Jump to content

Προπαραγγελια Stendker Μαρτιος 2021 !!!


Zacharopoulos

Recommended Posts

Καλημερα

Μετα την τεραστια συμμετοχη σας στην προηγουμενη προπαραγγελια , σε βαθμο να μην μπορουμε να φιλοξενησουμε περισσοτερα ζωντανα και την αποδοχη σας σε οσο στοκ μας ειχε απομεινει , σας ενημερωνουμε οτι μολις ανοιξε η προπραγγελια μας για δισκους Stendker.

Η προπαραγγελια θα κλεισει ειτε μολις μαζευτει τετοια ποσοτητα που να μην μπορουμενα την φιλοξενησουμε (ξανα) ειτε στις αρχες Απριλιου !!! Εχουν ηδη μαζευτει αρκετες προπαραγγελιες απο το φυσικο μας καταστημα οποτε οποιος ενδιαφερεται καλο θα ειναι να βιαστει για να ειμαστε σιγουροι οτι θα υπαρχει ο χωρος για να παραγγειλουμε τα ειδη και στην ποσοτητα που τον ενδιαφερει !!

Σε αυτην την παραγγελια θα εχετε την δυνατοτητα να παραγγειλετε τα καινουρια μπρελοκ του Stendker (βλεπε φωτο) στην τιμη των 12,00€ καθως και πλακες κατεψυγμενου 500gr κατοπην συνεννοησης !!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οταν εμεις λεμε Stendker δεν εννοουμε "Τυπου Stendker" ή απο Stendker γεννητορες , ποσο μαλλον 2ης - 3ης γενιας που δεν εχουν καν τα χαρακτηριστικα του Stendker!! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ STENDKER ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ STENDKER οπως μπορειτε να δειτε και στο Site Του!!!

Οι τιμες αυτες ισχυουν μονο για την προπαραγγελια.
Θυμηθειτε οτι μονο το καταστημα μας κραταει τα ψαρια της προπαραγγελιας αρκετο καιρο ωστε να σιγουρετουμε για την υγεια και την μορφολογια τους πρωτου τα παραλαβουν οι ενδιαφερομενοι , και σας καλυπτει σε οποιοδηποτε προβλημα προκυψει με τα ψαρια που θα παραληφθουν (πχ μορφολογικα προβληματα-δυσμορφιες , προβλημα στην αναπτυξη κτλπ)

Η διαδικασια ειναι απλη. Μας ενημερωνετε στο preorder@fish-petplanet.com για το ειδος , το μεγεθος και την ποσοτητα που σας ενδιαφερει , σας απανταμε με το συνολικο κοστος ( το οποιο μπορειτε να υπολογισετε και εσεις ) και μας εξοφλειτε το ποσο ωστε να ξεκινησει η διαδικασια. Οταν παραλαβουμε και αφου σιγουρευτουμε για την υγεια των δισκων , σας ενημερωνουμε και ερχεστε να παραλαβετε ( ή αποστελουμε ) την παραγγελια σας.

Σημειωση: Για το μεγεθος 5 cm δεν μπορουμε να υποσχεθουμε την παραδοση των δισκων αν η ποσοτητα δεν ειναι 5 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του , και αντιστοιχα για το μεγεθος 6,5 cm αν η ποσοτητα δεν ειναι 3 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του.

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

 

Stendker Preorder List 2021.xls

 

1642010802_3mitVerpackung.thumb.jpg.3328c7e9c7cf27fd06cc400bce3ea0c0.jpg

Antik.jpg.35a2ec29e5384dcd0e304efcf58360f3.jpg

Gold.jpg.2e527d0f560b9bd22428ae55e528435b.jpg

Silber.jpg.f7af730a9ad2822f41ad27d6a8cdbd31.jpg

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπερα και καλο μηνα

Σας ενημερωνουμε οτι κατα πασα πιθανοτητα η προπαραγγελια θα κλεισει την Κυριακη 4 Απριλιου Με σκοπο να παραλαβουμε 15 απριλιου !!

Ενεδεχεται να υπαρξουν καθυστερησεις απο τον προμηθευτη και ισως η προπαραγγελια να μεινει λιγο παραπανω ανοιχτη αλλα δεν ειναι σιγουρο!!

