Jump to content

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΩΝ ΦΥΤΩΝ☘️?????


Recommended Posts

Επωφεληθείτε από τις εβδομαδιαίες προσφορές μας σε Ενυδρειακά Φυτά και βγείτε κερδισμένοι!


Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα με παραγγελίες άνω των 50€.

 

Μπείτε εδώ για να δείτε https://misirlis-aquarium.gr/5088-εβδομαδιαιες-προσφορες-φυτων

 

Οι προσφορές ισχύουν έως την Πέμπτη 1 Απριλίου 14:00μμ ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

 


Microsorum Pteropus σε Πέτρα Λάβας
από 9,00 € → 7,00 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/2347-microsorum-pteropus-σε-πέτρα-λάβαςφπ-9780201300482.html

Πρόκειται για φτέρη του νερού που θα πρέπει να δέσουμε σε κάποιο ξύλο η πέτρα με μια πετονιά μέχρι να πιαστεί μόνο του. Αν το φυτέψουμε στο βυθό θα πρέπει να προσέξουμε να μη καλύψουμε τον κορμό του (το οριζόντιο ρίζωμα) αλλιώς θα σαπίσει. Είναι εύκολο να το πολλαπλασιάσουμε κόβοντας απλά το οριζόντιο ρίζωμα του. Είναι πολύ σκληρό φυτό που ευδοκιμεί σε όλες τις συνθήκες. Τα μαύρα στίγματα κάτω από τα φύλλα του είναι σποριάγγεια (όργανα αναπαραγωγής) και όχι σημάδια ασθένειας του φυτού όπως πολλοί λανθασμένα πιστεύουν.


Microsorum Pteropus Windelov σε πέτρα λάβας
από 9,00 € → 7,00 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/3214-microsorum-pteropus-windelov-σε-πέτρα-λάβαςφπ.html
To Microsorum pteropus «Windelοv,» είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ποικιλία Microsorum pteropus, το oποίο όνομα του το πήρε από τον ιδρυτή της Tropica Holger Windelοv.Η ποικιλία Microsorum γίνεται 15-20 cm ύψος και πλάτος. Ένα ανθεκτικά και εύκολο φυτό τόσο για αρχάριους όσο και τους πιο έμπειρους. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη φύτευση του σε ρίζα ή πέτρα ή ρίζα δέντρου. Αν φυτευτεί στον πυθμένα, δεν πρέπει να καλυφθεί το οριζόντιο ρίζωμα. Το φυτό αυτό δεν τρώγετε από τα φυτοφάγα ψάρια.


Anubias barteri var. Nana
από 4,90 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/4104-anubias-barteri-var-nanaφπ.html

Η Anubias barteri var. nana είναι ένα ελκυστικό φυτό και αναπτύσσεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Μεγαλώνει αργά και τα φύλλα του ζουν για πολλά χρόνια Μπορεί επίσης να δεθεί πάνω σε πέτρα ή σε ρίζα-ξύλο.
Αν φυτευτεί στο υπόστρωμα το ρίζωμα δεν πρέπει να καλύπτεται γιατί μπορεί να σαπίσει. Συχνά βγάζει λουλούδια στο ενυδρείο.


Fissidens Fontanus σε nano stone
από 4,00 € → 2,90 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/4090-fissidens-fontanus-σε-nano-stoneφπ.html

Η Fissidens fontanus είναι μια λεπτή, φτερωτή, με σκούρο πράσινο χρώμά moss που προσκολλάται σε driftwood ή πέτρες σχηματίζοντας σφαιροειδές μαξιλάρια ή στρώματα που μοιάζουν με γκαζόν.


Glossostigma Elatinoides
από 5,50 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/3234-glossostigma-elatinoidesφπ.html

Είναι αρκετά απαιτητικό φυτό αλλά αν οι συνθήκες το ευνοήσουν δεν θα αργήσουμε να έχουμε ένα καταπράσινο χαλί στο ενυδρείο μας λόγο της πολύ γρήγορης ανάπτυξης του . Είναι από τα πιο μικρά φυτά για την μπροστινή ζώνη του ενυδρείου μας. Μεγαλώνει προς την επιφάνεια αν είναι μικρή η ένταση του φωτισμού. Θα πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε τα άλλα φυτά να μη το σκιάζουν. Φυτεύουμε μικρά τμήματα του σε απόσταση 1 η 2 cm για να το βοηθήσουμε να έχει καλύτερη ανάπτυξη.


