Jump to content

Γιατί μας βασανίζετε?


Recommended Posts

Μετά από μία περίπου εβδομάδα απουσίας από το φόρουμ λόγω υποχρεώσεων, κάθομαι επιτέλους σήμερα το βράδυ να διαβάσω τα τελευταία νέα. Και ρωτώ, είναι ιδέα μου ή φαινόμενα υποβάθμισης ορισμένων θεμάτων του φόρουμ εμφανίζονται όλο και πιο συχνά τελευταία?

Αφιέρωσα λοιπόν λίγο χρόνο σε ψάξιμο, και διαπίστωσα ότι όπου λίγο πολύ το επίπεδο πέφτει υπεύθυνοι είναι συνήθως τα ίδια άτομα. (Θα σκεφτείτε τώρα, δικαιολογημένα ίσως, καλά άλλη δουλειά δεν είχε ο τύπος να κανει και κάθησε 2 τα ξημερώματα να κάνει "έρευνα"! :thumbdown: )

Γνωρίζω πως οι moderators, σε περιπτώσεις που το θέμα ξεφεύγει πολύ, επεμβαίνουν και καλοπροαίρετα "βάζουν στην θέση τους" τους παράτυπους. Έλα όμως που συχνά εμφανίζεται λίγο αργότερα καινούριο θέμα με ευφάνταστο τίτλο του στυλ " Πού είναι το ψάρι μου?" ή δημοσιεύσεις που γράφουν "να το βγάλω από το φίλτρο?"

Και μαζεύεται κόσμος και κοσμάκης και κάνει ένα braintrust και όλοι μαζί προτείνουν μέρη και τοποθεσίες που μπορεί να έχει καταφύγει το άμοιρο το πλάσμα..

Σαν να μην έφθανε αυτό υπάρχουν και μέλη των οποίων η πλειοψηφία των δημοσιεύσεων είναι απαντήσεις του στυλ " :) " ή "Συμφωνώ με τον τάδε". (Μιλάω για το 70-80% των δημοσιεύσεων τους). Άλλοι πάλι απαντούν σε όλα τα θέματα όλων των κατηγοριών δηλώνοντας με σθένος ειδικοί σε όλα και γράφοντας πράγματα που είναι πέρα για πέρα λάθος. Εκεί το μόνον που μπορώ να υποθέσω είναι ότι αγωνίζονται σαν τρελοί να συμπληρώσουν δημοσιεύσεις για να γράφει κάτω από την προσωπική τους φωτογραφία "AQUAZONE POSTER" ή "AQUAZONE WRITER"!

Ε βρε παιδιά, αν είναι έτσι να βρεθεί ένας moderator να σας το γράψει το ρημάδι μήπως και ησυχάσουμε οι υπόλοιποι, γιατί από το πολύ το rolling στο ποντίκι μας πιάνονται τα δάχτυλα όταν πάμε να διαβάσουμε κάποιο θέμα που μας ενδιαφέρει!

Είναι δύσκολο για τον υπεύθυνο μιας κατηΓορίας να μπλοκάρει όπου χρειάζεται συγκεκριμένους χρήστες (ιδιαίτερα όταν δεν έχουν σταθερή ip) αλλά λίγο πολύ μετά το ban όταν επανεμφανίζονται με άλλο nick φανερώνουν την ταυτότητά τους μετά από λίγες μόλις δημοσιεύσεις. Δεν ξέρω τι μπορεί και αν μπορεί να γίνει κάτι αλλά επειδή σε προσωπικές μου συζητήσεις με άλλα παιδιά του φόρουμ, διαπιστώνω ότι δεν είμαι ο μόνος που τα σκέφτεται όλα αυτά, πήρα την πρωτοβουλία να τα εξωτερικεύσω μαζεμένα, μήπως και τα δουν οι υπαίτιοι και φιλοτιμηθούν..

