KostisGeo 3 Posted March 19 #1 Share Posted March 19 Καλησπερα παιδια.Σημερα πηρα να χαζεψω τα μικρα μου γκαπι και ειδα στο ξυλο μου (red moorwood πρεπει να λεγεται) κατι μικρες κοκκινες κουκιδες σε μορφη εξογκοματος.Γνωριζει καποιος τι συμβανει;Ειναι καποιου ειδους μυκητας; Link to post Share on other sites
antonium98 218 Posted March 19 #2 Share Posted March 19 πριν 4 λεπτά, το μέλος KostisGeo έγραψε: Καλησπερα παιδια.Σημερα πηρα να χαζεψω τα μικρα μου γκαπι και ειδα στο ξυλο μου (red moorwood πρεπει να λεγεται) κατι μικρες κοκκινες κουκιδες σε μορφη εξογκοματος.Γνωριζει καποιος τι συμβανει;Ειναι καποιου ειδους μυκητας; Καλησπέρα, νομίζω μια φωτογραφία θα βοηθούσε πολύ να καταλάβει και να αναγνωρίσει κάποιος το τι συμβαίνει. Link to post Share on other sites
KostisGeo 3 Posted March 20 Author #3 Share Posted March 20 Οριστε η φωτογραφια παιδια! Link to post Share on other sites
KostisGeo 3 Posted March 20 Author #4 Share Posted March 20 πριν 2 λεπτά, το μέλος KostisGeo έγραψε: Οριστε η φωτογραφια παιδια! Link to post Share on other sites
GVC 213 Posted March 20 #5 Share Posted March 20 Καλησπέρα. Πιο παλια που το ειχα και εγω και το ειχα ψαξει online, είχα δει οτι είνια red spot fungus. Γενικα μου είχαν πει οτι ηταν ακίνδυνο. Τότε το είχα απομακρύνει με την ηλεκτρικη οδοντόβουρτα. Μόλις το ακουμπαγες εφευγε απο την επιφάνεια. Eμένα μου είχε εμφανιστεί πάνω σε driftwood. Με τον καιρό έφυγε εξαφανηστικε, από μόνο του. Τώρα τι να σου πω...Περίμενε και κανεναν αλλον πιο εμεπιρο μηπως έχει κάποια πιο εμπεριστατωμένη άποψη. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts