Jump to content

Γεννητούρια μονομάχοι


User5432

Recommended Posts

Υποτίθεται οτι αγόρασα 3 μονομαχίνες, ομως απο λάθος του pet shop η μια μονομαχινα ήταν μονομάχος τελικά και σήμερα έχουμε γεννητούρια. . Ως νέος εχω κάποιες απορίες. Τι να κάνω τ αυγα σε αυτη τη φάση? Δεν έχω δεύτερο ενυδρείο. Γιατί ενω στην αρχη οι δυο μονομαχίνες πλακωνόντουσαν, και τώρα ψιλοφελτραρουν μεταξύ τους κατα διασήματα?  Παίζει ο μονομαχος να σκοτώσει μια από τις δύο? Τι μου προτείνεται να κάνω με τ αυγα? Ειμαι νέος και πελάγωσα. Ευχαριστώ. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

 

Δέν το είδα έγκυρα το πόστ σου.

Το πρώτο που κάνεις είναι να βγάλεις την θηλυκιά.

Τα αβγά σκάνε σε περίπου 48ώρες ανάλογα με την θερμοκρασία, κτλ μόλις σκάσουν καλό είναι να βγάλεις τον αρσενικό μέσα στις πρώτες δύο ημέρες.

Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα όμως...Θα πρέπει να βρείς τροφές κατάλληλες (ζωντανές) για να μεγαλώσεις τα μικρά, vinegar eels,artemia,κτλ

 

Ότι απορία έχεις ρώτα, ενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις και θα το δώ άμεσα

Link to comment
Share on other sites

Τελικά τα αυγα δεν νομιζω να είχαν κάποια τύχη. Εχουν περάσει 48 ωρες και δεν βλεπω τιποτα να κινείται.  Δεν έβγαλα κανενα ψαρι γιατι δεν ειχα εφεδρικό ενυδρείο. Η δεύτερη μονομαχινα εκανε τρελλες επιθέσεις στη φωλιά απο τοτε που εβλεπε το ζευγαρωμα και τα αυγά. Το θέμα είναι οτι ο αρσενικός δεν τρωει καθόλου. Σαν να κοιμάται συνέχεια κάτω απο τη φωλιά. Έρχεται η θηλυκιά και τον ξυπνάει που και που. Λογικά θα ξαναρχίσει ζευγάρωμα? Αν ναι μετα απο πόσο καιρο? Ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

πριν 21 ώρες, το μέλος User5432 έγραψε:

Δεν έβγαλα κανενα ψαρι γιατι δεν ειχα εφεδρικό ενυδρείο

Δεν χρειαζεται να εχεις άλλο ενυδρειο. Παρε ενα μικρο πλαστικο κουτι αποθηκευσης 10-30λ. Μια χαρα κανει για μονομαχινα. Απλα μην ξεχνας να κάνεις αλλαγες νερου, γιατι δεν θα εχει καθολου βιολογια.

Έγινε επεξεργασία - natateo
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...