Link to comment
Share on other sites

Γεια στο στόμα σου! :thumbdown: ( http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=8628 )

Link to comment
Share on other sites

Επίσης φίλοι μου υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία ανα διαστηματα αλλάζουν και "ενδιαφέροντα" ως αναφόρα το τι ψάρια θα βάλουν και που θα τα βάλουν.....Για παράδειγμα στην αρχή του μήνα κάποιος θέλει να κάνει μια λίμνη....οι γνώστες και μη του θέματος προσπαθούν να τον κατατοπίσουν σπάζοντας κυριολεκτικα τα χέρια τους στο πληκτρολόγιο με πολυσέλιδα ποστ και δεκάδες απαντήσεις......Ξαφνικά το ποστ "παγώνει" και μετά απο λιγο οι ιδιοι αναζητούν πληροφορίες του στιλ: Πως γίνεται ένα θαλασσινό ενυδρείο? και μετά απο λίγο για ενα ενυδρείο με πιρανχας ή η κατασκευη ενος DΙΥ ενυδρείου και παει λέγοντας.....

Τώρα ως αναφορά κάποιες λανθασμενες απαντήσεις....Αυτό έχει συμβεί και σε μένα...ενώ δηλαδη προσπάθησα να βοηθησω ένα παιδί σε ένα πρόβλημα που είχε, του έδωσα λανθασμένες απαντησεις και τοτε κατευθείαν ένα μέλος ο κlaz με έβαλε στη θέση μου και τον ευχαριστώ για αυτό γιατί ηταν όντως λάθος...αλλα΄κι εγώ δεν εφταιγα γιατί αυτες τις απάντησεις μου τις είχαν πει άτομα αρκετά "Εμπειρα" στο χώρο...

Επίσης να μην κατηγορούμε και τους moderators γιατί και αυτοί ενω καταλαβαίνουν τα "Γνωστά αγνωστα " άτομα στο χώρο όταν ανοίγουν ένα ποστ του στιλ :Πως μπορώ να κάνω μια λίμνη...?Δέν μπορούν να τον κόψουν και να του στερήσουν το δικαίωμα τις γνώσης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν γνωρίζουν τις παραγματικές του προθέσεις...

Ενα άλλο θέμα είναι τα ΔΩΡΕΑΝ ΨΑΡΙΑ....ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.........

Κλείνω λέγοντας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους αγωνίζονται για να υπάρχει ένα αξιοπρεπέστατο φορουμ συζητησεων γύρω απο το χώρο των ενυδρείων κι όχι μονο...στην Ελλάδα

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά προσπαθώ να αντισταθώ και να μην απαντήσω στα μηνύματα των 3-4 από την γνωστή περιοχή.

Απαντώ μόνο όταν γράφουν κάτι επικίνδυνο για τον αναγνώστη προσπαθώντας να προφυλάξω τον αρχάριο που θα πέσει στην "τεκμηριωμένη" απάντησή τους.

Link to comment
Share on other sites

Eίμαι κι εγώ καινούριος στο ΑΖ, αλλά έχω μια κάποια εμπειρία από άλλα τεχνικά κυρίως Φόρα και σχεδόν πάντα υπάρχουνε τέτοια φαινόμενα.

Τη νύφη συνήθως πάντα πληρώνουνε οι Mods όι οποίοι ακούνε διάφορα χαριτωμένα για λογοκρισία, φασισμό κλπ...

Συνήθως η καλύτερη λύση δεν είναι το ban γιατί λύνεται εύκολα από τους "δράστες" με νέο account. H δημιουργία μιας ενότητας με σχετικά υποτιμητικό τίτλο έχει καλύτερα αποτελέσματα και δρα ως δείκτης και για νέα μέλη. Πχ "Είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως" ή "Παραδείγματα σκέψου πρίν ρωτήσεις". Στο twmn.net μάλιστα η σχετική κατηγορία ονομάζεται "Είμαι ηλίθιος" (Συγγνώμη αλλά ήθελα να τονίσω το χαρακτήρα της κατηγορίας). Ταυτόχρονα η νέα κατηγορία συνήθως αποκλείεται εύκολα από τα queries νέων δημοσιεύσεων.

