Jump to content

Πληροφοριες Για Astronotus ocellatus (Oscar)


Recommended Posts

Καλησπέρα σας . Αρχικα καλως σας βρηκα  . Θελω να μαθω καποιες πληροφοριες για τα οσκαρ ειναι πανεμορφα ψαρια και απο οτι διαβαζω απο δω και απο εκει και πολυ εξυπνα . Αρχικα 400 λιτρο ενυδρειο φτανει για ενα ζευγαρι ; Διαστασεις ;; και τι εννοω καπου διαβασα οτι θελει απο 2 μετρα μηκος και πανω  . Ενταξει καταλαβαινω οτι προσπαθουμε ολοι να προσφερουμε στα ψαρια οτι καλυτερο γινεται γι αυτο θελω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες για να δω αν μπορω να στηριξω το εγχειρημα να τα δω σε ενυδρειο δικο μου. 

Έγινε επεξεργασία - Kwstas Katsoulas
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, 

 

έχοντας αρκετή εμπειρία από αυτά τα υπέροχα ψάρια στο παρελθόν , το μινιμουμ που θα τα κράταγα θα ήταν ένα ενυδρείο 180*60. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και θα τα ειχες μονα τους ;; ψαρια βυθου μπαινουν μαζι τους ;

 

Link to comment
Share on other sites

τα 450 λιτρα με 1.50 μηκος ειναι το ελαχιστο οριο για ενα ζευγαρι μόνο του,........αλλα οπως ολες οι Κιχλιδες καλο ειναι να εχουμε παραπανω λιτρα απο το ελαχιστο οριο που δινουν τα διαφορα προφιλ....παρακατω το προφιλ του ψαριου απο το φορουμ

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Κοίτα Κώστα επειδή είχα στο παρελθόν τα πανέξυπνα αυτά ψάρια καλό είναι να μπορείς να τα βάλεις σε μικρές ομάδες και όχι ζευγάρια. Και κακά τα ψέματα θέλει μεγάλο ενυδρείο (πάνω από 180 εκατοστα)  για να τα ευχαριστηθείς και εσύ και να σε εκπλήξουν με τις συμπεριφορές  τους αυτά . Διαφορετικά θα είναι ένας διαρκείς συμβιβασμός.

Προσοχή δεν σου λέω ότι δεν μπαίνουν σε ενυδρείο 400 λίτρων και θέλω να το τονίσω αυτό . Απλά επειδη σίγουρα θα τα αγαπήσεις ετοίμαζε χρήμα και χώρο γιατί θα αναβαθμιστείς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 

Link to comment
Share on other sites

Ναι το εχω φανταστει οτκ καπως ετσι θα παει η δουλεια και οσο διαβαζω σκεφτομαι λιγο παραπανω αν θα κανω την προσπαθεια δεν θελω να ξεκινησω κατι και να ταλαιπωρω τα ψαρια μονο και μονο για να τα βλεπωδεν με ευχαριστει κατι τετοιο τα θελω αρχοντες . 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...