χρειαστεις αλατόμετρο, αλατι και αν γινεται ενα σκιμερ που μονο καλό θα σου εκανε. Link to post Share on other sites
fishbone! 3,164 Posted January 31 #3 Share Posted January 31 Ελπίζω να το κάνεις! Όπως είπε ο submarine! Link to post Share on other sites
haf 16 Posted February 1 Author #4 Share Posted February 1 Να παω σε led η να ψαξω λαμπες Τ5 για θαλλασινο που να ταιριαξουν στο μαμα φωτιστικο? Link to post Share on other sites
submarine1981 1,064 Posted February 1 #5 Share Posted February 1 Οτι σου αρεσει εσενα. Link to post Share on other sites
Recommended Posts