My 2 cents

Και συμφωνώ ότι δεν είναι θέμα ηλικίας αλλά καθαρά νοοτροπίας και τρόπου σκέψης.

Link to comment
Share on other sites

Γεια στο στόμα σου! :thumbdown:

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω που ενδιαφέρεστε πρωτίστων για το χόμπι και μετά για την ποιότητα του φόρουμ. Και θα γράψω και εγώ το κατεβατό μου.

Τα φαινόμενα που αναλύσατε δεν είναι φαινόμενα που συμβαίνουν μόνο σε αυτό το φόρουμ, βέβαια αυτό δεν είναι δικαιολογία να αφήσουμε τα πράγματα ανεξέλεγκτα. Αλλά γίνονται συνεχώς προσπάθειες βελτίωσης. Μην ξεχνάμε ότι άλλο να υποψιαζόμαστε και άλλο να μπορούμε να αποδείξουμε ότι ένα άτομο είναι το ίδιο που είχε γίνει στο παρελθών BAN.

Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε ελευθερία λόγου. Αν και εμένα προσωπικά μου φαίνετε κωμικό να ρωτάμε ‘’έχασα το σαλιγκαράκι μου’’ , παρόλο αυτά δεν έχει κανένας το δικαίωμα να απαγορεύσει κάποιον να θέσει ένα ερώτημα όσο και να μας φαίνετε παράξενο. Να το πω πιο χωριάτικα ''χαζά'' ερωτήματα επιτρέπονται ''χαζές'' απαντήσεις όχι διότι θέτουν σε κίνδυνο τους αρχάριους που διψούν για πραγματικές γνώσης. Οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι αρκετά άτομα έχουν γίνει BAN λόγου τέτοιων δημοσιεύσεων.

Από την άλλη πάλη δεν μπορούμε να περιμένουμε όποιος ποστάρει να ποστάρει αλάθητα. Εάν κάποιος γράψει ''εμένα η γνώμη μου είναι η τάδε'' για ένα συγκεκριμένο θέμα και αν η γνώμη του είναι άκρος λανθασμένη. Οι γνώστες οφείλουν να διορθώσουν την λανθασμένη απάντηση με κόσμιο τρόπο όχι με επιθέσεις του τύπου ''τη χαζομάρες είναι αυτές που λες''. Αλλά μια και δυο λάθος απαντήσεις δεν είναι αιτία κάποιος να γίνει BAN.

Στο θέμα με της ερωτήσεις σε διάφορους τομής, θα πω το εξής παράδειγμα. Θέλω να κάνω ένα θαλασσινό ενυδρείο και ρωτώ πέντε πράγματα και μετά λαμβάνω κάπες απαντήσεις και από της απαντήσεις κρίνο ότι δεν είμαι έτυμος να κάνω ένα θαλασσινό ενυδρείο αυτήν την στιγμή. Αλλά με αρέσει και η λίμνη ρωτώ και μαθαίνω, το ότι θέλω να μάθω δεν πάει να πει ότι πρέπει να έχω λίμνη για να μάθω και τέλος θέλω να κάνω ένα ενυδρείο με αφρικανες ρωτώ και μαθαίνω ότι δεν θέλει φυτά μέσα. Εμένα δεν με αρέσει αυτό και ρωτώ μετά σε άλλη κατηγορία για φυτεμένο.

Εμάς τους από έξω αυτό μας φαίνετε ''σαν να μας δουλεύει ο τύπος'' . Μπορεί και να είναι έτσι αλλά μπορείς να το αποδείξεις.

Προσωπικά εγώ ήθελα να κάνω Τανγκανίκα ενυδρείο ρώτησα έμαθα αλλά επειδή δεν βρήκα το είδος που ήθελα το παράτησα. Εσείς που δεν γνωρίζεται την αιτία θα αναρωτιέστε τη έγινε γιατί σταμάτησε το αφρικάνικο του.

Τέλος το μόνο κοινό που έχουμε σε αυτό το φόρουμ είναι η αγάπη για το ενυδρείο μας, αυτό όμως δεν προϋποθέτει και κοινό χαρακτήρα, για αυτό υπάρχουν και θα υπάρχουν η αψιμαχίες ο διαφορετικός τρόπος σκέψεις και η διαφορετικές γνώμες.

