Jump to content

Υπάρχουν αρνητές;


Recommended Posts

Ανοίγω ένα πολύ δύσκολο θέμα... προσωπικά τα απέφευγα, γιατί ούτε οι πιθανές αντεγκλήσεις μου άρεσαν, ούτε κυρίως να χαλάσω την ροή του φόρουμ και των ανθρώπων που το έχουν γωνία για χαρά και ευτυχία.

Όμως είμαι 44, χωρίς πρόβλημα υγείας,μη καπνιστής, δεν ξενυχτάω και εδώ και ένα μήνα πρώτα με πυρετό και μετά με πτώση οξυγόνου, νοσηλευομαι στον ερυθρό.

Έχω χάσει την οικογένεια μου,τα παιδιά μου,έχω υποστεί τεράστια ζημιά στην εργασία μου,έχω χάσει το χόμπι μου.

Είδα πλάι μου δύο συνανθρώπους να διασωληνωνται σε ελάχιστο χρόνο για να τους προλάβουν,και εντούτοις υπάρχει κόσμος που κάνει πλάκα;;; Δεν περιμένω καμία κυβέρνηση και κανένα κόμμα να μας σώσει ή έστω να μας βελτίωσει λίγο την ζωή,ένα βασικό σεβασμό στο πόνο του δίπλα όμως;;;

Ζήτω συγγνώμη για το ποστ,αν ξεφεύγω σβήστε το άμεσα, αλλά είναι ένα ποστ μόνο με πίκρα και απογοήτευση.

Καλό βράδυ και υγεία σε όλους

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Περαστικά ρε Δημήτρη, και γρήγορα να γίνεις καλά και να γυρίσεις στην οικογένειά σου υγειής.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Περαστικά και δύναμη εύχομαι, και σύντομα να επιστρέψεις υγειής στην οικογένεια σου και τα κοντινά σου πρόσωπα. 
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γρήγορα να γίνεις καλά !

Πάντα θα υπάρχουν ψεκασμενοι φίλε.

Οποτε ....

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Περαστικά αδερφέ μου, νά μήν σε ρίχνει τίποτα, νά έχεις πίστη και δύναμη  για εσένα και για την οικογένεια σου και θά ορθοποδήσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γρήγορα περαστικά εύχομαι και όλα τα άλλα φτιάχνουν.

 

Και όσο για τον τίτλο του θέματος, λίγο πολύ όλοι αρνητές είμαστε, γιατί πιστεύουμε οτι σε μας δε θα συμβεί πότε τίποτα. 

Προσέχετε τους εαυτούς σας....

  • Like 3
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Δημητρη κουράγιο και πάνω απ΄όλα αισιοδοξια οτι όλα θα πανε καλά.

Απο τα χριστούγεννα του 2019, πριν έρθει η πανδημια, λόγω ενος σοβαρού προβλήματος στη καρδια, κυκλοφορούσα (το λίγο που έβγαινα) με μασκα - για την γρίπη τότε. Ακουγα τις ίδιες κοροιδίες, τα ιδια σχόλια και θεωρίες απο τους... έξυπνους που ζουν δίπλα μας.

Ακόμα και όταν ο κωρονοιός μας χτύπησε τη πόρτα, ακόμα και τότε που βλέπαμε τα φέρετρα στο Μπέργκαμο οι ίδιες αντιδράσεις.

Η βλακεια τελικά ειναι ανίκητη και δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε φάρμακο ούτε εμβόλιο.

Γράφτους και προχώρα.

Σεβασμό στο πόνο μην περιμένεις.

Μόνοι μας πορευόμαστε, άντε δίπλα μας να σταθούν λίγοι δικοί μας άνθρωποι. Γι αυτούς αξίζει να δίνουμε τις <<μάχες>> μας όπως εσύ τώρα.

Σφίξε τα δόντια να βγείς από τα δύσκολα και εύχομαι γρήγορα να γυρίσεις δίπλα τους.

Καλοβράδυ

Νικος

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Περαστικα, Δημητρη! Μονο ενα να σου πω, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Καποιοι περνανε πιο βαριά, καποιοι δεν ηξεραν οτι περασαν μεχρι να κανουν τεστ αντισωματων....

