Jump to content

Αδράνεια σε χρυσόψαρο


Recommended Posts

Έχω αγοράσει εδώ και περίπου ένα μήνα ένα καινούργιο χρυσόψαρο. Το ενυδρείο το καθάρισα έβαλα το αντιχλορικο . τροφή και το έβαλα μέσα. Τις πρώτες μέρες όλα καλά. Μετά άρχισε να πηγαίνει κάτω στον πάτο και να μην κάνει τίποτα. Πήγαμε σε ένα pet city και μας έδωσε βιταμίνες. Επίσης μας είπε ότι πρέπει να το ταϊζουμε παραπάνω από όσο μας είχανε πει.Το κάναμε και μετά απο 3 μέρες πάλι κάτω τι φταίει;Επίσης τα βρανχια του είναι ανοιχτά πολύ με προς κόκκινο χρώμα και τώρα αρχίζει λίγο να γίνεται τοπικά σε λίγες περιοχές μικρές ασημί;Το κολύμπι του είναι σαν να του είναι δύσκολο ;;;;;;;;;;;;;;;;αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

 

Έγινε επεξεργασία - Στελιος Δερμάνης
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα .

Ειλικρινά δεν ξέρω απο που να το πιάσω . 

Πυροσβεστικά θα σου πω να κάνεις καθημερινές αλλαγές νερού πάνω από 60% γιατί είσαι γεμάτος αμμωνία (δηλητήριο για τα ψάρια ) . 

Θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες (ποσα λίτρα ενυδρείο αν έχεις και ποιο φίλτρο πόσο καιρό τέχει το ενυδρείο κτλ) και σίγουρα μια φωτογραφία για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε . 

Θα χρειαστεί βέβαια και εσυ να βοηθησείς τον εαυτό σου διαβάζοντας τα παρακάτω άρθρα ώστε να μάθεις κάποια πράγματα για το ενυδρείο και την όρθη λειτουργεία του άλλα και για τα χρυσόψαρα .

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε μου. Το ψαράκι ζει ακόμη?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...