Jump to content

Χαιρετώ το forum


JimJim

Recommended Posts

Γεια σας. 

Ονομάζομαι Δημήτρης και είμαι από το Ρέθυμνο Κρήτης.

 

Ήρθα σε αυτό το forum για να μάθω για την τέχνη του ενυδρείου, μαθαίνωντας γνώσεις κι από εμπειρότερους από εμένα χομπίστες. 

 

Έχω σχέση με ψάρια τουλάχιστον από την ηλικία των 3-4 ετών, εν αρχή κατείχαμε ένα απλό ενυδρείο με χρυσόψαρα, αργότερα ένα πιο οργανωμένο ενυδρείο με τροπικά ψάρια γλυκού νερού, (Και μάλιστα πολλές φορές διαδοχικά.) στο οποίο έχουμε βάλει λίγο από όλα, από guppies, mollies, platies και ξιφοφόρους, μέχρι βατραχάκια, ψάρια-ακτινογραφίες και σαλιγκάρια που τρώνε ανεπιθύμιτα σαλιγκάρια (Δεν θυμάμαι πως τα λένε.), ενώ έχουμε προσπαθήσει-αν και ανεπιτυχώς- να κάνουμε και ενυδρείο με θαλασσινά ψάρια. (Ψάρια-κλόουν για την ακρίβεια, οκ, παιδί της Disney, αλλά ήμουν και 6 χρονών τότε.). Γενικά πιστεύω ότι έχω αλλάξει πολλά κατοικιδια στην ζωή μου, όχι μόνο ψάρια. 

Δυστυχώς δεν έχω ακόμη κάποιο ενυδρείο στην κατοχή μου (προς το παρόν.), λόγω μετακόμισης, αλλά επειδή λατρεύω τα ψάρια γενικότερα και επειδή νοσταλγώ σε μεγάλο βαθμό τα παιδικά μου χρόνια (Είμαι από αυτούς που θέλουν να δείχνουν το παιδί που κρύβουν μέσα τους.), αποφάσισα να ξανα-ασχοληθώ με το θέμα, αν και όχι με μεγάλα ενυδρεία λόγω ανεπαρκούς χώρου χώρου. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα.

 

Μέσα στο φόρουμ θα βρεις άπειρα άρθρα καθώς και παρουσιάσεις ενυδρειων, για να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου αλλά κ να πάρεις ιδέες.

 

Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@JimJimΚαλώς ήρθες (ξανά) στο χόμπυ..ξεκίνα λοιπόν το διαβασμα για να φρεσκάρεις την μνήμη σου,ίσως να βρεις και κάποια αγγελία που σε ενδιαφέρει για να μπορέσεις να φτιάξεις το ενυδρείο σου βήμα-βήμα.

 Για ενα πράγμα να είσαι σίγουρος,βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος για οποιαδήποτε απορία και από θέμα άρθρων και βιβλιογραφίας αλλά και από θέμα ανθρώπων..στην διάθεση σου λοιπόν για οποιαδήποτε βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

👋👋👋👋👋

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες Δημήτρη.

:welcome:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...