οποιος εδνιαφερεται να συμμετεχει παρακαλω να επικοινωνησει αμεσα μαζι μας στο Email που αναφερετε στις οδηγιες για την προπαραγγελια , ηδη ειναι πολυ σφιχτα τα πραγματα απο χωρο αλλα θα κανουμε το καλυτερο δυνατο για να σας εξυπηρετησουμε !!

Εχουμε απαντησει σε ΟΛΑ τα email σας , οποτε αν δεν εχετε λαβει απαντηση τοτε δεν εχουμε λαβει το email σας. Ενα συχνο λαθος που γινεται ειναι αντι για Preorder@ Να στελνετε τα email σας στο Preorders@ οποτε και δεν ερχονται !!

 

Ευχαριστουμε πολυ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

Οπως ακριβως περιμεναμε και εγινε και την προηγουμενη φορα , υπαρχουν καθυστερησεις στην παραδοση απο τον προμηθευτη.

Η προπαραγγελια θα κλεισει 100% αυτη την φορα την Κυριακη 11 απριλιου και ολες οι πληρωμες πρεπει να εχουν ολοκληρωθει μεχρι την τριτη 13 απριλιου που θα σταλθει η τελικη μας παραγγελια στον προμηθευτη με σκοπο να παραλαβουμε 22 απριλιου!!

Εχουμε απαντησει σε ΟΛΑ τα email σας , οποτε αν δεν εχετε λαβει απαντηση τοτε δεν εχουμε λαβει το email σας.  Επισης αν περιμενετε απαντηση απο εμας , ψαξτε στον φακελο Spam στα email σας.

Ενημερωθηκαμε οτι ειχαμε κανει λαθος στο Link του email μας και ενω πριν το πατησετε εγραφε Preorder @ οταν τελικα το ανοιγατε γινοταν Preorders@ Οποτε το email σας δεν μας ερχοταν ποτε. Συγγνωμη για την αναστατωση!!

Ευχαριστουμε πολυ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπερα

Η προπαραγγελια εχει κλεισει απο την Τριτη !!

Σημερα μολις παραλαβαμε και την επιβεβαιωση απο τον προμηθευτη !!

Παραλαβη 22 Απριλιου εκτος απροοπτου !!

Εφοσον ολα ειναι ενταξει με την υγεια και την μορφολογια των ζωντανων που εχετε προπαραγγειλει θα μπορεσετε να παραλαβετε 26-27 Απριλιου!!

Θα ειδοποιηθειτε για την παραλαβη απο τον προμηθετη και την εξελιξη της , καθως και ποτε θα ειναι τα ζωντανα σας ετοιμα προς παραλαβη/αποστολη μεσω του Newsletter αλλα και προσωπικα ο καθενας με τον τροπο που εχετε δηλωσει οτι προτιματε να επικοινωνησουμε μαζι σας

Ευχαριστω πολυ

Κωστας

Σημειωση: Οι τιμες της προπαραγγελιας σας δινουν την δυνατοτητα να κερδισετε μια μεγαλη διαφορα τιμης σε σχεση με τις τιμες του στοκ μας με την προυποθεση της προπληρωμης και της εγκαιρης παραλαβης!! Ζωντανα τα οποια θα μενουν σε εμας για περισσότερες απο 5 ημερες χωρις ειδοποιηση και συνεννοηση με εμας ,  μετα την επιβεβαιωση απο εμας οτι ειναι ετοιμα προς παραλαβη , θα αλλαζουν τιμολογιακη πολιτικη απο αυτην της προπαραγγελιας σε αυτη του στοκ μας χωρις καμια ειδοποιηση !! Δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα για ακυρωση της παραγγελιας και επιστροφη της προκαταβολης !!
 

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
Link to comment
Share on other sites

Παραλαβαμε καλως!!

Ευχαριστουμε πολυ και παλι και ας το παρακανατε αυτη την φορα !! χαχαχα

20210422_190141.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Με χαρα σας ενημερωνουμε οτι ολα τα ζωντανα των προπαραγγελιων ειναι ετοιμα προς παραλαβη.

 

Συντομα θα βγει και η λιστα με το διαθεσιμο στοκ μας.

 

Θα ενημερωθειτε προσωπικα οσοι συμμετείχατε στην προπαραγγελια για την παραλαβη και αποστολες !!

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...