Jump to content

p.red belly


j0rdan

Recommended Posts

Καλημεριζω τν παρεα, εχω μια ερωτηση μπορει να σας φανει λιγο χαζη...αρκετες ωρες τσ μερας τα ψαρακια μ στεκονται σε ενα συγκεκριμενο σημειο κατω δεξια κ κοιτανε στην ευθεια οχι καπου σιγκεκριμενα κ τα 5 χωρις να κουνιουνται μονο τα πτεριγια τους..νομιζω ετσι συμπεριφερονται αλλα γιατι το κανουν αυτο???τι παει να πει αυτο???

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν είναι από κάτι βομβισμένα ή στρεσαρισμένα (πράγμα που μόνο εσύ μπορείς να το διακρίνεις από την στάση των ψαριών και την όλοι τους την συμπεριφορά) τότε μην φοβάσαι βρίσκονται εν αναμονή του θηράματος είναι ένα έμφυτο ένστικτο στα ψάρια αυτά να περιμένουν με υπομονή και ακινησία κάτι να πέσει στο νερό ή να περάσει και να το επιτεθούν.

Link to comment
Share on other sites

Ιορδάνη είναι φυσιολογική η συμπεριφορά που περιγράφεις σε Pygocentrus Nattereri ενυδρείου.

Η συμπεριφορά αυτή έχει να κάνει με το μέγεθος του ενυδρείου,την διακόσμηση του,το πλήθος αλλά και με το μέγεθος και την ηλικία των ψαριών.

Είναι πολύπλοκη η ανάλυση της συμπεριφοράς τους αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι άν ο διάκοσμος του ενυδρείου είναι κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον τότε τα ψάρια είναι πολύ πιο δραστήρια... :thumbdown:

Link to comment
Share on other sites

ok ευχαρηστω ρε παιδια..ολο λεω θα σας κανω μια παρουσιαση αλλα δν ειμαι στο τελικο σταδιο..που θα παει μεσ στο μηνα π θα τελειωσω κ με το φυτεμα..στην αρχη ηταν πολυ φοβισμενα περνουσα απο μπροστα κ κρυβοταν τωρα ειναι μια χαρα μονο οταν κανω αλλαγες κ φυτευω πανε κ κρυβονται πισω απ τα φυτα..τα ψαρακια μ μεγαλωσαν αρκετα ειναι γυρο στα 5cm κ συνεχιζω να ταιζω 2 με 3 φορες τν μερα να σταματησω η να συνεχησω???

Έγινε επεξεργασία - j0rdan
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...