Αυτά γιατί αρκετά μακρηγόρησα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα πω ένα πράγμα και τίποτα άλλο...

Χρειάζεται ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ στη διαχείριση και στο συντονισμό ενός φόρουμ (ειδικά αν είναι τόσο μεγάλο όπως το Aquazone) για να μην γίνει μπάχαλο και παιδική χαρά. Και με την προϋπόθεση βέβαια ότι υπάρχει η αντίστοιχη πολιτική από τη μεριά των διαχειριστών, ώστε να κρατηθεί υψηλό το επίπεδο και αμείωτο το ενδιαφέρον για τους χρήστες-μέλη.

Σε διαφορετική περίπτωση, εκτίμησή μου και άποψή μου είναι, ότι η πορεία του θα είναι φθίνουσα και άτομα που αποζητούν σοβαρότητα και κάποια μίνιμουμ στις προδιαγραφές ποιότητας και επιπέδου, θα απομακρύνονται σιγά-σιγά απογοητευμένοι (χάνοντας το ενδιαφέρον τους), με αποτέλεσμα να πέφτουν ακόμα περισσότεροι οι πόντοι στη κλίμακα της ποιότητας, συνεπώς και της παρεχόμενης πληροφορίας... (ΙΜΟ)

Έγινε επεξεργασία - filoxenos
Link to comment
Share on other sites

έχω μία πρόταση να κάνω τουλάχιστον για όσους τρέχουν και κανουν ποστ για να γραφτεί κάτω από το όνομά τους aquazone poster writer κλπ κλπ και διάφορα άλλα...

Ξυλώστε τον μετρητή να δούμε τι θα γίνει...

θα μειωθούν τα ποστ? που λέει π.χ ο συμφορουμιτης steven1258 και άλλοι φαντάζομαι... και μετά βλέποντας και κάνοντας

τώρα όσο αφορά το "συμφωνώ με τον τάδε" είναι καλό γιατι αυτός που κάνει ενα ποστ να μαθει κατι δεν μπορει να παρει δυο διαφορετικες απαντησεις απο διαφορετικα μέλη... τι θα κάνει οτι λέι ο ένας ή ο άλλος? εγω λέω ότι θα κάνει ότι λέει ή πλειοψηφία και ας είναι όλοι aquazone poster writer και διαφορα τέτοια...

φιλικά jim_dado

Link to comment
Share on other sites

Δεν πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο μετρητης και οι τιτλοι... στο κατω κατω δεν προσφερουν κατι διαφορετικο στους κατοχους τους. Ουτε το "Συμφωνω" ειναι προβλημα...ειδικα αν το πει καποιος εμπειρος χομπιστας δινει αλλη βαρυτητα στα γραφομενα.

Το προβλημα ειναι γνωστο και εστιαζεται σε συγκεκριμενα ατομα τα οποια, οπως σωστα ειπατε, ουσιαστικα επαναλαμβανουν τα ιδια και τα ιδια ποστ σαν να μην εχουν διαβασει τις απαντησεις στα προυγουμενα θεματα που ξεκινησαν... Οπως καταλαβενετε σαν ομαδα συντονιστων δεν μπορουμε να αρχισουμε να κανουμε ban για αυτους τους λογους...ουτε μου αρεσει (προσωπικα) το ελαφρως ρατσιστικο topic "Ειμαι ηλιθιος" :thumbdown:

Προσπαθουμε να σκεφτουμε την βελτιστη λυση αλλα δεν ειναι κατι ευκολο καθως πολυ ανετα μπορουμε να κατηγορηθουμε για λογοκρισια και πολλα αλλα... Θα προσπαθησουμε να διαγραφουμε καποια επαναλαμβανομενα Post αλλα και αυτο δεν μπορει να γινει παντα...

Εαν υπαρχουν λυσεις που δεν τις εχουμε σκεφτει θα τις διαβασουμε με μεγαλη ευχαριστηση...

Link to comment
Share on other sites

Ξυλώστε τον μετρητή να δούμε τι θα γίνει...γραφει φιλικα ο jim_dado συμφωνοντας μαζι του μιας και δεν νομιζω πως προσφερει κατι μιας και λιγο πολυ γνωριζομαστε μεσα στο φορουμ. Εχωντας περισσοτερες δημοσιευσεις καποιος απο καποιον αλλο αυτο δεν μου διχνει το ποιος ειναι εμπειροτερος.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί Φίλοι

Όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν μπορούμε να λογοκρίνουμε τα θέματα και τις δημοσιεύσεις, βάσει της ποιότητάς τους, ώστε να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο.

Δυστυχώς αυτό είναι μια αδυναμία του οπουδήποτε ανοικτού forum, όπου τα μέλη εγγράφονται απλά, χωρίς να ζητούνται περισσότερα στοιχεία για το επίπεδο του καθενός.

Θα πρότεινα να απαξιώσουμε παντελώς τις ανούσιες δημοσιεύσεις και τους συγγραφείς τους, οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι και τους γνωρίζουμε, λίγο πολύ, όλοι μας.

Θεωρώ ότι είναι άδικο να κρίνεται η ομάδα του Aquazone, καθώς και η ποιότητα του forum, από μια συγκεκριμένη αδυναμία.

Αν τα ζυγίσετε, προς τα που θα γείρει η ζυγαριά???

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί Φίλοι

Όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν μπορούμε να λογοκρίνουμε τα θέματα και τις δημοσιεύσεις, βάσει της ποιότητάς τους, ώστε να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο.

Δυστυχώς αυτό είναι μια αδυναμία του οπουδήποτε ανοικτού forum, όπου τα μέλη εγγράφονται απλά, χωρίς να ζητούνται περισσότερα στοιχεία για το επίπεδο του καθενός.

Θα πρότεινα να απαξιώσουμε παντελώς τις ανούσιες δημοσιεύσεις και τους συγγραφείς τους, οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι και τους γνωρίζουμε, λίγο πολύ, όλοι μας.

Θεωρώ ότι είναι άδικο να κρίνεται η ομάδα του Aquazone, καθώς και η ποιότητα του forum, από μια συγκεκριμένη αδυναμία.

Αν τα ζυγίσετε, προς τα που θα γείρει η ζυγαριά???

Σε καμία περίπτωση δεν κρίνεται η ομάδα του ΑΖ, οι οποία όπως ανέφερα και πιο πάνω, ως mods ακούνε άδικα διάφορα...

Οι προτάσεις έγιναν καθαρά σε φιλικό και μη-επικριτικό επίπεδο. Άν παρεξηγήθηκα ζητώ ειλικρινά συγγνώμη γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση...

Link to comment
Share on other sites

Σε καμία περίπτωση δεν κρίνεται η ομάδα του ΑΖ, οι οποία όπως ανέφερα και πιο πάνω, ως mods ακούνε άδικα διάφορα...

Οι προτάσεις έγιναν καθαρά σε φιλικό και μη-επικριτικό επίπεδο. Άν παρεξηγήθηκα ζητώ ειλικρινά συγγνώμη γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση...

Σωστός!!! το ίδιο ισχύει και για εμένα που είπα την γνώμη μου σαν ένα απλό μέλος ΑΖ

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί Φίλοι

Όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν μπορούμε να λογοκρίνουμε τα θέματα και τις δημοσιεύσεις, βάσει της ποιότητάς τους, ώστε να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο.

Δυστυχώς αυτό είναι μια αδυναμία του οπουδήποτε ανοικτού forum, όπου τα μέλη εγγράφονται απλά, χωρίς να ζητούνται περισσότερα στοιχεία για το επίπεδο του καθενός.

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εδώ γιατι μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά πρέπει να απαντάμε/απαντάτε σε ερωτήσεις υψηλού επιπέδου?????? δηλαδή????.... ο κάθε αρχάριος ή Pro πώς θα πρέπει να ρωτάει π.χ όταν θέλει να ρωτήσει "πως πέφτουν τα νιτρικά"?