Lilaeopsis Mauritiana
από 4,50 € → 3,90 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/3847-lilaeopsis-mauritianaφπ.html

Αυτό το είδος Lilaeopsis απαιτεί λιγότερο φως από ότι to Lilaeopsis brasiliensis, και παραμένει επίσης χαμηλό (5-10 cm «γκαζόν»).Ο ιδρυτής της Tropica, Holger Windelοv, το βρήκε στον Μαυρίκιο το 1992. Το ύψος του φυτού και η απόσταση ανάμεσα στα φύλλα του εξαρτάται από την ένταση του φωτός.Όσο περισσότερο φως, τόσο χαμηλότερο είναι το φυτό και πυκνότερα τα φύλλα του. Οι δρομείς εξαπλώνονται γύρω από το ενυδρείο. Πρέπει να φυτευτεί, όπως το Lilaeopsis brasiliensis.
Προέλευση: Αφρική


Hemianthus Micranthemoides
από 5,50 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/2297-hemianthus-micranthemoidesφπ-9780201300017.html

Είναι ένα χαριτωμένο φυτό του οποίου τα μικρά τοξοειδή φύλλα το κάνουν να μοιάζει σαν μικρογραφία της Egeria. Έχει έντονη ανάπτυξη οταν δέχεται ισχυρό φωτισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μπροστινή ζώνη. Μια συμπαγή ομάδα είναι πολύ όμορφη με τα μικρά ελαφρώς πράσινα φύλλα του. Σε terrarium παίρνει τη μορφή ενός συμπαγές μαξιλαριού. Συνηθίζεται να ονομάζεται και Micranthemum micranthemoides.


Micranthemum Umbrosum
από 4,50 € → 2,40 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/3233-micranthemum-umbrosumφπ.html

Το Micranthemum umbrosum είναι ένα όμορφο φυτό από τις ΗΠΑ με μικρά στρογγυλά φύλλα. Είναι κατάλληλο για μικρά ή μεγάλα ενυδρεία με στελέχη έως 10-25 cm και 1-2 cm πλάτος. Σχετικά απαιτητικό από πλευράς φωτισμού. Επιπλέον CO2 συνιστάται για την προώθηση της ανάπτυξης. Μόλις το φυτό αρχίζει να αναπτύσσεται γρήγορα, οι βλαστοί πρέπει να κοπούν (μπορεί να φυτευτεί κόβοντας το στο κάτω μέρος).Πιο όμορφο σε ομάδες με πολλά στελέχη.


Staurogyne Repens
από 5,50 € → 3,90 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/2324-staurogyne-repensφπ.html

Είναι ένα συμπαγές και σκληρό φυτό για τη μπροστινή ζώνη του ενυδρείου. Ο πλησιέστερος συγγενής του είναι η Hygrophila αλλά διαφέρει με την έντονη συμπαγή εμφάνιση & χαμηλό θαμνώδες ανάστημα με μικρά πράσινα φύλλα. Όταν το φυτεύουμε στο ενυδρείο, τους μεγαλύτερους βλαστούς θα πρέπει να τους κόβουμε και νέοι οριζόντιοι βλαστοί σύντομα θα σχηματιστούν. Αυτοί "έρποντας" θα αποτελούν τη βάση του φυτού και σταδιακά θα εξαπλωθεί στο βυθό μας.
Χώρα Προέλευσης: Βραζιλία.