Εχω παρα πολλους γνωστους και φιλους (λογο δουλειας) . Σχεδον ολοι (90%) περασαν κορονα. Μεσα ειναι και ο αδερφος μου, που ειναι και λιγο μεγαλυτερος σου.

Καποιοι ειναι και με χρόνια νοσηματα. Ολοι λενε , οτι περασαν πολυ ελαφρια. Αυτο βεβαια δεν σημαινει σε καμια περιπτωση, οτι δεν πρεπει να προσεχουμε.

Ευχομαι να γινεις καλα γρηγορα!!!!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Περαστικά Δημήτρη θα είναι σίγουρα.

Με το καλό να πας στην οικογένεια σου και τους φίλους σου. 

Για τους αρνητές ........ απλά ουδέν σχόλιο . Και χωρίς να το εύχομαι για κανένα (αλλοίμονο) εδώ ισχύει το αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις .

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

περαστικά Δημήτρη και όχι απογοήτευσι θα βγεις ποιο δυνατός,  σου μιλώ εγώ εκ πείρας καθώς έκανα ένα χρόνο νοσοκομείο, σε μια κρίσιμη ηλικία τρέλας, ξέχασα ότι έξω υπάρχει κόσμος. Γιόρτασα τα 18 γενέθλια μου στο νοσοκομείο, έχασα φίλους, έχασα σπουδές. Αλλά πέρασαν και υπάρχω και έτσι θα περάσει και θα σου μείνει και εσένα μια ανάμνηση. Πάντοτε υπάρχουν άνθρωποι σε χειρότερη θέση αυτό να σκέφτεστε και θα παίρνεις κουράγιο.

Όσο για τον κορονοιό δεν πιστεύω εκτός πολύ πολύ μικρών εξευρέσεων να υπάρχουν αρνητές, απλά ο κόσμος κουράστηκε και πλέον αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι όλοι θα περάσουν αν δεν πέρασαν αυτήν την ασθένεια. Προχωράς ζεις και ότι προκύψει δεν θέλει υπερβολές ούτε προς την μια ούτε προς την άλλη κατεύθυνση.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχές για ταχεία ανάρρωση κι από εμένα φιλε, πραγματικά εύχομαι να τελειώνει για όλο τον κόσμο αυτή η αηδία που έφτασε να αλλάξει τη ροή του πλανήτη τελικά..

Το τι πιστεύω και το τι συμβαίνει δεν έχει καμία σημασία πια, σημασία έχει να μην υπάρχουν άνθρωποι σε τέτοια κατάσταση στα νοσοκομεία και οι υπόλοιποι που είμαστε έξω - από τύχη - ακόμα, να επιστρέψουμε όλοι μαζί στην κανονικότητα που έλειψε παντού γύρω μας.

Σε σούπερ μάρκετ δουλευω, είδαν πολλά τα μάτια μου τον τελευταίο χρόνο. Ναι μεν τυχερός αφού δεν έχασα δουλειά, δεν με κλείδωσαν στο σπίτι.. που έστω και στον εγκλεισμό της μάσκας και της μεγάλης πίεσης στη δουλεια πάντα κατάφερνα να βρω λίγο οξυγόνο κυριολεκτικά και μεταφορικά, αυτή η κατάσταση δεν γίνεται να συνεχίσει άλλο.

Για τα "κεφάλια" της χώρας άσ'το.. γίνε καλά, να γίνουμε όλοι καλά, να εξαφανιστεί αυτή η αηδία κι η ανθρωπότητα όλα θα τα φτιάξει πάλι με τον καιρό..

Να είσαι δυνατός και σύντομα στους ανθρώπους και στην κανονικότητά σου Δημήτρη.! [emoji846]

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη περαστικά και γρήγορα να γίνεις καλά να δεις την οικογένεια σου!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

καλη δυναμη κ περαστικα...δυστυχως οπως ειπαν και αλλοι δεν υπαρχει θεραπεια για τη βλακεια....δυστυχως για ολους μας...ημαστε κλεισμενοι 1 χρονο μεσα γιατι στην αρχη δε το πιστευαν οι πολλοι και ημαστε ακομα κλεισμενοι μεσα για τους λιγους (ευελπιστω οτι ειναι λιγοι...αλλα μαλλον ειναι αρκετοι) που ακομα δε το πιστευουν οτι υπαρχει πανδημια κ ειναι σοβαρος ιος....