τι στοιχεία αποδεικνύουν το επίπεδο καθενός από εδώ?

Υ.Γ Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το θέμα αυτό απλά θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα για το πως δουλεύει το forum γιατι τώρα βλέπω άλλα πράγματα περι επιπέδου και τέτοια

και κάτι άλλο μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποια ονόματα το ατόμων που λέτε που ρίχνουν το επίπεδο? τα οποία απλά να δώ θέλω γιατι εγώ δεν τα έχω βρει ακόμα

φιλικά jim_dado

Έγινε επεξεργασία - jim_dado
Link to comment
Share on other sites

Φιλε jim_Dado φυσικα και δεν υπαρχει κανενα θεμα επιπεδου! Ολοι μπορουν να ρωτανε τα παντα και ολοι απανταμε! Μια απλη ματια σε ολες τις κατηγοριες θα σου δειξει οτι οι περισσοτερες απαντησεις μελων και συντονιστων αφορους αρχαριους και απλα θεματα!

Μακρια απο εμας τετοιος ελιτισμος!! Το ακριβως αντιθετο θελουμε...να φερουμε καινουργια ατομα στο χομπι και να τα βοηθησουμε!

Αυτα που εχουν γραφτει αφορουν συγκεκριμενα ατομα (που καποια απο αυτα εχουν γινει ban στο παρελθον για βρισιες κτλ) τα οποια γραφουν πολλες φορες τα ιδια θεματα σαν να μην εχουν διαβασεις τις απαντησεις που δωθηκαν στους ιδιους λιγες μερες πριν! Ποτε δεν ακολουθουν καμια συμβουλη κτλ...οταν λεμε πεφτει το επιπεδο δεν εννοουμε το επιπεδο των ερωτησεων με την εννοια της εμπειριας ή της γνωσης αλλα το επιπεδο της συζητησης... :thumbdown: Μιλαμε για ατομα μετρημενα στα δαχτυλα ενος χεριου...

Ελπιζω να σε καλυψα...

Link to comment
Share on other sites

Φιλε jim_Dado φυσικα και δεν υπαρχει κανενα θεμα επιπεδου! Ολοι μπορουν να ρωτανε τα παντα και ολοι απανταμε! Μια απλη ματια σε ολες τις κατηγοριες θα σου δειξει οτι οι περισσοτερες απαντησεις μελων και συντονιστων αφορους αρχαριους και απλα θεματα!

Μακρια απο εμας τετοιος ελιτισμος!! Το ακριβως αντιθετο θελουμε...να φερουμε καινουργια ατομα στο χομπι και να τα βοηθησουμε!

Αυτα που εχουν γραφτει αφορουν συγκεκριμενα ατομα (που καποια απο αυτα εχουν γινει ban στο παρελθον για βρισιες κτλ) τα οποια γραφουν πολλες φορες τα ιδια θεματα σαν να μην εχουν διαβασεις τις απαντησεις που δωθηκαν στους ιδιους λιγες μερες πριν! Ποτε δεν ακολουθουν καμια συμβουλη κτλ...οταν λεμε πεφτει το επιπεδο δεν εννοουμε το επιπεδο των ερωτησεων με την εννοια της εμπειριας ή της γνωσης αλλα το επιπεδο της συζητησης... :thumbdown: Μιλαμε για ατομα μετρημενα στα δαχτυλα ενος χεριου...

Ελπιζω να σε καλυψα...

φίλε Manogr με κάλυψες πλήρως :)

thnks!!!

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα δεν ειναι μονο στο επιπεδο αλλα και στην γνωστη παρεα των 12χρονων που ανοιγουν καινουρια θεματα συνεχεια,ασχετα και ολοι γνωριζουμε τις ενεργειες τους!!!!ας κανουν κατι οι mod για αυτο!!!!!ειναι πλεον πολυ κουραστικο και χαλανε και τα θεματα αλλων μελων!!!!!!

φιλικα Κυριακος

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...