Hemianthus Glomeratus Pot
από 5,70 € → 3,90 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/5134-hemianthus-glomeratus-pot-4001615009439.html

Το σπίτι αυτού το λεπτού φυτού είναι η ανατολική ακτή της Βόρειας Αμερικής.Αυτή η ποικιλία Hemianthus αναπτύσσεται σε βραχώδες ή λασπώδες υπόστρωμα των ποταμών.Ένα ζευγάρι ψαλίδια είναι το μόνο που χρειάζεστε για λόγους κλαδέματος.Μετά το κλάδεμα, τα φυτά παράγουν έναν αριθμό νέων πλευρικών βλαστών και ολόκληρο το σύμπλεγμα θα εμφανιστεί πυκνότερο και πιο συμπαγές. Δημιουργήστε πλούσιες αντιθέσεις συνδυάζοντας ανοιχτό πράσινο Hemianthus με κόκκινες ποικιλίες, όπως η Alternanthera.
Ύψος ανάπτυξης - 30cm
Χώρα καταγωγής Βόρεια Αμερική
Οικογένεια Scrophulariaceae
είδη Hemianthus


Micranthemum tweediei (Montecarlo) Pot
από 5,70 € → 3,90 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/5052-micranthemum-tweediei-montecarlo-pot-4001615300338.html

Το Micranthemum «Μόντε Κάρλο» έχει συμπαγή, στρογγυλά και ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα. Αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο χαλί στο μπροστινό μέρος του ενυδρείου. Το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί σε ελαφρά σκιά, αλλά απαιτεί καλές συνθήκες φωτισμού, καθώς και πρόσθετο CO2, προκειμένου να αναπτυχθεί με τον καλύτερο τρόπο και να γίνει πραγματικά συμπαγές.
Προέρχεται από την Αργεντινή.


Staurogyne repens In-Vitro
από 7,00 € → 4,00 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/5751-staurogyne-repens-in-vitro-4001615300444.html

Αυτή η νέα ποικιλία από τη Βραζιλία ονομάζεται Staurogyne repens, μέλος της οικογένειας των Acanthaceae .Μοιάζει λίγο σαν ένα μικροσκοπικό Hygrophila αλλά είναι ένα εξαιρετικό φυτό.Αναπτύσσεται πολύ αργά και σε καλές συνθήκες θα περάσει σε όλο το υπόστρωμα.Το Staurogyne απαιτεί ισχυρό φως και καλή παροχή θρεπτικών ουσιών μέσω του υποστρώματος.Η τακτική κοπή θα ενθαρρύνει το φυτό να αναπτύξει πολλούς νέους οριζόντιους βλαστούς.
Ύψος ανάπτυξης - 10 εκ.
Χώρα καταγωγής Βραζιλία
Οικογένεια Acanthaceae
Είδος Staurogyne


Marsilea Hirsuta In-Vitro
από 7,00 € → 4,00 €
https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/7592-marsilea-hirsuta-in-vitro-7592.html

Marsilea hirsuta είναι ένα χαλί-φυτό από την Αυστραλία. Ένα συναρπαστικό φυτό, συνήθως με φύλλα όπως ένα τετράφυλλο τριφύλλι. Μετά από μια μεταβατική περίοδο αναπτύσσει διαφορετικούς τύπους φύλλων, ενδεχομένως μια χαμηλή μορφή με μονά φύλλα όπως ένα μεγάλο Glossostigma, ή εναλλακτικά να αναπτύξουν δύο, τρία ή τέσσερα-λοβωτά φύλλα που ποικίλουν σε ύψος (από 2-10 cm), ανάλογα με τις συνθήκες ανάπτυξης.Όποια μορφή το φυτό υιοθετεί, σχηματίζει δρομείς και εξαπλώνεται ταχέως γύρω από το ενυδρείο.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:
MISIRLIS AQUARIUM
Online Shop: www.misirlis-aquarium.gr
Μελίνας Μερκούρη 41, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2816-007280, Κιν: 6944778043
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Σάββατο 9:00πμ-17:00μμ
Online Shop: www.misirlis-aquarium.gr
Email: gm.aquarium_pet@yahoo.gr
Like us on Facebook https://www.facebook.com/misirlisaquarium/
Γίνε μέλος στην ομάδα μας στο facebook Aquarium plants (φυτεμένο ενυδρείο) https://www.facebook.com/groups/8316...?ref=bookmarks

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...