 

Εχασα κ γω ανθρωπο απο αυτη την ιστορια και μου γυρναει το ματι οταν μου λενε "ελα μωρε μλκιες ειναι...δεν ειναι τιποτα...μας δουλευουνε" κτλ κτλ...

 

Ευαισθησια για τον συνανθρωπο? Φιλε μου λυπαμαι πραγματικα να το πω αλλα ο ανρωπος εχει χασει τη μπαλα, το νοημα κ οτι αλλο υφισταται....οποτε κοιταξε να γινεις καλα κ να περασεις στους δικους σου ανθρωπους καλυτερη αντιληψη κ προσωντα....ετσι υπαρχει ελπιδα...

 

Και παλι περαστικα σου ευχομαι και να επιστρεψεις στους δικους σου γρηγορα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα Δημήτρη.

Φαντάζομαι είσαι πολύ καλύτερα τώρα. Αναμένουμε νέα σου .

  • Like 2
  • love 1
Link to comment
Share on other sites

On 26/3/2021 at 9:52 ΜΜ, το μέλος marinos έγραψε:

Καλησπέρα Δημήτρη.

Φαντάζομαι είσαι πολύ καλύτερα τώρα. Αναμένουμε νέα σου .

Καλημέρα Μαρίνο,

Από την Τρίτη το απόγευμα βρίσκομαι σπίτι μου και ανάρρωνω, αυτό το θηρίο σε διαλύει.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, ελπίζω να σας βρίσκω όλους και τους οικείους σας στην καλύτερη κατάσταση.

Υγεία πάνω απ'όλα και πολύ προσοχή, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα

:)

  • Like 1
  • love 1
Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου περαστικά, να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξουν επιπλοκές από δω και πέρα. Όσο για τους αρνητές, δυστυχώς αυτή είναι η χώρα που ζούμε. Και έχουμε πολλούς τέτοιους. Είναι αυτοί που μόνιμα αντιδρούν, που είναι όλο μαγκιά και εξυπνάδα, που κρίνουν πάντοτε τους άλλους, που χόρευαν στο Σύνταγμα πιστεύοντας ότι μια χώρα δέκα εκατομμυρίων θα επέβαλε την άποψη της στην υπόλοιπη Ευρώπη, θέλοντας βέβαια να μη βγουν από αυτή γιατί τα δανεικουλια πάντα είναι ωραία.. και ναι είναι είναι πολλοί. Και τώρα προτιμούν να πιστεύουν ότι όλα είναι παγκόσμια συνομωσια για να τους μειώσει το κέφι και όχι ένας πραγματικός υγειονομικός κίνδυνος. Οπότε κοίτα τον εαυτό σου και τους οικείους σου να είστε καλά και υγιείς γιατί αυτό προέχει και αστούς να κουρευονται. Κάποιοι δυστυχώς δε θα αλλάξουν ποτε

Έγινε επεξεργασία - killerknight
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη τώρα είδα το θέμα ,αλλά εμείς μιλήσαμε ήδη στο τηλέφωνο και αντάλλαξαμε και μηνύματα κατά τη νοσηλεία σου.Σιδεροκέφαλος λοιπόν και εύχομαι σύντομα να τα πόυμε και από κοντά. Πρέπει να προσέχουμε πολύ δεν έχει τελειώσει ακόμα ,έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

Οσον αφορά τους ανθρώπους που μιλούν για συνωμοσίες , ας σεβαστούν τουλάχιστον τους υγειονομικούς που πολεμούν ,τους ασθενείς που κινδυνεύουν αλλά και τους πεθαμένους. Δεν έχω να πώ κάτι άλλο σε αυτούς.

 

Και πάλι περαστικά θα μιλήσουμε ?

  • Agree 3
  • love 1
Link to comment
Share on other sites

Σωκράτη οι γιατροί των νοσοκομείων, ειδικά στις εφημερίες, είναι ήρωες πολέμου....8 άτομα φτάσαμε σε λιγότερο από 5 λεπτά στις 5 το πρωί.

Ποιο σύστημα υγείας μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοια πίεση; Η μια εισαγωγή πίσω από την άλλη και ένας γιατρός με τον βοηθό του και το νοσηλευτικό προσωπικό να λειτουργεί ως πραγματικό ρομπότ για να προλάβει το χρόνο.

Καλημέρα σε όλους :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...